بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

پاستا با سس ریحان

بازدید : 674
30 ارديبهشت 1393
100 / 4
 

مواد لازم برای 4نفر : برگ ریحان تازه 5/1 پیمانه – سیر پوست کنده 2حبه – روغن زیتون 4/3 پیمانه – پنیر پارمزان رنده شده 50گرم – پاستا 500گرم طرز تهیه : برگ ریحان را از ساقه آن جدا کرده وساقه ها را دور بیندازید ، سچس ریحان ها را با آب سرد شسته آب آنها را گرفته وبا کاغذ خشک کن آنها را خوب خشک کنید .ریحان ، سیر را با کمی روغن زیتون به خوبی بوسیله مخلوط کن برقی ، مخلوط نمایید .زمانیکه مخلوط ریحان به صورت پوره درآمد بتدریج در حالی که مخلوط کن روشن است ، باقیمانده روغن را به آن اضافه کنید ،مخلوط کن را خاموش کنید وبا کاردک آشپزی ، پستو را از دیواره ظرف مخلوط کن پاک کرده وبه داخل ظرف بریزید ومجدداً مخلوط کن را روشن کنید .اکنون با قطع و وصل کردن آن سعی کنید مواد بخوبی با هم مخلوط شوند ومخلوط نرمی بدست آید .در آخر یعنی درست قبل از سرو کردن پستو ، پنیر را به آن اضافه کنید وهم بزنید .پاستا را در یک قابلمه بزرگ حاوی آب جوش بریزید درب قابلمه را برداشته وبگذارید تا زمانی که پاستا نرم می شود ، بجوشد آنگاه آنها را آبکش کنید وپستو را به پاستای داغ اضافه کنید .با استفاده از یک چنگال پاستا ، مواد را کاملاً مخلوط کنید . چند نکته : برای تهیه این غذا به مقدار زیادی ریحان تازه نیاز داریم .در فصل تابستان ، ریحان فراوان است بنابراین می توانید مقداری از آن را در فریزر برای استفاده در زمستان نگه دارید .در این دستور ، مقداری بیشتر از حد معمول روغن زیتون خالص بکار ببرید .قبل از مصرف این غذا پنیر پارمزان را باید اضافه کنید .در تهیه این غذا 500گرم از هر نوع پاستایی که مایلید می توانید استفاده کنید اما بخاطر داشته باشید که مراقب باشید یا چسبندگی ایجاد نشود می توانید در این غذا از مغر بادام هم استفاده کنید .

مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی
ارسال کننده: گيلان
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (2516)
چیکن استروگانف
چیکن استروگانف
مدت ويدئو : 04:30
بازديد : 388
فسنجون مجلسی
فسنجون مجلسی
مدت ويدئو : 02:16
بازديد : 376
املت گزلمه
املت گزلمه
مدت ويدئو : 03:05
بازديد : 409
شیرینی وانیلی دورنگ
شیرینی وانیلی دورنگ
مدت ويدئو : 5:34
بازديد : 347
آب دوغ انار
آب دوغ انار
مدت ويدئو : 02:18
بازديد : 268
پادکست (1733)
شربت شیرین بیان
شربت شیرین بیان
مدت پادکست : 2:11
بازدید : 162
کتلت جعفری و سویا
کتلت جعفری و سویا
مدت پادکست : 1:36
بازدید : 62
سیرقلیه
سیرقلیه
مدت پادکست : 2:42
بازدید : 1233
شیرینی  کاک
شیرینی کاک
مدت پادکست : 2:10
بازدید : 1817
مربای زردآلو
مربای زردآلو
مدت پادکست : 1:04
بازدید : 2448
عکس (78)
نان چمبک
نان چمبک
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1719
طرز تهیه رشته سنتی اردبیل
طرز تهیه رشته سنتی اردبیل
تعداد تصوير : 16
بازدید : 11787
تزیین حلوا
تزیین حلوا
تعداد تصوير : 16
بازدید : 6184
باقلوای تبریزی
باقلوای تبریزی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 1259
تهیه حلوا گردویی محلی
تهیه حلوا گردویی محلی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 2090

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir