خورشت به با لپه

در حال بارگذاری ...پادکست

31 شهريور 1400

خورش به با لپه یکی از انواع خورش های مجلسی ایرانی است که به خاطر وجود به در آن عطر خاص و بسیار مطبوعی دارد. می توانید میوه به را فریز کنید و در سایر فصل های سال از خوردن این خورش لذت ببرید مواد مورد نیاز برای خورشت به با لپه گوشت گوسفند ۷۵۰ گرم قلمه گوسفند ۱ عدد (اختیاری) به ۲۵۰ گرم لپه ۱/۴ پیمانه یا ۷۵ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه پوره گوجه فرنگی ۱/۴ پیمانه (۶۰ گرم) روغن ۴ قاشق غذاخوری زردچوبه قاشق غذاخوری فلفل سیاه ۱/۲ قاشق غذاخوری آب ۱ و۱/۲ فنجان نمک شکر ۳ قاشق غذاخوری (اختیاری) آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری چوب دارچین ۱ عدد طرز تهیه پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا کمی سبک شوند.گوشت گوسفندی را به شکل خورشتی خرد کرده و به همراه قلمه از همه طرف در روغن سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.لپه را از قبل کمی آبپز کنید سپس آب آن را خارج کرده و در این مرحله به خورش اضافه کرده و کمی تفت دهید.پوره گوجه فرنگی، زردچوبه، چوب دارچین و فلفل سیاه را اضافه کنید.بعد از پخت خورش چوب دارچین را دور بندازید.اضافه کردن پوره یا رب گوجه فرنگی به خورش بِه اختیاری است. اضافه کردن آن باعث می شود طعم و رنگ خورش بهتر شود.* پوره یا رب گوجه فرنگی را برای طعم بهتر تفت دهید.آب جوش را به خورش افزوده و بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد، چوب دارچین را نیز اضافه کنید.درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد.در همین حین باید به را آماده کنیم. برای این منظور به ها را بشویید و به صورت مکعبی درشت خرد کنید.یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن مایه به تابه اضافه کنید.پس از اینکه روغن داغ شد به ها را افزوده و کمی تفت دهید تا به ها طلایی شوند. تفت دادن به ها باید به حدی باشد که فقط کمی منسجم شوند و نیاز به تفت دادن زیاد نیست.پس از اینکه به ها آماده شدند صبر کنید تا گوشت به طور کامل پخته شود سپس به ها را به همراه کمی نمک اضافه کنید. حرارت زیر خورش را ملایم کنید تا خورش به طور کامل جا بیفتد و برای ۴۵ دقیقه دیگر خورش را بپزیدر ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش شکر و آبلیمو را به قابلمه اضافه می کنیم. اجازه دهید خورش به غلظت کافی برسد سپس به همراه نان یا برنج سرو کنید.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
مقایسه با دیگران
مقایسه با دیگران
مدت ويدئو : 1:10
بازدید : 65
آش بلغور
آش بلغور
مدت ويدئو : 05:15
بازدید : 1311
صبحانه املت ماکارونی
صبحانه املت ماکارونی
مدت ويدئو : 04:58
بازدید : 556
تهیه اریشته
تهیه اریشته
مدت ويدئو : 01:03
بازدید : 1745
طنز تهیه کیک شکلاتی اسفنجی
طنز تهیه کیک شکلاتی اسفنجی
مدت ويدئو : 03:47
بازدید : 689
همه ...
آش سماق
آش سماق
مدت پادکست : 1:59
بازدید : 808
پیتزا قارچ ساده
پیتزا قارچ ساده
مدت پادکست : 1:05
بازدید : 921
هویج پلو با کوفته ریزه
هویج پلو با کوفته ریزه
مدت پادکست : 3:23
بازدید : 890
رولت ماکارونی
رولت ماکارونی
مدت پادکست : 3:15
بازدید : 2968
کوفته تبریزی با سویا
کوفته تبریزی با سویا
مدت پادکست : 4:49
بازدید : 8715
همه ...
غذای سنتی چکدرمه
غذای سنتی چکدرمه
تعداد تصوير : 16
بازدید : 8972
تزئین سالاد الویه
تزئین سالاد الویه
تعداد تصوير : 12
بازدید : 7529
پخت نان زنجبیلی
پخت نان زنجبیلی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 8031
چورک نان محلی ترکمن
چورک نان محلی ترکمن
تعداد تصوير : 8
بازدید : 2797
بریانی
بریانی
تعداد تصوير : 7
بازدید : 6291
همه ...