بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

آلبالو پلو

بازدید : 833
09 آذر 1391
100 / -10.6
 

مواد لازم: - برنج 500 گرم - آلبالو تر 800 گرم - مرغ 1 عدد - شکر 500 گرم - پیاز 1 عدد - روغن کمی - نمک کمی - خلال پسته کمی - سیب زمینی حلقه ای سرخ شده برای تزیین پلو طرز تهیه : آلبالوی هسته گرفته را با شکر به مدت ساعت روی حرارت قرار دهید ، در این فاصله برنج را آبکش کنید مرغ را که با پیاز پختید و استخوان آن را گرفته اید ، به تکه های مناسب تقسیم کنید ، در این مرحله ته قابلمه مقداری روغن و زعفران آبکرده بریزید ، 1 لایه برنج 1 لایه آلبالوی آماده شده و 1 لایه مرغ قرار دهید تا زمانیکه هر سه مواد تمام شود . در انتها پلو قرار بگیرد کمی در صورت تمایل آب روغن روی پلو بریزید و با حرارت ملایم دم کنید ، سپس دردیسی زیبا انتقال داده و با خلال پسته و حلقه های سیب زمینی به شکل راه راه در سه رنگ پلو را سرو نمایید .

مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی
ارسال کننده: گيلان
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (2427)
مربای خیار
مربای خیار
مدت ويدئو : 04:44
بازديد : 977
فواید سوپ مرغ
فواید سوپ مرغ
مدت ويدئو : 00:42
بازديد : 345
تزیین کدو به شکل گل
تزیین کدو به شکل گل
مدت ويدئو : 03:04
بازديد : 343
کراکت مرغ
کراکت مرغ
مدت ويدئو : 4:28
بازديد : 160
آش غورابه
آش غورابه
مدت ويدئو : 03:59
بازديد : 593
پادکست (1702)
کیک خرما ودارچین
کیک خرما ودارچین
مدت پادکست : 2:04
بازدید : 590
کوکوی ماهی تن
کوکوی ماهی تن
مدت پادکست : 1:32
بازدید : 920
بورانی عدس
بورانی عدس
مدت پادکست : 1:43
بازدید : 843
نوشیدنی خرمالو
نوشیدنی خرمالو
مدت پادکست : 1:57
بازدید : 115
بربه سل
بربه سل
مدت پادکست : 2:06
بازدید : 1127
عکس (77)
پخت نان زنجبیلی
پخت نان زنجبیلی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 7154
آبگوشت زابلی
آبگوشت زابلی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 6701
حلوای سیاه اردبیل
حلوای سیاه اردبیل
تعداد تصوير : 12
بازدید : 12935
تزئین سالاد
تزئین سالاد
تعداد تصوير : 20
بازدید : 1460
کشک زابلی
کشک زابلی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 5937

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir