بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

پیتزا ایتالیایی

بازدید : 1070
26 دي 1391
100 / -12.5
 

مواد لازم: - خمیر پیتزای آماده یک عدد - پنیر پیتزا 150 گرم - سس پستزا به مقدار لازم - گوجه فرنگی ورقه شده 1 عدد متوسط - سیر خشک ورقه شده 2 عدد طرز تهیه : ابتدا روغن زیتون را با قلمویی تمیز به روی تمامی خمیری که آماده است و درون ظرف مخصوص پخت پیتزا انداخته اید بمالید ، سس مخصوص پیتزا که شامل : ( گوشت چرخ کرده و پیاز داغ سرخ شده و آمیخته با رب گوجه فرنگی به صورت مایه ماکارونی است ) را روی سطح خمیر پهن کنید حالا گوجه فرنگی ورقه شده را روی سطح آن پخش نمایید سپس حلقه های سیر را پخش کنید در آخر پنیر پیتزا ( پنیر پروسس یا پنیر گودا ) روی تمامی آن پخش کرده و یا ورقه ورقه قرارداده و ظرف آماده را درون فر با درجه حرارت 200 درجه سانیتگراد بمدت 25 دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزا بپزد.

مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی
ارسال کننده: گيلان
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (2341)
کیک هویج
کیک هویج
مدت ويدئو : 03:26
بازديد : 322
طرز تهیه خرشه
طرز تهیه خرشه
مدت ويدئو : 04:32
بازديد : 1333
میزان نمک در مواد غذایی مختلف
میزان نمک در مواد غذایی مختلف
مدت ويدئو : 01:25
بازديد : 368
رولت سالاد الویه
رولت سالاد الویه
مدت ويدئو : 05:00
بازديد : 1010
کوکوسبزی ماهی
کوکوسبزی ماهی
مدت ويدئو : 5:19
بازديد : 206
پادکست (1676)
رولت خرما و گردو
رولت خرما و گردو
مدت پادکست : 1:30
بازدید : 535
ماست وشنگ
ماست وشنگ
مدت پادکست : 0:45
بازدید : 672
کتلت روسی
کتلت روسی
مدت پادکست : 1:28
بازدید : 225
ساندویچ گوشت
ساندویچ گوشت
مدت پادکست : 3:05
بازدید : 291
کوبیده ی مرغ
کوبیده ی مرغ
مدت پادکست : 1:37
بازدید : 452
عکس (75)
پنیر نخل و خواص آن
پنیر نخل و خواص آن
تعداد تصوير : 4
بازدید : 1039
چورک نان محلی ترکمن
چورک نان محلی ترکمن
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1756
پخت شیره انگور
پخت شیره انگور
تعداد تصوير : 8
بازدید : 5412
کشک زابلی
کشک زابلی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 5780
نان اردک زنجان
نان اردک زنجان
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1941

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir