03 اسفند 1399
مواد لازم برای تهیه ی دسر هلو ودارچین هلوی درشت رسیده 3 عدد-کره 1 تا 2 قاشق غذاخوری-شکر قهوه ای2 قاشق غذاخوری-دارچین 1/4 قاشق چای خوری-بستنی وانیلی به مقدار لازم-سس کارامل برای تزئین در صورت تمایل طرز تهیه دسر هلو و دارچین فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید -هلو ها را از وسط نصف کنید و هسته آن ها را خارج کنید. هلو ها را داخل سینی فر قرارر دهید میان هرکدام یک تکه کوچک کره قرار دهید. شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی هرکدام از هلو ها کمی از این مخلوط بریزید. دسر را داخل فر به مدت ده تا دوازده دقییقه بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد وسط هرکدام یک اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید و با سس کارامل تزئین کنید.