03 اسفند 1399
چای بادام یکی از چای هایی است که دارای خواص بی نظیری است. ابداع چای بادام شیرین توسط چینی ها صورت گرفته است. مواد لازم برای تهیه چای بادام : مغز بادام شیرین 2 مشت-آب 4 پیمانه طرز تهیه چای بادام شیرین :ابتدا مغز بادام شیرین را به مدت 2 ساعت در آب سرد خیس کنید. سپس به مدت 15 دقیقه آنها را در آب داغ قرار بدهید تا بتوانید به راحتی پوست آنها را جدا کنید. اکنون آنها را آسیاب کنید تا به شکل پودر یا آرد شود. سپس کمی آب به آرد بادام اضافه کنید تا مانند خمیر شود. در یک ظرف به اندازه 4 پیمانه آب بریزید و بگذارید تا جوش بیاید.پس از جوش آمدن آب خمیر بادام را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید به مدت 5 دقیقه کامل جوش بخورد. اگر چای گرم دوست دارید آن را بلافاصله میل کنید. در غیر این صورت می توانید آن را در یخچال قرار بدهید تا سرد شود و بعد میل کنید.شما می توانید به این چای گلبرگ های گل رز ، شکر، عسل و کشمش اضافه کنید تا عطر و طعم به این چای بدهند و همچنین ارزش غذایی و خواص چای بادام را افزایش دهند