مواد لازم : گوشت مرغ پخته یا ساتوری شده 2 پیمانه ، خلال بادام خرد شده و تفت داده 2 پیمانه ، سس مایونز 2قاشق غذاخوری، آبلیمو 2 قاشق غذاخوری، مغز كرفس نگینی شده 2 پیمانه ، جعفری خرد شده 2 پیمانه ، نان تست 10 تا 12 عدد، نمك و فلفل به میزان لازم، تربچه وگوجه فرنگی برای تزئین، طرز تهیه : تمام مواد خرد شده را با هم مخلوط میكنیم ،مایونز و آبلیمو اضافه میكنیم و مواد پخته شده ی ما حالت خمیر مانند پیدا میكند .اكنون روی نان های تست را كه به شكل مختلف میتوانیم برش بزنیم از این مخلوط به قطر 1 سانت روی آن میمالیم و همه را آماده میكنیم و در ظرف دلخواه می گزاریم .قسمت مركز گل را دایره در نظر میگیریم به قطر 12 تا 14 سانت و گلبرگها را جدا جدا با قالبهای شیرینی قالب می زنیم و آنها را دورچین میكنیم و با زیتون و تربچه گل شده و گوجه فرنگی و خیار روی آن را تزئین میكنیم .این غذا ارزش غذایی دارد ،بچه ها آن را دوست دارند و برای میز مهمانی بسیار زیبا است .
مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی ارسال کننده: شبکه خراسان رضوی شبکه پایتخت معنوی ایران