کینوا چیست و خوردن آن چه اهمیتی دارد؟

در حال بارگذاری ...پادکست
4.7

27 آذر 1397

کینوا یا خاویار گیاهی این روزها به عنوان یکی ازخوراکی‌های مغذی مورد بحث است. به عنوان یکی از خوراکی‌های مغذی که در سال‌های اخیر به آن‌ها بیشتر بها داده شده، هنوز هویت کینوا در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و منشا آن به خوبی شناخته شده نیست. تحقیقاتی که انجام شده نشان می‌دهد کینوا چیزی حدود هفت هزار سال پیش در رشته‌ کوه‌های جنوب غربی آمریکا کشت می‌شده است، امروزه کینوا عضو جدانشدنی صبحانه‌ها، سوپ‌ها و غذاهای گیاهی است. این گیاه نه تنها خوشمزه است بلکه در سلامت غذایی نیز بسیار مفید و مهم است. اما کینوا چیست؟اغلب گفته می‌شود که کینوا غله‌ است و نسبت به سایر غلات برتری دارد اما این‌طور نیست. کینوا از مشتقات گیاهان است و شباهت بیشتری به مواد غذایی مثل اسفناج، چغندر و برگ چغندر دارد. بد نیست بدانید تنوع کینوا به بیش از صد نوع می‌رسد که فقط سه نوع آن مصرف خوراکی دارد؛ سیاه، سفید و قرمز. محبوب‌ترین نوع آن کینوای قرمز است. مقوی، سرشار از مواد غذایی و ترد است و می‌شود آن را مثل برنج طبخ کرد. کینوا را در غذای خود جا دهید.همانطور که گفتیم این گیاه منبع فوق‌العادهء مواد غذایی است به ویژه پروتئین و ترکیبات آمینو اسید است وبرای تامین انرژی و سوخت و ساز بدن می‌تواند مفید باشد. همین‌طور یک منبع سرشار فیبر، ویتامین E و آهن محسوب می‌شود.کینوا گلوتن ندارد.در واقع بهتر است به جای این که بگوییم کینوا چیست، بگوییم چه نیست؟ اگر نسبت به گلوتن واکنش نشان می‌دهید و سعی دارید از خوردن آن پرهیز کنید، کینوا جایگزین بسیار خوبی است برای غلاتی که دارای گلوتن هستند، مثل گندم و جو.کینوا برای هر غذایی مناسب است.کینوا مثل کیف دستی مشکی رنگ شما که به همه چیز می‌آید، با هر غذایی جور است. می‌توانید در کنار پنیر و کدو می‌توانید با آن یک سالاد فصل ساده و سبک درست کنید. حتی می‌توانید آن را داخل مافین وکاپ‌کیک بریزید و برای صبحانه نوش جان کنید.کینوا از ترکیبات گیاهی کم‌یاب و با ارزش تشکیل شده است.برخی از ترکیبات تشکیل دهنده از خود آن رمزآلودتر هستند. کوئرستین و کامفرول (فلانول موجود در سبزیجات، برگ‌ها و دانه ها) از این دسته ترکیبات‌اند که خاصیت ضد التهاب و ضد سرطان دارند.حالا که با کینوا و برخی فواید اساسی آن آشنا شدید وقت آن است که دستی به فهرست خرید سبزیجات خود بزنید و با استفاده از این گیاه عجیب غذاها را دگرگون کنید


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
خواص بادام زمینی
خواص بادام زمینی
مدت ويدئو : 00:35
بازدید : 667
عرق رازیانه
عرق رازیانه
مدت ويدئو : 4:23
بازدید : 795
تکثیر گل عطر شاهی
تکثیر گل عطر شاهی
مدت ويدئو : 03:39
بازدید : 16779
آشنایی با خواص درمانی تربچه
آشنایی با خواص درمانی تربچه
مدت ويدئو : 00:34
بازدید : 588
گیاه ترشک
گیاه ترشک
مدت ويدئو : 00:56
بازدید : 719
همه ...
مرزنگوش‌ وحشی
مرزنگوش‌ وحشی
مدت پادکست : 1:59
بازدید : 1224
آلوورا
آلوورا
مدت پادکست : 2:07
بازدید : 4211
درخت غان
درخت غان
مدت پادکست : 2:48
بازدید : 893
درختچه تج
درختچه تج
مدت پادکست : 2:18
بازدید : 863
کاسنی فرنگی
کاسنی فرنگی
مدت پادکست : 2:08
بازدید : 553
همه ...
خرمالو
خرمالو
تعداد تصوير : 11
بازدید : 1978
گیاه جوجوبا
گیاه جوجوبا
تعداد تصوير : 12
بازدید : 779
قازیاقه
قازیاقه
تعداد تصوير : 3
بازدید : 1353
نارنگی
نارنگی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 781
انگور فرنگی سیلان
انگور فرنگی سیلان
تعداد تصوير : 20
بازدید : 793
همه ...