بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

خوراک بلدرچین

بازدید : 872
27 آذر 1391
100 / 2
 

مواد لازم: - بلدرچین 5 عدد - برنج 100 گرم - کره 50 گرم - آب 2 لیوان - پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری - خلال پسته کمی - آرد کمی - روغن کمی - نمک و فلفل و ادویه دلخواه به میزان لازم - قالب پیاله ای کوچک 1 عدد طرزتهیه : بلدرچین پاک کرده و تمیز را درسته با پودر زنجفیل ، نمک،فلفل آغشته کنید و درتابه با روغن سرخ کنید ، آرد و کره و پیاز داغ را کنار تابه بریزید 2 لیوان آب اضافه کنید بعد از جوشیدن این سس با بلدرچین ها از روی گاز بردارید برنج را بپزید ته قالب پیاله ای آب روغن و زعفران بریزید به قطر 2 سانت بعد برنج پخته شده را روی آن بریزید کمی فشار دهید سپس قالب پیاله ای را در بشقاب سرو برگردانید و کنارش برای هر نفر ا بلدرچین سرخ شده به همراه سس بریزید و با سبزیجات رنگی تزیین کنید .

مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی
ارسال کننده: گيلان
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (2191)
کوکوی گل کلم
کوکوی گل کلم
مدت ويدئو : 04:52
بازديد : 907
خورشت بادام
خورشت بادام
مدت ويدئو : 03:33
بازديد : 1103
مسقطی چهار مغز
مسقطی چهار مغز
مدت ويدئو : 03:50
بازديد : 820
رولت قارچ
رولت قارچ
مدت ويدئو : 04:04
بازديد : 359
پای گوشت و سبزیجات
پای گوشت و سبزیجات
مدت ويدئو : 04:36
بازديد : 316
پادکست (1634)
خرما پلو
خرما پلو
مدت پادکست : 1:27
بازدید : 460
دمنوش زیره
دمنوش زیره
مدت پادکست : 1:43
بازدید : 288
سالاد کاهو
سالاد کاهو
مدت پادکست : 1:27
بازدید : 1351
سماق پلو
سماق پلو
مدت پادکست : 1:59
بازدید : 728
خورش مرغ با انار و سیر
خورش مرغ با انار و سیر
مدت پادکست : 2:07
بازدید : 326
عکس (74)
اوماج حالواسی
اوماج حالواسی
تعداد تصوير : 12
بازدید : 2499
تهیه حلوا گردویی محلی
تهیه حلوا گردویی محلی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 918
سبزی توله
سبزی توله
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1027
میرزا قاسمی
میرزا قاسمی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1554
باقلوای تبریزی
باقلوای تبریزی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 913

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir