بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

منجمد کردن سبزی‌ها

بازدید : 1694
20 اسفند 1391
100 / 3.2
 

هنگام منجمد کردن مواد غذایی، به خصوص سبزی‌ها، باید به نکته‌هایی توجه شود: 1- منجمد (فریز) کردن، از بهترین روش‌های نگهداری بعد از تازه‌خواری است، اما اگر می‌خواهید سبزی‌های منجمد شده کیفیت خوبی داشته باشند، پیش از هر چیز، ابتدا به کیفیت سبزی‌هایی که می‌خرید و بعد انتخاب وسایلی که از آن‌ها استفاده می‌کنید، دقت کنید. -2 چاقویی که برای خرد کردن سبزی به کار می‌رود، باید کاملاً تیز باشد تا باعث آسیب و له شدن بافت سبزی نشود. هرچه سبزی با چاقو و سایر وسایل تیزتری خرد شود، ارزش غذایی آن بیشتر حفظ خواهد شد. 3- بهتر است قبل از فریز کردن سبزی‌ها، آن‌ها را چند دقیقه در آب گرم قرار دهید. با این کار، علاوه بر اینکه حجم سبزی‌ها کم می‌شود و جای کمتری را هم در فریزر خواهند گرفت، عمل آنزیم‌بری (بلانچینگ) هم انجام می‌شود که مانع از تغییر رنگ سبزی‌ها و تیره شدن آن‌ها در فرایند انجماد خواهد شد. 4- شرایط مناسب برای فریز کردن، زمانی فراهم خواهد شد که فریزر، انباشته از مواد غذایی نباشد و امکان گردش هوای سرد در اطراف مواد غذایی باشد زیرا نوسانات دمایی باعث می‌شود مواد غذایی و به خصوص سبزی‌ها به خوبی منجمد نشوند و کیفیتشان پایین بیاید. حتماً سبزی‌ها را در حجم کم و بسته‌های کوچک (یک وعده‌ای) منجمد کنید؛ مثلاً اگر قرار است سبزی‌پلو را در 4 وعده مصرف کنید، حتماً آن را در 4 کیسه بسته‌بندی یا در 4 ظرف مختلف قرار دهید. 5- برای نگهداری سبزی‌ها در فریزر، حتماً آن‌ها را در ظروف food Grade (ظروف مخصوص نگهداری مواد غذایی) یا کیسه فریزرهایی که روی بسته‌بندی آن درج شده مناسب فریز کردن است، قرار دهید. استفاده از این ظروف و کیسه‌ها، مانع ورود مواد شیمیایی از ظرف به مواد غذایی می‌شوند و سلامت مصرف‌کننده را به خطر نمی‌اندازند. در زیر ظروف food Grade، طرحی از قاشق و چنگال حک شده است. 6- بهتر است سبزی‌های فریز شده را در مدت زمانی کوتاه (یعنی حدود 2-1 ماه) در فریزر نگهداری کنید تا علاوه بر اینکه ارزش غذایی‌شان حفظ شود، هنگام طبخ هم طعم و مزه خود را از دست ندهند. 7- حتماً سبزی‌ها را در حجم کم و بسته‌های کوچک (یک وعده‌ای) منجمد کنید؛ مثلاً اگر قرار است سبزی‌پلو را در 4 وعده مصرف کنید، حتماً آن را در 4 کیسه بسته‌بندی یا در 4 ظرف مختلف قرار دهید. متأسفانه یکی از اشتباه‌های خانم‌ها این است که سبزی را در حجم زیاد بسته‌بندی و هنگام مصرف، آن را از فریزر خارج می‌کنند و بعد از مدت زمانی آن را به اندازه دلخواه برمی‌دارند و باقیمانده را دوباره در فریزر قرار می‌دهند.

مجموعه : کودک، زن و خانواده/خانه و خانه داری
ارسال کننده: صدا و سیمای مرکز خوزستان
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (1344)
کاردستی ماهی کاغذی
کاردستی ماهی کاغذی
مدت ويدئو : 03:20
بازديد : 481
اوریگامی ساخت عقرب با کاغذ
اوریگامی ساخت عقرب با کاغذ
مدت ويدئو : 04:00
بازديد : 305
درست کردن گل با فلفل دلمه ا ی
درست کردن گل با فلفل دلمه ا ی
مدت ويدئو : 03:36
بازديد : 257
جامدادی چرمی
جامدادی چرمی
مدت ويدئو : 4:54
بازديد : 213
بلوز کشی/تاپ کشی
بلوز کشی/تاپ کشی
مدت ويدئو : 4:56
بازديد : 260
پادکست (284)
نگهداری نان
نگهداری نان
مدت پادکست : 1:28
بازدید : 685
از بین بردن رسوبات داخل کتری
از بین بردن رسوبات داخل کتری
مدت پادکست : 1:26
بازدید : 448
حلوای شیر وپرتقال
حلوای شیر وپرتقال
مدت پادکست : 1:59
بازدید : 224
تخت خواب مناسب کودک
تخت خواب مناسب کودک
مدت پادکست : 2:14
بازدید : 160
از بین بردن بوی بد خانه
از بین بردن بوی بد خانه
مدت پادکست : 1:26
بازدید : 5204
عکس (54)
جامدادی عروسکی
جامدادی عروسکی
تعداد تصوير : 4
بازدید : 2033
تزئین سیب
تزئین سیب
تعداد تصوير : 16
بازدید : 3831
سفره آرایی
سفره آرایی
تعداد تصوير : 12
بازدید : 15607
ساخت گل رز با کاعذ کشی
ساخت گل رز با کاعذ کشی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 2429
نقش حنا
نقش حنا
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5503

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir