شیرینی زنجبیلی

در حال بارگذاری ...پادکست
2.2

11 دي 1397

مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد، کره 200 گرم ، آرد 500 گرم، پودر قند 125 گرم، پودر زنجبیل 3 قاشق غذاخوری، عسل 2 قاشق غذا خوری. طرز تهیه : کره را در دمای محیط قرار داده تا نرم شود، پودر قند را اضافه و با همزن ،هم بزنید تا سفید شود سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و یک دقیقه کامل هم بزنید ، عسل را اضافه کرده ، زنجبیل و آرد را با هم مخلوط کنید و آرام آرا مبه مواد اضافه کنید تا به صورت خمیر نرمی شود.سپس خمیر را داخل نایلون قرار داده و در یخچال چند ساعت استراحت دهید.بعد خمیر را بیرون بیاورید تا کمی گرم شود سپس با وردنه باز کنید تا حدودا یک سانت شود و با هر قالبی که دوست دارید برش داده و با چنگال چند سوراخ روی آن بزنید ، داخل سینی فر با دمای 180 بچینید . لبه های آنکه طلایی شد از فر بیرون بیاورید و در دمای معمولی قرار دهید تا خنک شود.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
آموزش کیک مرغ توی فر
آموزش کیک مرغ توی فر
مدت ويدئو : 5:30
بازدید : 145
تهیه رشته آش به روش سنتی
تهیه رشته آش به روش سنتی
مدت ويدئو : 04:53
بازدید : 2511
روش تهیه کالزون
روش تهیه کالزون
مدت ويدئو : 05:09
بازدید : 1022
خاگینه قارچ
خاگینه قارچ
مدت ويدئو : 04:46
بازدید : 886
آش شله سنتی ایلام
آش شله سنتی ایلام
مدت ويدئو : 04:03
بازدید : 595
همه ...
کباب حسینی
کباب حسینی
مدت پادکست : 3:50
بازدید : 1398
كوكوی ماهی
كوكوی ماهی
مدت پادکست : 1:27
بازدید : 630
مربای پوست پسته
مربای پوست پسته
مدت پادکست : 1:30
بازدید : 973
سالاد حبوبات با انار سرخ
سالاد حبوبات با انار سرخ
مدت پادکست : 2:06
بازدید : 764
شامی مخصوص همدان
شامی مخصوص همدان
مدت پادکست : 3:42
بازدید : 234
همه ...
تزیین حلوا
تزیین حلوا
تعداد تصوير : 16
بازدید : 5789
ترخینه
ترخینه
تعداد تصوير : 8
بازدید : 6145
چزنک
چزنک
تعداد تصوير : 12
بازدید : 10367
چورک نان محلی ترکمن
چورک نان محلی ترکمن
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1855
پخت سنتی رب انار
پخت سنتی رب انار
تعداد تصوير : 16
بازدید : 3763
همه ...