بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

آب زرشک و خواص آن

بازدید : 2146
06 مهر 1393
100 / -1.7
 

مصرف زرشک و آب زرشک به زمان باستان می رسد که اطبای سنتی گذشته به واسطه توصیه خود به مردمان آن زمان تلاش در درمان بسیاری از بیماری هایی داشته اند که مردمان امروزه نیز بی بهره نیستند. معمولاً هر زمانی که صحبتی از آب زرشک به میان می آید در ذهن افراد بطری های آماده آب زرشک که بر روی برچسب آن نوشته شده آب زرشک طبیعی تداعی می شود، وقتی با دقت به برچسب که باید نشانگر سلامت محصول باشد دقت کنیم متوجه می شویم که محصولی که قرار است مصرف کنیم طبیعی نبوده و حتی حاوی نگهدارنده های شیمیایی که خود آنها برای دستگاه گوارش مضر هستند می باشد. وقتی صحبت از طبیعی بودن محصولی به میان می آید باید خود دست به کار شد و آن را آماده و مصرف کرد.نکاتی که باید در مورد آب زرشک توجه کرد این است که ابتدا باید زرشک مخصوص آبگیری که ازخانواده زرشک قرمز(زرشک پلویی) است را انتخاب کرد، این نوع زرشک دارای مشخصاتی است مانند جسه ای نسبتاً بزرگتر از زرشک قرمز ، دارای رنگ آلبالویی تیره و حاوی هسته که معمولاً این نوع زرشک به “زرشک سیاه” معروف است، زرشک سیاه را می توان در بسیاری عطاری ها که هم به صورت تازه و خشک ارائه می شود و در تمام فصول سال موجود است را خریداری کرد، در ادامه به خواص درمانی و همچنین طرز تهیه آب زرشک طبیعی اشاره ای خواهیم داشت. امید است این مطلب مورد توجه شما خواننده گرامی قرار گرفته و ما را از دعای خیر خود فراموش نکنید. خواص درمانی تقویت سیستم ایمنی بدن-حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین ث-تصفیه کننده خون -تنظیم فشارخون-تنظیم قند خون-پایین آورنده چربی خون-پایین آورنده اوره-شستشوی کبد و کلیه-بهترین دوست کبد و پوست-روشن کننده پوست صورت-بهترین در درمان آفت دهان-مفید در درمان جوش صورت و بدن-بهبود گوارش و کوچک کننده شکم-مفید در درمان سنگ کیسه صفرا-رفع عطش(بهترین برای افرادی که بیش از اندازه به آب احساس نیاز می کنند )-بهترین جایگیزین برای قرص متفورمین- طرز تهیه و روش مصرف آب زرشک مقدار 250 گرم زرشک سیاه را پس از تهیه و پاکسازی با آب سرد به صورت ملایم بشویید. سپس آنرا داخل ظرفی غیر فلزی با 6 تا 8 لیوان آب خیس کرده و پس از مدت 24 ساعت مخلوط را داخل مخلوط کن ریخته هم بزنید. مخلوط بدست آمده که حاصل خرد شدن کامل زرشک سیاه است را با استفاده از پارچه صاف کرده و به بطری های شیشه ای جهت نگهداری منتقل کنید. بهتر است هر روز صبح ناشتا ترجیحاً قبل از طلوع آفتاب یک لیوان و شب موقع خواب نیز یک لیوان میل نمایید. نکات مهم • برای افرادی که مبتلا به سرفه های خشک هستند مضر است. • مصرف زیاد آب زرشک به صورت روزانه توصیه نمی شود مقدار گقته شده در طول 24 ساعت کافی می باشد.

مجموعه : کودک، زن و خانواده/تغذیه و سلامت
ارسال کننده: ایلام
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (372)
سرطان
سرطان
مدت ويدئو : 05:00
بازديد : 727
تغذیه درمبتلایان به پرکاری تیروئید
تغذیه درمبتلایان به پرکاری تیروئید
مدت ويدئو : 2:12
بازديد : 264
خواص انار
خواص انار
مدت ويدئو : 05:29
بازديد : 3684
آموزش دمنوش پونه
آموزش دمنوش پونه
مدت ويدئو : 04:36
بازديد : 272
آب زرشک
آب زرشک
مدت ويدئو : 03:30
بازديد : 1750
پادکست (548)
فرق دمنوش و جوشانده
فرق دمنوش و جوشانده
مدت پادکست : 1:12
بازدید : 370
چه غذاهایی نباید در ظروف چدنی تهیه شوند
چه غذاهایی نباید در ظروف چدنی تهیه شوند
مدت پادکست : 3:25
بازدید : 408
ورزشکاران و روزه داری
ورزشکاران و روزه داری
مدت پادکست : 3:58
بازدید : 377
روغن اکالیپتوس
روغن اکالیپتوس
مدت پادکست : 1:59
بازدید : 696
روغن مار
روغن مار
مدت پادکست : 2:56
بازدید : 961
عکس (16)
چای
چای
تعداد تصوير : 1
بازدید : 1765
فندق
فندق
تعداد تصوير : 4
بازدید : 3071
خاویار
خاویار
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1550
بادام منقا
بادام منقا
تعداد تصوير : 7
بازدید : 3502
سیب زمینی سرخ شده
سیب زمینی سرخ شده
تعداد تصوير : 7
بازدید : 1737

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir