حمید سپیده نام (مستر تستر)

در حال بارگذاری ...پادکست

03 مهر 1395

مهم این است که مردم چه چیزی را دوست دارند ! «آقای خوش‌خوراک» درست به اندازه «آقای دوربینی» بین شکم‌بازها و رستوران‌گردها معروف است . کاراکتری تپل، با موهای مجعد و عینک فریم مشکی که به هر رستورانی پایش را بگذارد ، به آشپزخانه ی آن سرک می‌کشد و غذاهایش را از نظر طعم و کیفیت رستوران و خدمات‌رسانی تست می‌کند . حالا شهرت آقای خوش‌خوراک به اندازه‌ای رسیده است که نه‌تنها مردم کوچه و خیابان با او عکس یادگاری می‌اندازند بلکه بازیگرها و فوتبالیست‌های زیادی ، عکس‌های مشترک‌شان با مستر تستر را در صفحه شخصی‌شان منتشر کرده‌اند . نام واقعی‌اش حمید سپیدنام است و تقریبا نخستین ایرانی است که شغلش تست کردن غذاست . حمید در‌ سال ١٣٥٦ در منچستر انگلستان متولد شد و تا ٥سالگی در آن‌جا زندگی کرد. البته او یک‌بار دیگر و بلافاصله بعد از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه به انگلیس مهاجرت کرد، اما سرانجام ایران را برای زندگی برگزید . آقای خوش‌خوراک نخستین‌بار کارش را با یک روزنامه اقتصادی شروع کرد . در حاشیه یک صفحه و در ستونی از تجربیات رستوران‌گردی‌اش می‌نوشت و بعدها که شبکه‌های اجتماعی گل کرد، به این فکر افتاد که می‌تواند از ظرفیت این شبکه‌ها استفاده و یک شغل متفاوت را در ایران راه‌اندازی کند. او ساکن مشهد و رشته تحصیلی‌اش کامپیوتر است و قبل از این، یک شرکت کوچک کامپیوتری داشت و به طراحی وب‌سایت مشغول بود . جرقه ایجاد این شغل زمانی اتفاق می‌افتد که درباره رستورانی در لندن یک یادداشت مجازی می‌گذارد و پس از آن با بازخوردهای زیادی مواجه می‌شود . آنجاست که او می‌فهمد یادداشت‌های قلمبه‌سلمبه درباره شغل کامپیوتری‌اش چندان برای مردم جذاب نیست و در عوض آنها تا چه اندازه درباره غذا کنجکاوند. البته سپیدنام که شرکت کامپیوتری‌اش را به سختی اداره می‌کرد، با امتحان شغل جدید چیزی برای از دست دادن نداشت. سپیدنام که حالا عنوان کارآفرین برتر ملی را هم به دست آورده است می‌گوید در ایران ٤٤‌میلیون کاربر اینترنتی وجود داشت و این یک پتانسیل عظیم برای ایجاد یک شغل اینترنتی بود . حالا که مستر تستر به اندازه کافی به شهرت و درآمدزایی رسیده است، به فکر معرفی طعم‌های ایرانی به رستوران‌ها و مردم جهان است . سپیدنام ، ایران را یک کشور با درهای بسته توصیف می‌کند و می‌گوید این انزوا در معرفی داشته‌هایمان باعث می‌شود ثروت زیادی را از دست بدهیم. او با همین نگاه تلاش می‌کند طعم غذاهای ایرانی را به ثبت برساند و به رستوران‌بازهای سراسر جهان معرفی نماید .


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ابوالفضل صادقی(نخبه قمی)
ابوالفضل صادقی(نخبه قمی)
مدت ويدئو : 2:19
بازدید : 124
زهره مشهد علی نیا (مرغدار)
زهره مشهد علی نیا (مرغدار)
مدت ويدئو : 04:54
بازدید : 1360
شوکت هاشمی
شوکت هاشمی
مدت ويدئو : 4:23
بازدید : 1086
مهر انگیز وحید حداد
مهر انگیز وحید حداد
مدت ويدئو : 4:58
بازدید : 237
علی زارعی
علی زارعی
مدت ويدئو : 2:15
بازدید : 206
همه ...
سهیلا کلاهی (چوبدار)
سهیلا کلاهی (چوبدار)
مدت پادکست : 3:32
بازدید : 1953
نادر گیویان پور
نادر گیویان پور
مدت پادکست : 6:34
بازدید : 490
فرشید منوچهر طیبی
فرشید منوچهر طیبی
مدت پادکست : 3:01
بازدید : 1321
جبارزارع/کارآفرین
جبارزارع/کارآفرین
مدت پادکست : 4:00
بازدید : 210
مهدی خدادادیان
مهدی خدادادیان
مدت پادکست : 7:04
بازدید : 397
همه ...
رمضان رستمی
رمضان رستمی
تعداد تصوير : 20
بازدید : 1110
زهرا شکوهی - زن قصاب ایرانی
زهرا شکوهی - زن قصاب ایرانی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3199
مهناز میرزایی
مهناز میرزایی
تعداد تصوير : 20
بازدید : 2000
خوداتکایی خانواده ساروی با تولید جوانه های گیاهی
کشت گلخانه ای توت فرنگی بدون خاک در زنجان
همه ...