نان پنیری

در حال بارگذاری ...پادکست

03 فروردين 1399

مواد لازم: نان باگت1 قرص- پنیر پیتزا 350 گرم- پیازچه مقداری-کنجد 2 قاشق چایخوری - کره ی آب شده نصف فنجان طرز تهیه : نان را با یک چاقوی تیز از طول و عرض برش بزنید اما مراقب باشید که برش به ته نان نرسد. سپس نان را روی کاغذ فویل قرار دهید.سپس پنیر را برش های نازکی بزنید و پیارچه ها را نیز خرد نمایید.سپس پنیرها را لا به لای برش های نان قرار دهید.پیازچه خرد شده را با کره و دانه های کنجد مخلوط کنید. سپس مخلوط را روی نان بریزید.نان را داخل کاغذ فویل بپیچید و آن را به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس نان را درآورده و از فویل خارج کنید و 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا نان برشته شده و پنیر هم آب شود.برای تهیه ی این میان وعده ی خوشمزه بهتر است از نانی استفاده کنید که از خمیر ترش تهیه شده باشد. ومی توانید از قارچ خرد شده، فلفل دلمه ای قرمز، سیر و مواد دیگر نیز در تهیه ی نان پنیری استفاده کنید.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
انار ترشی
انار ترشی
مدت ويدئو : 02:07
بازدید : 1233
خورش لوبیا سبز
خورش لوبیا سبز
مدت ويدئو : 02:41
بازدید : 439
پنکیک شکلاتی با موز
پنکیک شکلاتی با موز
مدت ويدئو : 4:20
بازدید : 858
تهیه رشته آش به روش سنتی
تهیه رشته آش به روش سنتی
مدت ويدئو : 04:53
بازدید : 2728
سس ایتالیایی
سس ایتالیایی
مدت ويدئو : 01:57
بازدید : 438
همه ...
شیرینی کاکائویی
شیرینی کاکائویی
مدت پادکست : 2:19
بازدید : 535
میگو پلو به سبک ترکی
میگو پلو به سبک ترکی
مدت پادکست : 2:29
بازدید : 984
قله ماسوا
قله ماسوا
مدت پادکست : 2:50
بازدید : 859
شیر برنج
شیر برنج
مدت پادکست : 1:45
بازدید : 2218
لازانیای اسفناج
لازانیای اسفناج
مدت پادکست : 2:38
بازدید : 752
همه ...
غذاهای محلی ترکمن
غذاهای محلی ترکمن
تعداد تصوير : 16
بازدید : 5386
کماج و شیرمال
کماج و شیرمال
تعداد تصوير : 12
بازدید : 6654
بزرگترین کیک زعفرانی جهان
بزرگترین کیک زعفرانی جهان
تعداد تصوير : 12
بازدید : 2241
ترشی خرمالو
ترشی خرمالو
تعداد تصوير : 12
بازدید : 1156
جانِ انجیر یا شیره انجیر
جانِ انجیر یا شیره انجیر
تعداد تصوير : 20
بازدید : 53
همه ...