بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

شکلات باونتی

بازدید : 625
12 مهر 1393
100 / -7.4
 

مواد لازم: پودر نارگیل: ۱۵۰ گرم شیر عسلی: ۲۰۰ گرم شکلات تلخ: ۱۵۰ گرم طرز تهیه : پودر نارگیل و شیر عسلی رو توی یه ظرف بریزین و خوب هم بزنین تا مخلوط بشه…شیر عسلی در مارکهای مختلف ، رنگ و غلظت متفاوتی داره ، پس خودتون چشمی ببینین که چقدر شیر عسلی لازمه تا یه خمیر داشته باشین و شل نشه که بتونین برش بدین بعد واسه همین اول نصف این مقدار شیر عسلی رو بریزین و هم بزنین و بعد اگه لازم بود بقیه رو اضافه کنین(قوطی های شیر عسلی الفجر مناسبتره) حالا یه قالب یا ظرف مستطیل یا مربع رو ۲ لایه سلفون بکشین و از مخلوط نارگیل و شیرعسلی توش بریزین و خوب صاف کنین بذارین توی یخچال تا سفت بشه…واسه کاورش به شکلات نیاز داریم که من از شکلات ۸۵% استفاده کردم..شما اگه خیلی تلخ دوست ندارین ۷۰ یا ۶۰ بریزین… شکلات مرغوبی هم انتخاب کنین که درنهایت طعم باونتی تون عالی باشه شکلات رو توی ظرفی خرد کنین و بذارین روی حرارت غیرمستقیم تا ذوب بشه….باونتی ها که توی یخچال سفت شده رو دربیارین و سلفون رو بکشین بیرون و با یه چاقوی بلند، به اندازه دلخواهتون برش بدین حالا قسمت هیجانی کار شروع میشه! هرکدوم از باونتی ها رو توی شکلات آب شده بذارین تا کاملا کاور بشن. بعد هم بیرون بیارین تا شکلات اضافیش بریزه و توی ظرفی که کاغذ روغنی یا سلفون انداختیم بذارینشون …هرقدر شکلات آبکرده بیشتر باشه کاور کردنشون راحت تره ، دونه دونه این کارو انجام می دیم تا تموم شن و میره توی یخچال تا سفت بشه شکلات . تا همینجا هم باونتی هامون آماده ست …می تونیم بقیه شکلات آبکرده رو توی قیف با سر ریز یا مثه من توی کیسه فریزر یا زیپ لاک بریزین و وقتی شکلات سفت شد و بیرون آوردیم خطوط زیگ زاگ روشون بندازیم و بذاریم تا سفت بشه.….باونتی هامون آماده ست!

مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی
ارسال کننده: آذربایجان شرقی
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (2294)
شیرینی آردی نارگیلی
شیرینی آردی نارگیلی
مدت ويدئو : 03:49
بازديد : 1337
یک نوع آش آلوکرمانی
یک نوع آش آلوکرمانی
مدت ويدئو : 04:02
بازديد : 256
املت جو پرک
املت جو پرک
مدت ويدئو : 04:12
بازديد : 606
نان دارچینی
نان دارچینی
مدت ويدئو : 05:15
بازديد : 1251
چکدرمه
چکدرمه
مدت ويدئو : 03:36
بازديد : 1178
پادکست (1650)
دست پیچ
دست پیچ
مدت پادکست : 3:02
بازدید : 417
کیک مرمری
کیک مرمری
مدت پادکست : 3:26
بازدید : 610
مرغ لاکو
مرغ لاکو
مدت پادکست : 1:14
بازدید : 856
لوبیا چشم بلبلی پلو
لوبیا چشم بلبلی پلو
مدت پادکست : 2:56
بازدید : 1245
دسر طالبی
دسر طالبی
مدت پادکست : 2:25
بازدید : 848
عکس (75)
نقل ارومیه
نقل ارومیه
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1459
تچگی (سمنو محلی سیستان )
تچگی (سمنو محلی سیستان )
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3515
تهیه حلوا گردویی محلی
تهیه حلوا گردویی محلی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 1348
باقلوای تبریزی
باقلوای تبریزی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 1022
تزئین سالاد الویه
تزئین سالاد الویه
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5747

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir