فلامینگو

در حال بارگذاری ...ویدیو

18 فروردين 1398

فلامینگو یا مُرغ آتشی پرنده‌ای است از راستهٔ بال‌آتشی‌سانان. فلامینگو پرنده‌ای است با پاهای دراز و منقاری منحنی و گردنی بلند خمیده، آبچر با بدنی بسیار کشیده و پر و بالی به رنگهای سفید و صورتی است. در پروازها پاها و گردنش کشیده و قدری پائین‌تر از سطح بدن قرار می‌گیرد. بالهایش ترکیب زیبائی از رنگهای سرخ و سیاه است. پرنده نابالغ قهوه‌ای مایل به خاکستری چرک است. فلامینگو به آرامی راه می‌رود و در حالیکه سر و منقار خودرا در آب کم عمق فرو برده تغذیه می‌کند. فلامینگو از ۹۰/۰ تا ۵/۱ متر بلندی دارد. بیشتر فلامینگوها حلزون و گیاهان آبی را می‌خورند. این پرندگان به صورت دست جمعی و در دسته‌های چند هزارتایی زندگی می‌کنند. راسته‌ای بال‌آتشی‌سانان که فلامینگو به آن تعلق دارد از پرندگان آبزی و بزرگ‌جثه هستند که غذا را از منقار خمیده و صافی‌مانند خود می‌گذرانند. فلامینگو شاید شاخصترین پرنده آبچر در جهان هست. پر و بال بنفش-قرمز، خود به تنهایی این پرنده را از سایر پرنده‌ها مجزا می كند. فلامینگوها در هر قاره‌ای جز قطب جنوب زندگی می كنند. سالی یکبار جفتگیری می‌کند؛ و لانه‌ای گلین برای تخمگذاری می‌سازد. بیشتر فلامینگوهای ماده یک تخم در سوراخ لانه می‌گذارند ونر و ماده هردو به نوبت روی تخم می‌خوابند. پس از سی روز جوجه از تخم بیرون می‌آید. جوجه فلامینگو بعد از ۵ روز لانه را ترک می‌گوید و به گروه فلامینگوهای جوجه می‌پیوندد. اما برای تغذیه به لانه‌ای که در آن تولد یافته و پدر و مادر برایش خوراک آماده کرده‌اند بازمی‌گردد. بعد از دوهفته خود به جستجوی خوراک می‌پردازد. فلامینگو در محیط طبیعی از ۱۵ تا ۲۰ سال زندگی می‌کند. بیشتر پرنده‌شناسان فلامینگوها را به چهار گونه تقسیم کرده فلامینگوهای بزرگ در آفریقا، جنوب آسیا و اروپا و جنوب آمریکای جنوبی و هند غربی زندگی می‌کنند. فلامینگوهای کوچک در دره بزرگ نشستی کنیا و تانگانیکا در آفریقا به سر می‌برند. فلامینگوهای دیگر دو گونه هستند. گونه کمیاب فلامینگوهای آندی و جیمس می‌باشند که در کرانهٔ دریاچه‌های بلند کوه‌های آند در آمریکای جنوبی به سر می‌برند. فلامینگوهای وحشی روزگاری در فلوریدای جنوبی می‌زیستند، اما مردم آن‌ها را به خاطر برهای زیبایشان کشتند. مرداب‌های ساحلی کم عمق. مانداب‌های حاصل طغیان دریاچه‌ها، لجن‌زارها و غیره به سر می‌برند. رژیم غذایی فلامینگو سخت پوستی به نام آرتمیا می‌باشد. در دریاچهٔ ارومیه و در تابستان در فارس به سر می‌برند و ممکن است در خوزستان زاد و ولد کنند.




يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.

پوما
پوما
مدت ويدئو : 5:01
بازدید : 352
کوسه سفید
کوسه سفید
مدت ويدئو : 05:00
بازدید : 642
پلیکان
پلیکان
مدت ويدئو : 03:54
بازدید : 1241
جغد کوچک
جغد کوچک
مدت ويدئو : 01:55
بازدید : 975
عنکبوت
عنکبوت
مدت ويدئو : 05:04
بازدید : 1404
همه ...
گربه
گربه
مدت پادکست : 1:12
بازدید : 898
خرس بلوچی
خرس بلوچی
مدت پادکست : 2:44
بازدید : 578
شوکا
شوکا
مدت پادکست : 3:33
بازدید : 835
دلفین ها
دلفین ها
مدت پادکست : 3:41
بازدید : 3500
پیازوکه (موسیر کوهی)
پیازوکه (موسیر کوهی)
مدت پادکست : 3:12
بازدید : 2451
همه ...
طوطی
طوطی
تعداد تصوير : 5
بازدید : 513
لاك پشت
لاك پشت
تعداد تصوير : 2
بازدید : 920
میمون
میمون
تعداد تصوير : 10
بازدید : 531
گونه های جانوری استان گلستان
گونه های جانوری استان گلستان
تعداد تصوير : 16
بازدید : 794
آبچلیک دودی
آبچلیک دودی
تعداد تصوير : 12
بازدید : 654
همه ...