تقلب در مواد گوشتی

در حال بارگذاری ...پادکست
1

11 دي 1391

انواع سوسیس و کالباس،همبرگر از فرآورده‌های گوشتی رایج در کشور هستند، شاید صنایع گوشت بیشترین امکان تقلب را در بین گروههای مختلف موادغذایی داشته باشند... انواع سوسیس و کالباس،همبرگر از فرآورده‌های گوشتی رایج در کشور هستند، شاید صنایع گوشت بیشترین امکان تقلب را در بین گروههای مختلف مواد غذایی داشته باشند زیرا کهمواد اولیه پس از مخلوط شدن و یکنواخت شدن در ظاهر، قابل شناسایی نیستند. فلسفه تولید فرآورده‌های گوشتی در ابتدا این بوده که از مجموعه گوشت وترکیبات دیگر، مثل آرد و شیرخشک وسویا و... محصولی به وجود بیاید که علاوه بر انرژی زیادی که برای انجام فعالیت‌های روزمره به وجود می‌آورد، قیمت تمام شده کمتری نسبت به گوشت خالص و در کنار همه اینها، طعم و مزه دلخواهی داشته باشد. تفاوت اصلی در کیفیت و قیمت فرآورده‌های گوشتی در میزان گوشت استفاده شده دراین محصولات و در مرحله بعدی نوع گوشت از نظر تقسیم بندی است، بنابراین اول تقلب می‌تواند استفاده بیشتر از محصولات ارزانتر مثل آرد و سویا و... باشد. - تقلب در گوشت قرمز: گوشت و بیشتر فرآورده های آن گران قیمت هستند و امکان تقلب در آنها زیاد است. از جمله تقلب هایی که در فرآورده های گوشتی انجام می شود، می توان به موارد زیر اشاره نمود: - افزودن مواد ازته ی غیر پروتئینی به نحوی که در آزمون های کنترل، مقدار ازت بالاتر به نظر برسد - افزودن پودر استخوان به فرآورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس - مخلوط کردن گوشت با گوشت حیوانات ارزان قیمت - افزودن پودر خون به همبرگر و سوسیس و کالبالس - رعایت نکردن فرمول و استاندارد فرآورده های گوشتی و افزودن مقادیر زیاد مواد پر کننده - افزودن نیتریت و نیترات به مقدار بیش از حد، برای بهبود رنگ و جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها در موارد آلودگی شدید. تقلب در ماهی: برخی از افراد سود جو شُش ماهی های فاسد و مانده را با مرکورکوروم ( mercurochrome) یا خون حیوانات رنگ نموده و به نام ماهی تازه به فروش می رسانند. 3- تقلب در مرغ: تعدادی از فروشندگان، مرغ کشته را در آب می اندازند تا مقداری آب به خود گرفته و سنگین تر شود.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویتامین B6
ویتامین B6
مدت ويدئو : 02:09
بازدید : 347
آلودگی هوا چه اثرات مضری دارد؟
آلودگی هوا چه اثرات مضری دارد؟
مدت ويدئو : 3:14
بازدید : 70
تاریخچه ورزش
تاریخچه ورزش
مدت ويدئو : 01:46
بازدید : 384
رادیاتور و مایع خنک کننده
رادیاتور و مایع خنک کننده
مدت ويدئو : 02:47
بازدید : 948
آموزش سفالگری
آموزش سفالگری
مدت ويدئو : 03:20
بازدید : 7366
همه ...
اریگامی چیست؟
اریگامی چیست؟
مدت پادکست : 3:48
بازدید : 154
تاریخچه بستنی
تاریخچه بستنی
مدت پادکست : 3:38
بازدید : 804
مهارت خود آگاهی
مهارت خود آگاهی
مدت پادکست : 2:02
بازدید : 1535
تفاوت مایکروویو با ماکروفر
تفاوت مایکروویو با ماکروفر
مدت پادکست : 3:03
بازدید : 443
فرزندپروری هلوكوپتری
فرزندپروری هلوكوپتری
مدت پادکست : 2:55
بازدید : 465
همه ...
تمبر
تمبر
تعداد تصوير : 32
بازدید : 1837
دوغ شتر ترکمن
دوغ شتر ترکمن
تعداد تصوير : 12
بازدید : 1959
زمرد
زمرد
تعداد تصوير : 12
بازدید : 1592
ماده مخدر ناس
ماده مخدر ناس
تعداد تصوير : 12
بازدید : 4723
کومولونیمبوس
کومولونیمبوس
تعداد تصوير : 20
بازدید : 3324
همه ...