بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

منجمد کردن سبزی‌ها

بازدید : 1650
20 اسفند 1391
100 / 3.3
 

هنگام منجمد کردن مواد غذایی، به خصوص سبزی‌ها، باید به نکته‌هایی توجه شود: 1- منجمد (فریز) کردن، از بهترین روش‌های نگهداری بعد از تازه‌خواری است، اما اگر می‌خواهید سبزی‌های منجمد شده کیفیت خوبی داشته باشند، پیش از هر چیز، ابتدا به کیفیت سبزی‌هایی که می‌خرید و بعد انتخاب وسایلی که از آن‌ها استفاده می‌کنید، دقت کنید. -2 چاقویی که برای خرد کردن سبزی به کار می‌رود، باید کاملاً تیز باشد تا باعث آسیب و له شدن بافت سبزی نشود. هرچه سبزی با چاقو و سایر وسایل تیزتری خرد شود، ارزش غذایی آن بیشتر حفظ خواهد شد. 3- بهتر است قبل از فریز کردن سبزی‌ها، آن‌ها را چند دقیقه در آب گرم قرار دهید. با این کار، علاوه بر اینکه حجم سبزی‌ها کم می‌شود و جای کمتری را هم در فریزر خواهند گرفت، عمل آنزیم‌بری (بلانچینگ) هم انجام می‌شود که مانع از تغییر رنگ سبزی‌ها و تیره شدن آن‌ها در فرایند انجماد خواهد شد. 4- شرایط مناسب برای فریز کردن، زمانی فراهم خواهد شد که فریزر، انباشته از مواد غذایی نباشد و امکان گردش هوای سرد در اطراف مواد غذایی باشد زیرا نوسانات دمایی باعث می‌شود مواد غذایی و به خصوص سبزی‌ها به خوبی منجمد نشوند و کیفیتشان پایین بیاید. حتماً سبزی‌ها را در حجم کم و بسته‌های کوچک (یک وعده‌ای) منجمد کنید؛ مثلاً اگر قرار است سبزی‌پلو را در 4 وعده مصرف کنید، حتماً آن را در 4 کیسه بسته‌بندی یا در 4 ظرف مختلف قرار دهید. 5- برای نگهداری سبزی‌ها در فریزر، حتماً آن‌ها را در ظروف food Grade (ظروف مخصوص نگهداری مواد غذایی) یا کیسه فریزرهایی که روی بسته‌بندی آن درج شده مناسب فریز کردن است، قرار دهید. استفاده از این ظروف و کیسه‌ها، مانع ورود مواد شیمیایی از ظرف به مواد غذایی می‌شوند و سلامت مصرف‌کننده را به خطر نمی‌اندازند. در زیر ظروف food Grade، طرحی از قاشق و چنگال حک شده است. 6- بهتر است سبزی‌های فریز شده را در مدت زمانی کوتاه (یعنی حدود 2-1 ماه) در فریزر نگهداری کنید تا علاوه بر اینکه ارزش غذایی‌شان حفظ شود، هنگام طبخ هم طعم و مزه خود را از دست ندهند. 7- حتماً سبزی‌ها را در حجم کم و بسته‌های کوچک (یک وعده‌ای) منجمد کنید؛ مثلاً اگر قرار است سبزی‌پلو را در 4 وعده مصرف کنید، حتماً آن را در 4 کیسه بسته‌بندی یا در 4 ظرف مختلف قرار دهید. متأسفانه یکی از اشتباه‌های خانم‌ها این است که سبزی را در حجم زیاد بسته‌بندی و هنگام مصرف، آن را از فریزر خارج می‌کنند و بعد از مدت زمانی آن را به اندازه دلخواه برمی‌دارند و باقیمانده را دوباره در فریزر قرار می‌دهند.

مجموعه : کودک، زن و خانواده/خانه و خانه داری
ارسال کننده: صدا و سیمای مرکز خوزستان
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (1301)
معرفی ابزار های غذاخوری
معرفی ابزار های غذاخوری
مدت ويدئو : 04:29
بازديد : 3090
آموزش شکوفه های سیب
آموزش شکوفه های سیب
مدت ويدئو : 04:32
بازديد : 680
خانه تکانی
خانه تکانی
مدت ويدئو : 02:54
بازديد : 897
مات کردن و طراحی روی شیشه
مات کردن و طراحی روی شیشه
مدت ويدئو : 04:46
بازديد : 11706
آسان بافت
آسان بافت
مدت ويدئو : 05:09
بازديد : 432
پادکست (278)
کوکتل لیمو ترش
کوکتل لیمو ترش
مدت پادکست : 2:35
بازدید : 192
خطرات استفاده از ظروف تفلون
خطرات استفاده از ظروف تفلون
مدت پادکست : 1:32
بازدید : 2508
نکات مهم در خرید تخت خواب كودک‌
نکات مهم در خرید تخت خواب كودک‌
مدت پادکست : 3:20
بازدید : 393
چگونگی استفاده از وایتکس
چگونگی استفاده از وایتکس
مدت پادکست : 1:26
بازدید : 338
پیروک آلبالو
پیروک آلبالو
مدت پادکست : 2:53
بازدید : 252
عکس (54)
آموزش گل با كاغذ كشی
آموزش گل با كاغذ كشی
تعداد تصوير : 12
بازدید : 28472
آثار هنری سیده مرضیه رحمانی
آثار هنری سیده مرضیه رحمانی
تعداد تصوير : 20
بازدید : 772
خلاقیت در نقاشی
خلاقیت در نقاشی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 10916
تخم مرغ تزیینی
تخم مرغ تزیینی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 3623
تزیین پلو
تزیین پلو
تعداد تصوير : 12
بازدید : 8442

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir