دو غذای کاهش دهنده کلسترول

در حال بارگذاری ...پادکست

24 شهريور 1399

مشخص است که افزایش کلسترول خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد. طبق گفته متخصصان سرویس بهداشت ملی انگلیس ، بادام و ماهی از نژاد ماهی آزاد در صورت نیاز به کاهش کلسترول ، اثر قابل توجهی دارند.استفاده از ۲۰ تا ۱۷۰ گرم بادام در روز می تواند باعث کاهش چربی خون در طی ۴-۱۶ هفته شود. - اگرچه مشخص نیست که بادام دقیقاً چطور این کار را انجام می دهد. به گفته کارشناسان ، اجزای آن - چربی ها ، فلاونوئیدها ، چربی های اشباع نشده - دارای خاصیت کاهش چربی هستند. ماهی از خانواده ماهی قزل آلا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که یکی از مفیدترین انواع چربی ها محسوب می شوند. به عنوان مثال ، مصرف منظم ماهی قزل آلا باعث افزایش سطح لیپوپروتئین با چگالی بالا در خون یا کلسترول "خوب" می شود. برای انجام این کار ، حداقل دو وعده ماهی در هفته میل کنید.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
خواص نعناع
خواص نعناع
مدت ويدئو : 05:16
بازدید : 3594
لبو و خواص آن
لبو و خواص آن
مدت ويدئو : 1:22
بازدید : 475
دارچین
دارچین
مدت ويدئو : 03:23
بازدید : 1508
آبرسانی به بدن درفصل گرما
آبرسانی به بدن درفصل گرما
مدت ويدئو : 1:55
بازدید : 360
تولید دارو و مکمل از عناب
تولید دارو و مکمل از عناب
مدت ويدئو : 3:46
بازدید : 120
همه ...
خواص زردآلو
خواص زردآلو
مدت پادکست : 1:07
بازدید : 5215
مصرف میوه ها در ماه مبارک رمضان
مصرف میوه ها در ماه مبارک رمضان
مدت پادکست : 2:06
بازدید : 399
خرمالو
خرمالو
مدت پادکست : 4:16
بازدید : 1384
معجزه بسته بندی در طبیعت
معجزه بسته بندی در طبیعت
مدت پادکست : 1:38
بازدید : 978
شیر طعم دار
شیر طعم دار
مدت پادکست : 3:12
بازدید : 1077
همه ...
بستنی قیفی
بستنی قیفی
تعداد تصوير : 1
بازدید : 1938
خلاقیت در تغذیه کودکان
خلاقیت در تغذیه کودکان
تعداد تصوير : 12
بازدید : 1781
میوه های خشک شده
میوه های خشک شده
تعداد تصوير : 12
بازدید : 4025
بادام هندی
بادام هندی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3281
لبو
لبو
تعداد تصوير : 12
بازدید : 1842
همه ...