جوز قند

در حال بارگذاری ...پادکست

21 ارديبهشت 1394

جوز قند از صنایع دستی و خوراکی شهر نراق و دلیجان است که برای درست کردن آن باید میوه هلوی کم آب و ویژه این کار را تهیه کرد. بعد پوست هلو ها را جدا کرد و دو تا سه روز در آفتاب گذاشت تا کمی از آب آن برچیده شود. برای بیرون آوردن هسته ی آن تکه ای از میوه را به شکلی جدا می کنند که بخشی از آن به میوه پیوسته باشد. با بیرون آوردن هسته بخش کنده شده را به جای خود برمیگردانند و دوباره آن را چند روز دیگر در سایه می گذارند تا نم درون آن برچیده شود. درون این میوه نیمه خشکیده را با پودری که از قبل آماده کرده اند پر میکنند ، این پودرشامل هسته بادام یا زرد آلواست که به همراه هل ،شکر و نبات می کوبند،سپس در هلوها را می بندند،و آنها را مثل مهره های گردنبند به رشته کشیده و برای خوردن آماده میکنند.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
نبات ریزی
نبات ریزی
مدت ويدئو : 01:19
بازدید : 3047
گلاب
گلاب
مدت ويدئو : 01:45
بازدید : 2373
سوغات آذربایجان
سوغات آذربایجان
مدت ويدئو : 03:28
بازدید : 1574
حلوا مسقطی بوشهری
حلوا مسقطی بوشهری
مدت ويدئو : 5:44
بازدید : 1461
نان ساجی
نان ساجی
مدت ويدئو : 02:15
بازدید : 2395
همه ...
مراحل تهیه پنیر لیقوان
مراحل تهیه پنیر لیقوان
مدت پادکست : 5:15
بازدید : 180
قطاب یزد
قطاب یزد
مدت پادکست : 4:38
بازدید : 2624
دارایی
دارایی
مدت پادکست : 1:20
بازدید : 43323
بژی برساق
بژی برساق
مدت پادکست : 1:38
بازدید : 4240
مکرومه
مکرومه
مدت پادکست : 1:09
بازدید : 3087
همه ...
گلیم قزوین
گلیم قزوین
تعداد تصوير : 16
بازدید : 5818
سوغات كرمانشاه
سوغات كرمانشاه
تعداد تصوير : 8
بازدید : 10595
کشک محلی همدان
کشک محلی همدان
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3403
کلوچه زابلی
کلوچه زابلی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 6881
کلوچه فومن
کلوچه فومن
تعداد تصوير : 16
بازدید : 14350
همه ...