پوره ی گل کلم

در حال بارگذاری ...پادکست

20 اسفند 1398

مواد لازم: گل کلم1 عدد ، آب مرغ1 لیوان ، پنیر خامه ای3 قاشق ، کره1 قاشق ، نمک و فلفل به میزان دلخواه طرز تهیه و دستور پخت: پوره گل کلم یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهایی است که میتوان با انواع سبزیجات پخته و یا کنار انواع گوشت آبپز شده به جای نان یا برنج مورد استفاده قرار داد. برای آماده کردن این پوره ی خوشمزه، ابتدا گل کلم را خوب بشویید و تکه های آن را داخل آب مرغ با شعله زیاد بپزید. اجازه دهید آب جوش بیاید، سپس شعله را پایین آورده و به آرامی بپزید تا گل کلم نرم شود این مرحله حدودا۱۰ دقیقه طول خواهد کشید. سپس گل کلم پخته شده را از آب مرغ بگیرید و داخل مخلوط کن بریزید و آن را مخلوط کنید تا کاملا له و نرم شود. چاشنی های مورد نظر را به پوره اضافه کنید و ۱ یا ۲ قاشق از آب مرغ را به همراه پنیر خامه ای و کره با هم مخلوط کنید و به گل کلم له شده بیفزاید. به مدت ۵ تا ۱۰ ثانیه آنها را مخلوط کنید. فراموش نکنید که پوره را حتما گرم سرو کنید. و با مقداری سبزیجات تازه و ریز شده آن را تزئین کنید.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
گوبولی مرغ
گوبولی مرغ
مدت ويدئو : 3:16
بازدید : 237
رولت سفید
رولت سفید
مدت ويدئو : 4:49
بازدید : 341
تهیه مربای به
تهیه مربای به
مدت ويدئو : 03:44
بازدید : 2428
فیله پلو
فیله پلو
مدت ويدئو : 05:28
بازدید : 705
پخت کلا جوش
پخت کلا جوش
مدت ويدئو : 3:46
بازدید : 120
همه ...
رولت مرغ
رولت مرغ
مدت پادکست : 1:28
بازدید : 1535
کیک با رویه میوه های خشک
کیک با رویه میوه های خشک
مدت پادکست : 3:23
بازدید : 551
ته چین گوجه فرنگی
ته چین گوجه فرنگی
مدت پادکست : 2:50
بازدید : 22
شلکینە
شلکینە
مدت پادکست : 2:20
بازدید : 305
مربا و ترشی پسته
مربا و ترشی پسته
مدت پادکست : 6:30
بازدید : 718
همه ...
زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه
تعداد تصوير : 16
بازدید : 3975
پخت نان و شیرینی عید در روستاهای مازندران
کماج
کماج
تعداد تصوير : 12
بازدید : 4652
چورک نان محلی ترکمن
چورک نان محلی ترکمن
تعداد تصوير : 8
بازدید : 2250
زولبیا بامیه
زولبیا بامیه
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3823
همه ...