مراحل تهیه پنیر لیقوان

در حال بارگذاری ...پادکست
5.6

12 دي 1397

پنیر لیقوان مشهورترین پنیر سنتی ایرانی است که در سراسر جهان به عنوان پنیر سفید ایرانی شناخته می‌شود. این پنیر در روستای لیقوان واقع در دامنه شمالی سهند از توابع شهر تبریز ایران تهیه می‌شود. این نوع پنیر طعمی ترد و شور دارد و دارای سوراخ‌های بخصوصی در اندازه عدس است و از شیر تازه گوسفند نوغ قیزیل تهیه می‌شود. هوای پاک و گونه‌های گیاهی بی همتای منطقه علاوه بر نحوه بهداشتی شیردوشی استفاده شده در این روستا و تحویل شیر تازه به تولیدکنندگان پنیر منجر به تولید شیر و پنیر باکیفیت می‌شود. شیر تازه دوشیده شده از دام در کمتر از یک ساعت تحویل واحدهای تولیدی می‌شود و روند تبدیل و تولید پنیر لیقوان استارت می‌خورد. در این پادکست مراحل تهیه پنیر لیقوان از زبان اهالی خود روستای لیقوان شرح داده شده است.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
گز انگبینی
گز انگبینی
مدت ويدئو : 03:40
بازدید : 2307
نان اسکو
نان اسکو
مدت ويدئو : 03:06
بازدید : 3108
انار سنگان
انار سنگان
مدت ويدئو : 05:16
بازدید : 1436
سوهان زرند
سوهان زرند
مدت ويدئو : 05:14
بازدید : 2861
شیرینی زنجان
شیرینی زنجان
مدت ويدئو : 04:35
بازدید : 1253
همه ...
سوهان خانی یزد
سوهان خانی یزد
مدت پادکست : 3:22
بازدید : 2213
شیرینی گل در چمن یزد
شیرینی گل در چمن یزد
مدت پادکست : 3:12
بازدید : 1622
جوزقند
جوزقند
مدت پادکست : 3:11
بازدید : 2400
خرما بریز
خرما بریز
مدت پادکست : 2:15
بازدید : 594
خرمای کرمان
خرمای کرمان
مدت پادکست : 5:45
بازدید : 503
همه ...
باسلوق مراغه
باسلوق مراغه
تعداد تصوير : 20
بازدید : 2691
لندو
لندو
تعداد تصوير : 4
بازدید : 2889
سوغات اورامان
سوغات اورامان
تعداد تصوير : 12
بازدید : 2608
کلوچه زابلی
کلوچه زابلی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 7051
گلیم قزوین
گلیم قزوین
تعداد تصوير : 16
بازدید : 5955
همه ...