کتلت بادمجان

در حال بارگذاری ...پادکست
3.1

13 آبان 1397

گوشت چرخ شده 350 گرم سیب زمینی پخته شده پیاز رنده شده یک عدد که آبش گرفته بادمجان بزرگ نیم کیلو جعفری 2 ق غذا خوری سیر 4 حبه آرد شیرینی نصف پیمانه تخم مرغ 2 عدد روغن و نمک و فلفل مقداری بادمجان را چند تا چاقو می زنیم می گذاریم توی فر یا روی شعله پخش کن می گذاریم با حرارت کم تا کاملا پخته بشود یا داخل قابلمه یا داخل پلاستیک بگذاریم سبب میشود تا پوستش زودتر جدا شود با ساتور خورد می کنیم گوشت را اضلافه می کنیم سیب زمینی رنده و تخم مرغ و سیر رنده می کنیم و جعفری را بعد از اینکه همه مواد را ورز دادیم می ریزیم و نمک و فلفل و سماق و زرد چوبه و پودر کاری کاملا با هم ورز می دهیم تا گلوله ای نداشته باشند .بعد پهن می کنیم توی تابه و دو طرفش را سرخ می کنیم با حرارت کم همراه با سبزیجات و نان نوش جان کنید.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
صبحانه مقوی قارچ
صبحانه مقوی قارچ
مدت ويدئو : 02:51
بازدید : 535
سوپ هویج
سوپ هویج
مدت ويدئو : 3:32
بازدید : 164
کوفته با زرشک
کوفته با زرشک
مدت ويدئو : 04:33
بازدید : 469
آموزش تهیه و آماده سازی ماهی برای طبخ
آموزش تهیه و آماده سازی ماهی برای طبخ
مدت ويدئو : 04:45
بازدید : 597
فواید و خواص مرغ شکم پر
فواید و خواص مرغ شکم پر
مدت ويدئو : 01:30
بازدید : 520
همه ...
ژله میوه ای
ژله میوه ای
مدت پادکست : 2:00
بازدید : 586
کیک انبه
کیک انبه
مدت پادکست : 3:24
بازدید : 673
آش دوغ
آش دوغ
مدت پادکست : 2:33
بازدید : 668
ساندویچ کیلکا
ساندویچ کیلکا
مدت پادکست : 2:36
بازدید : 1010
کباب دیگی
کباب دیگی
مدت پادکست : 2:14
بازدید : 1547
همه ...
زولبیا بامیه
زولبیا بامیه
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3477
تچگی (سمنو محلی سیستان )
تچگی (سمنو محلی سیستان )
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3610
ماس بادمجون
ماس بادمجون
تعداد تصوير : 20
بازدید : 2534
باقلوای تبریزی
باقلوای تبریزی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 1086
چورک نان محلی ترکمن
چورک نان محلی ترکمن
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1713
همه ...