بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

آش آلو

بازدید : 693
24 خرداد 1393
100 / -5.4
 

آش آلو یکی از غذاهای محلی شهرستان ساوه در استان مرکزی است. برای تهیه این آش ابتدا پیاز را سرخ می کنند،ادویه ها که شامل نمک،فلفل و زرد چوبه است به آن اضافه می کنند و پس از افزودن رب گوجه فرنگی مواد را کمی تفت میدهند.سپس نخود و لوبیا چیتی را که 12 ساعت قبل را خیس کرده اند داخل ظرف آش می ریزند،مقداری هم آب به آن اضافه می کنند و حرارت را ملایم کرده تا حبوبات پخته شود. پس از پخته شدن حبوبات، آلو ها (آلو بخارا) را که یک ربع قبل خیس کرده اند به ان اضافه میکنند. بعد از 15 دقیقه، رشته آش را به آن اضافه می کنند و پس از جا افتادن رشته ها، آش آلو آماده است.

مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی
ارسال کننده: استان مرکزی
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (2573)
سیراناردون
سیراناردون
مدت ويدئو : 04:50
بازديد : 785
آشپز باشی کرمونی
آشپز باشی کرمونی
مدت ويدئو : 05:43
بازديد : 1005
پای گوشت و سبزیجات
پای گوشت و سبزیجات
مدت ويدئو : 04:36
بازديد : 418
ته چین مرغ قالبی
ته چین مرغ قالبی
مدت ويدئو : 6:00
بازديد : 318
تهیه آب زرشک سیاه
تهیه آب زرشک سیاه
مدت ويدئو : 04:11
بازديد : 881
پادکست (1790)
پیتزا فوری
پیتزا فوری
مدت پادکست : 2:29
بازدید : 306
بستنی وانیلی
بستنی وانیلی
مدت پادکست : 3:07
بازدید : 919
فرنی بادام
فرنی بادام
مدت پادکست : 2:48
بازدید : 373
شامی ترش
شامی ترش
مدت پادکست : 3:15
بازدید : 1141
آبگوشت هویچ برگه
آبگوشت هویچ برگه
مدت پادکست : 3:16
بازدید : 1044
عکس (80)
نان رمضان تبریز
نان رمضان تبریز
تعداد تصوير : 12
بازدید : 4087
پنیر نخل و خواص آن
پنیر نخل و خواص آن
تعداد تصوير : 4
بازدید : 1661
کشک زابلی
کشک زابلی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 6153
کلوچه دزفول
کلوچه دزفول
تعداد تصوير : 8
بازدید : 7434
نان فطیر قوهیجان
نان فطیر قوهیجان
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1630

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir