سالاد انار و مرغ

در حال بارگذاری ...پادکست

03 فروردين 1399

مواد لازم برای سالاد انار و مرغ : کلم برگ سفید نصف یک عدد- انار دو عدد- سینه ی مرغ نصف یک عدد- مغز گردوی نگینی ریز شده نصف پیمانه- سس مایونز 2 قاشق غذاخوری - ماست 1 قاشق غذاخوری- آبلیمو، نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه سالاد انار و مرغ :ابتدا سینه ی مرغ را بپزید و ریش ریش کنید، کلم برگ را ربز خرد کنید و بشویید اجازه بدهید آب آن خارج شود سپس دو دانه های عدد انار بزرگ را و به همراه کلم برگ ریز شده در ظرف بریزید، مغز گردوی نگینی شده را نیز اضافه کنید.سپس‌ سس مایونز، ماست، آبلیمو و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و همه ی مواد را خوب هم بزنید تا آغشته به سس شوند، سپس‌ چند ساعت در یخچال قرار بدهید تا همه ی مواد به خورد هم بروند و سالاد ما جا بیفتد و آماده ی مصرف شود.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ترشی کندس
ترشی کندس
مدت ويدئو : 00:57
بازدید : 1603
نان بریزه ای
نان بریزه ای
مدت ويدئو : 02:45
بازدید : 1992
نازخاتون
نازخاتون
مدت ويدئو : 05:00
بازدید : 721
رب انار
رب انار
مدت ويدئو : 05:15
بازدید : 1420
دلمه برگ مو
دلمه برگ مو
مدت ويدئو : 04:23
بازدید : 1865
همه ...
انار پلو
انار پلو
مدت پادکست : 1:33
بازدید : 784
اشکنه ی  گوجه سبز
اشکنه ی گوجه سبز
مدت پادکست : 1:51
بازدید : 379
پیکو
پیکو
مدت پادکست : 1:15
بازدید : 807
کوکوی جعفری
کوکوی جعفری
مدت پادکست : 1:48
بازدید : 683
سالاد سزار
سالاد سزار
مدت پادکست : 3:53
بازدید : 125
همه ...
نان رمضان تبریز
نان رمضان تبریز
تعداد تصوير : 12
بازدید : 4027
زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه
تعداد تصوير : 16
بازدید : 3945
تزئین سالاد
تزئین سالاد
تعداد تصوير : 20
بازدید : 1588
پخت شیره انگور
پخت شیره انگور
تعداد تصوير : 8
بازدید : 5714
چورک نان محلی ترکمن
چورک نان محلی ترکمن
تعداد تصوير : 8
بازدید : 2160
همه ...