شربت گیلاس

در حال بارگذاری ...پادکست
9.8

14 مهر 1397

باتوجه به اینکه گیلاس به فراوانی در دسترس است این شربت پر خاصیت را آموزش می دهیم. برای تهیه شربت گیلاس، در ابتدا 2 کیلو گیلاس را شسته و سپس دم آنها را می گیریم و در قابلمه می ریزیم. هسته آنها را نمی گیریم. سپس روی گیلاسها آب می ریزیم مقدار آب در قابلمه باید دوبند انگشت بالاتر از گیلاسها باشد. سپس 1کیلو شکر به آن اضافه می کنیم و به مدت 2 ساعت میگذاریم روی حرارت بجوشند تا طعم و مزه گیلاس به آب برود بعد در داخل صافی می ریزیم و گیلاسها را از آبشان جدا می کنیم . سپس آب گیلاسها را با شعله کم می جوشانیم تا به قوام آید. بعد که به قوام آمد درون شیشه می ریزیم و در جای خنک نگهداری می کنیم زمانی که خواستیم شربت گیلاس را آماده کنیم با آب مخلوط می کنیم که یک پیمانه شربت و 4 پیمانه آب می ریزیم. اگر احساس کردیم شیرینی آن کم است کمی شکر به آن اضافه می کنیم . گیلاسهایی را که از صافی رد کرده ایم را در آفتاب پهن می کنیم تا خشک شوند و مثل آلبالو خشک به عنوان تنقلات استفاده می کنیم.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
کش، غذای محلی خراسانی
کش، غذای محلی خراسانی
مدت ويدئو : 02:47
بازدید : 947
كباب دیگی
كباب دیگی
مدت ويدئو : 03:28
بازدید : 2044
نان حلوایی
نان حلوایی
مدت ويدئو : 5:35
بازدید : 125
توگی
توگی
مدت ويدئو : 04:55
بازدید : 972
پنجه کش
پنجه کش
مدت ويدئو : 02:49
بازدید : 1903
همه ...
کوفته گشنیزی
کوفته گشنیزی
مدت پادکست : 2:06
بازدید : 605
شامی با روغن زیتون
شامی با روغن زیتون
مدت پادکست : 1:59
بازدید : 763
بیسكوییت ویفر
بیسكوییت ویفر
مدت پادکست : 3:02
بازدید : 1278
سالاد سیب زمینی و لوبیا سفید
سالاد سیب زمینی و لوبیا سفید
مدت پادکست : 3:09
بازدید : 412
اردور مرغ
اردور مرغ
مدت پادکست : 2:31
بازدید : 1046
همه ...
پشته زیک
پشته زیک
تعداد تصوير : 20
بازدید : 4302
پخت نان زنجبیلی
پخت نان زنجبیلی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 7010
گراتن مرغ و سیب‌زمینی
گراتن مرغ و سیب‌زمینی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3078
ژله رنگین کمان
ژله رنگین کمان
تعداد تصوير : 12
بازدید : 2903
پنیر نخل و خواص آن
پنیر نخل و خواص آن
تعداد تصوير : 4
بازدید : 1115
همه ...