جوز قند

در حال بارگذاری ...پادکست

21 ارديبهشت 1394

جوز قند از صنایع دستی و خوراکی شهر نراق و دلیجان است که برای درست کردن آن باید میوه هلوی کم آب و ویژه این کار را تهیه کرد. بعد پوست هلو ها را جدا کرد و دو تا سه روز در آفتاب گذاشت تا کمی از آب آن برچیده شود. برای بیرون آوردن هسته ی آن تکه ای از میوه را به شکلی جدا می کنند که بخشی از آن به میوه پیوسته باشد. با بیرون آوردن هسته بخش کنده شده را به جای خود برمیگردانند و دوباره آن را چند روز دیگر در سایه می گذارند تا نم درون آن برچیده شود. درون این میوه نیمه خشکیده را با پودری که از قبل آماده کرده اند پر میکنند ، این پودرشامل هسته بادام یا زرد آلواست که به همراه هل ،شکر و نبات می کوبند،سپس در هلوها را می بندند،و آنها را مثل مهره های گردنبند به رشته کشیده و برای خوردن آماده میکنند.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
شیرینی و تنقلات رضوانشهر
شیرینی و تنقلات رضوانشهر
مدت ويدئو : 05:28
بازدید : 1880
جاجیم باف بتول صاحب الداری اراک
جاجیم باف بتول صاحب الداری اراک
مدت ويدئو : 06:00
بازدید : 810
نقل آلوچه ای
نقل آلوچه ای
مدت ويدئو : 03:55
بازدید : 1305
نبات ریزی
نبات ریزی
مدت ويدئو : 01:19
بازدید : 2993
کماج
کماج
مدت ويدئو : 03:01
بازدید : 3067
همه ...
قالی ترکمن
قالی ترکمن
مدت پادکست : 4:13
بازدید : 1760
خرمای کرمان
خرمای کرمان
مدت پادکست : 5:45
بازدید : 414
چای قنادی
چای قنادی
مدت پادکست : 3:57
بازدید : 3483
حلوا چوبه
حلوا چوبه
مدت پادکست : 4:57
بازدید : 2545
باقلوای سنتی کاشان
باقلوای سنتی کاشان
مدت پادکست : 3:23
بازدید : 2730
همه ...
گلیم قزوین
گلیم قزوین
تعداد تصوير : 16
بازدید : 5770
خاتم شیراز
خاتم شیراز
تعداد تصوير : 16
بازدید : 3526
صنایع دستی روستای دودانگه جور جاده
صنایع دستی روستای دودانگه جور جاده
تعداد تصوير : 2
بازدید : 1168
کشک محلی همدان
کشک محلی همدان
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3362
نان شیرین
نان شیرین
تعداد تصوير : 12
بازدید : 2394
همه ...