بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

پاستیل رنگی

بازدید : 1130
17 تير 1393
100 / -2.9
 

مواد لازم :قالب سلیوفی پاستیل یک یا دو مدل به دلخواه – ظرف مخصوص ریختن پاستیل داغ در قالب یک عدد – شکر 300گرم – روق ژلاتین بی رنگ به تعداد 20 ورق یا پودرژلاتین 8 قاشق –گلوکز 150 گرم –جوهر لیمو 1قاشق چایخوری – پودر پکتین 1قاشق سوپ خوری (معادل 15گرم )-پودر آگار آگار 1قاشق سوپ خوری (معادل 15گرم ) ، آب پرتقال 3لیوان طرزتهیه :ابتدا ورقه های ژلاتین را خرد کنید ودر یک لیوان آب سرد بریزید وروی بخار کتری به روش بن ماری وی حرارت قرار دهید تا کم کم آب شود در این فاصله در ظرفی دیگر 3لیوان آب پرتقال را دروت ظرفی بریزید وروی حرارت گاز قرار دهید زمانیکه چند ثانیه از گرم شدن آن گذشت شکر ، 2قطره رنگ نارنجی به همراه پودر آگار آگار وپودر پکتین را به آن اضافه نموده وهمینطور که روی حرارت است هم بزنید در این مرحله ژلاتینی را که به روش بن ماری ( حرارت غیرمستقیم ) حل نموده بودید نیز به مواد اضافه کنید وهم بزنید سپس این مایع را که یک شربت یکدستی است به همان صورت داغ درون قیف مخصوص پاستیل که نوک داراست بریزید اگر در دسترستان نبود با یک قاشق با یک وسیله نوک دارد، درون قالب سلیفونی پاستیل بریزید ودر فریزر به مدت نیم ساعت قرار دهید تا ببندد.چنانچه از این پاستیل های رنگی برای تزئین کیک استفاده میکنید ، پس از بیرون آوردن از قالب ، (بعد از سرد شدن وآماده شدن ) رود یا اطراف کیک شکلاتی قرار دهید ویا اینکه اگر می خواهید پاستیل شیرین تری داشته باشید پاستیل ها را پس از آماده شدن وبیرون اوردن از قالب در شکر بغلتانید واگر می خواهید کمی ترش مزه شود در جوهر لیمو بغلتانید .

مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی
ارسال کننده: گيلان
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (2386)
اشکنه ریواس
اشکنه ریواس
مدت ويدئو : 6:00
بازديد : 271
گرماس
گرماس
مدت ويدئو : 03:01
بازديد : 1184
طرز تهیه تارت آلبالو
طرز تهیه تارت آلبالو
مدت ويدئو : 06:27
بازديد : 407
خوراک میگو با سبزیجات
خوراک میگو با سبزیجات
مدت ويدئو : 04:51
بازديد : 1240
کوفته بلغور
کوفته بلغور
مدت ويدئو : 5:00
بازديد : 276
پادکست (1701)
مرغ بریان
مرغ بریان
مدت پادکست : 1:44
بازدید : 881
شربت انجیر
شربت انجیر
مدت پادکست : 3:12
بازدید : 1230
آش اماج
آش اماج
مدت پادکست : 4:04
بازدید : 1470
خواص آب گوجه فرنگی
خواص آب گوجه فرنگی
مدت پادکست : 2:36
بازدید : 322
کیک برنج ژاپنی
کیک برنج ژاپنی
مدت پادکست : 1:40
بازدید : 1016
عکس (75)
ژله رنگین کمان
ژله رنگین کمان
تعداد تصوير : 12
بازدید : 2949
طرز تهیه آش گلدیک
طرز تهیه آش گلدیک
تعداد تصوير : 8
بازدید : 441
حلوا زرده
حلوا زرده
تعداد تصوير : 12
بازدید : 6227
نان رمضان تبریز
نان رمضان تبریز
تعداد تصوير : 12
بازدید : 3803
بریانی
بریانی
تعداد تصوير : 7
بازدید : 5770

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir