کتلت بادمجان

در حال بارگذاری ...پادکست
4.3

13 آبان 1397

گوشت چرخ شده 350 گرم سیب زمینی پخته شده پیاز رنده شده یک عدد که آبش گرفته بادمجان بزرگ نیم کیلو جعفری 2 ق غذا خوری سیر 4 حبه آرد شیرینی نصف پیمانه تخم مرغ 2 عدد روغن و نمک و فلفل مقداری بادمجان را چند تا چاقو می زنیم می گذاریم توی فر یا روی شعله پخش کن می گذاریم با حرارت کم تا کاملا پخته بشود یا داخل قابلمه یا داخل پلاستیک بگذاریم سبب میشود تا پوستش زودتر جدا شود با ساتور خورد می کنیم گوشت را اضلافه می کنیم سیب زمینی رنده و تخم مرغ و سیر رنده می کنیم و جعفری را بعد از اینکه همه مواد را ورز دادیم می ریزیم و نمک و فلفل و سماق و زرد چوبه و پودر کاری کاملا با هم ورز می دهیم تا گلوله ای نداشته باشند .بعد پهن می کنیم توی تابه و دو طرفش را سرخ می کنیم با حرارت کم همراه با سبزیجات و نان نوش جان کنید.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
نکته ای برای پوست گرفتن بادمجان
نکته ای برای پوست گرفتن بادمجان
مدت ويدئو : 02:15
بازدید : 2024
املت جو پرک
املت جو پرک
مدت ويدئو : 04:12
بازدید : 634
پیراشکی پنیر
پیراشکی پنیر
مدت ويدئو : 02:40
بازدید : 381
قوروتو؛ غذای محلی کرمانج ها
قوروتو؛ غذای محلی کرمانج ها
مدت ويدئو : 3:34
بازدید : 412
طرز تهیه شنسیل مرغ
طرز تهیه شنسیل مرغ
مدت ويدئو : 03:26
بازدید : 338
همه ...
کوفته مرغ
کوفته مرغ
مدت پادکست : 1:44
بازدید : 897
دسر کرم میوه دار (کرم موس)
دسر کرم میوه دار (کرم موس)
مدت پادکست : 2:07
بازدید : 1530
مارینا کلیکا
مارینا کلیکا
مدت پادکست : 1:55
بازدید : 841
کیی جقلی
کیی جقلی
مدت پادکست : 1:53
بازدید : 2109
كوفته گشنیز با سس ترش و شیرین
كوفته گشنیز با سس ترش و شیرین
مدت پادکست : 3:07
بازدید : 231
همه ...
دیزی ( آبگوشت سنتی )
دیزی ( آبگوشت سنتی )
تعداد تصوير : 20
بازدید : 2521
پنیر نخل و خواص آن
پنیر نخل و خواص آن
تعداد تصوير : 4
بازدید : 1088
غذای سنتی چکدرمه
غذای سنتی چکدرمه
تعداد تصوير : 16
بازدید : 7907
كباب سنتى بناب
كباب سنتى بناب
تعداد تصوير : 16
بازدید : 5922
غذاهای محلی ترکمن
غذاهای محلی ترکمن
تعداد تصوير : 16
بازدید : 4558
همه ...