بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

با نان کپک زده چه کنیم؟

بازدید : 2132
13 خرداد 1393
100 / 1.8
 

کپک نوعی قارچ است که در محیط اطراف ما وجود دارد. روی میوه‌ها، در بین سفره غذا، در هوای آزاد و ... اما یکی از خطرناک‌ترین انواع کپک، کپک نان است. کپک با نشستن روی نان از مواد غذایی موجود در نان مثل نشاسته، قند و املاح مصرف کرده و شروع به رشد و تکثیر می‌نماید. این نوع کپک به سرعت در بافت نان نفوذ می‌کند و اگر لایه های نان روی هم چیده شده باشد، یخش های بالایی و پایینی خود را نیز آلوده می‌کند. کپک‌های نان ریشه دار هستند و در مغز نان شروع به رشد می‌کنند و بسیار خطرناک هستند؛ لذا وقتی نان کپک زد راهی جز دور انداختن آن وجود ندارد، اما می‌توان با رعایت چند نکته ریز، کاری کرد این اتفاق نیفتد. - پیش از سرد شدن کامل نان‌ها، آن‌ها را روی هم نچینید. چون حرارت نان موجب کپک‌زدگی زودرس می‌شود. - برای این که کپک، نان‌های شما را از بین نبرد، پس از خنک شدن درون کیسه های پلاستیکی بگذارید و درون فریزر قرار دهید. البته پیچیدن نان در پارچه های سفید و تمیز بهتر از کیسه های پلاستیکی است. چون رطوبت آن را جذب می‌کند و مانع کپک‌زدگی آن می‌شود. - نان را داخل یخچال قرار ندهید. دمای یخچال حدوداً ۵ درجه زیر صفر است ولی دمای فریزر حدود ۱۵ تا ۲۰ درجه زیر صفر است. یخچال نمی‌تواند مانع رشد کپک‌های نان شود ولی فریزر می‌تواند مانع رشد کپک‌ها شود؛ لذا فریزر برای نگهداری نان بسیار مناسب است. نان یخ زده را چگونه مصرف کنیم؟ کافی است به اندازه نیاز خانواده در هر وعده غذایی (صبح- ظهر- عصر) ۲ تا ۳ قرص نان از فریزر خارج کنید، سپس آن را حدود ۵ دقیقه روی بخاری یا روی سماور و یا داخل تُستر خانه بگذارید و صبر کنید. بعد از چند دقیقه نانی گرم- پوک و نرم تناول خواهید کرد هر چه آرد مصرفی قوی‌تر باشد و زمان استراحت خمیر و پخت نان بیشتر باشد کیفیت نان فریز شده نیز بهتر خواهد بود. اما نکته ای که خوب است همیشه به خاطر داشته باشیم تهیه نان به اندازه نیاز است. سعی کنیم به اندازه مصرف روزانه نان تهیه کنیم تا از اتلاف و دور ریختگی هم جلوگیری کرده باشیم.

مجموعه : کودک، زن و خانواده/خانه و خانه داری
ارسال کننده: آذربایجان شرقی
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (1353)
کیک موج دار
کیک موج دار
مدت ويدئو : 4:56
بازديد : 285
کتیبه دوزی گل و برگ
کتیبه دوزی گل و برگ
مدت ويدئو : 04:28
بازديد : 3133
باربی، اسباب بازی یا نماد فرهنگ
باربی، اسباب بازی یا نماد فرهنگ
مدت ويدئو : 04:07
بازديد : 3282
غذای سالم
غذای سالم
مدت ويدئو : 04:38
بازديد : 316
آموزش کیک ویپی پای
آموزش کیک ویپی پای
مدت ويدئو : 5:33
بازديد : 283
پادکست (285)
تمیز کردن تستر
تمیز کردن تستر
مدت پادکست : 1:08
بازدید : 343
چگونه از سالم بودن تخم مرغ مطمئن شویم؟
چگونه از سالم بودن تخم مرغ مطمئن شویم؟
مدت پادکست : 1:56
بازدید : 587
استفاده و مراقبت از شمع و شمعدان
استفاده و مراقبت از شمع و شمعدان
مدت پادکست : 1:09
بازدید : 327
رفع بوی عطر از لباس
رفع بوی عطر از لباس
مدت پادکست : 1:33
بازدید : 846
انگشت مکیدن کودکان
انگشت مکیدن کودکان
مدت پادکست : 3:11
بازدید : 1220
عکس (55)
میوه آرایی
میوه آرایی
تعداد تصوير : 20
بازدید : 9602
قلاب دوزی
قلاب دوزی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 5112
تزئین سیب
تزئین سیب
تعداد تصوير : 16
بازدید : 3889
هنر کوئیلینگ یا ملیله کاغذی
هنر کوئیلینگ یا ملیله کاغذی
تعداد تصوير : 12
بازدید : 9672
میوه آرایی
میوه آرایی
تعداد تصوير : 1
بازدید : 6586

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir