بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید

خانه | شهر ها | روستاها | اماکن زیارتی | اماکن تاریخی | جاذبه های طبیعی | موزه ها | فرهنگ محلی | صنایع دستی | مشاهیر استان



استان يزد / سوغات شهرها / باقلوای یزد

بازدید : 3392
02 آذر 1392
100 / 2.6
 

برای تهیه باقلوا باید خمیری مشابه خمیر نان تهیه کنید که لواش باقلوا گفته می شود و یک مایه محتوی پودر پسته که در میان باقلوا قرار می گیرد و یک شربت که برای شیرین کردن ، روی آن داده می شود. پودر بادام یا پسته را با پودر قند و هل خوب ، مخلوط کرده و آنرا نگه می داریم. شکررا با آب مخلوط کرده روی آتش می گذاریم. زمانی که جوش آمد و کمی غلیظ شد، گلاب را اضافه می کنیم و پس از چند جوش ، دیگر شربت را از روی اجاق برداشته ، و از صافی رد می کنیم و نگاه می داریم تا در زمان لازم از آن استفاده کنیم. طرز تهیه لواش باقلوا و طرز تهیه شیرینی: بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده ، روغن و زرده های تخم مرغ را مخلوط کرده ، شیر را به آن می افزائیم وخوب مخلوط می کنیم. آرد را الک کرده و کم کم به مایع موجود اضافه می کنیم تا جایی که خمیرحاصله به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و می گذاریم 1الی 2ساعت بماند. سپس ازخمیر گلوله ای به اندازه یک نارنگی برداشته ، به وسیله وردنه آنرا کاملاً نازک می کنیم. جعبه ای فلزی ( یا ظرفی که قابل استفاده درفرباشد ) را انتخاب کرده و خمیر را کف آن پهن می کنیم . لواش دوم را به همین ترتیب پهن کرده و روی لایه ی اول لواش قرارمی دهیم سپس مایع میان باقلوا که محتوی بادام یا پسته است را روی 2 لایه خمیر پهن می کنیم و با دست کاملاً فشارمی دهیم سپس با دست کمی گلاب را روی لایه های مواد می پاشیم. مجدداً یک لواش دیگر را باز کرده، با وردنه خوب نازک می کنیم و روی موادمان قرار می دهیم سپس کناره های اضافی خمیرهای لواش را با کارد جدا کرده و کل مواد را به صورت لوزی یا مربع برش می دهیم. کره را داغ کرده و روی شیرینی می ریزیم . پس ازآنکه کره کاملاً جذب شیرینی شد جعبه باقلوا را درقسمت پائینی فری که قبلا با حرارت 350 درجه بمدت 20 دقیقه گرم شده قرار می دهیم و سپس10 الی 15 دقیقه ، شیرینی را در پنجره بالایی قرار می دهیم تا روی باقلوا طلایی رنگ شود. پس از خارج کردن باقلوا از فر، شربت تهیه شده را کم کم روی آن می ریزیم تا کاملاً جذب شیرینی شود. و می گذاریم شیرینی سرد شود. اکنون باقلوای شما حاضر است . در صورت تمایل مجداً کمی شربت بتدریج روی باقلواها بریزید. این شیرینی خوشمزه سالهاست در بنگاه حاج خلیفه علی رهبر وقنادی های بزرگ دیگر یزد ساخته می شود

کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
باقلوای یزد
باقلوای یزد
مدت پادکست : 4:09
بازدید : 3392
پشمک - شیرینی سنتی یزد
پشمک - شیرینی سنتی یزد
مدت پادکست : 4:36
بازدید : 3382
نان برنجی یزد
نان برنجی یزد
مدت پادکست : 2:23
بازدید : 2900
شیرینی لوز یزدی
شیرینی لوز یزدی
مدت پادکست : 5:07
بازدید : 6151
نبات ریزی
نبات ریزی
مدت ويدئو : 01:19/1
بازدید : 3251
نان سوروک
نان سوروک
مدت پادکست : 3:06
بازدید : 2563
شیرینی گل در چمن یزد
شیرینی گل در چمن یزد
مدت پادکست : 3:12
بازدید : 1700
کیک یزدی
کیک یزدی
مدت پادکست : 3:21
بازدید : 2868
شیرینی یزد
شیرینی یزد
مدت ويدئو : 01:55/1
بازدید : 4112
حاج بادام یزد
حاج بادام یزد
مدت پادکست : 2:05
بازدید : 2517


پنیر محلی گیلان
پنیر محلی گیلان
مدت پادکست : 1:51
بازدید : 3179
سوغات نجف آباد (انگلیسی )
سوغات نجف آباد (انگلیسی )
مدت ويدئو : 04:24/1
بازدید : 2971
نان شیرین
نان شیرین
تعداد تصوير : 12
بازدید : 2619
آلو شهمیرزاد
آلو شهمیرزاد
مدت ويدئو : 5:00/1
بازدید : 163
نان ساجی
نان ساجی
مدت ويدئو : 02:15/1
بازدید : 2646