خواص چای گل بامیه

در حال بارگذاری ...پادکست
7.4

14 مهر 1397

چای گل بامیه یک چای گیاهی است که با دم کشیدن گیاه گل بامیه در آب جوش درست می شود. چای گل بامیه مشابه چای کرن بری طعمی ترش دارد که می توانید آن را هم بصورت گرم و هم به صورت سرد بنوشید.تحقیقات انجام شده پرده از خواص چای گل بامیه برداشته و نشان داده که این نوشیدنی مفید می تواند فشار خون را کاهش بدهد، با باکتری ها مبارزه کند و حتی منجر به کاهش وزن شود. در این مطلب به 8 فایده ی نوشیدن چای گل بامیه اشاره می کنیم.۱. غنی از آنتی اکسیدانآنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که با ترکیباتی به نام رادیکال های آزاد می جنگند و مانع آسیب آنها به سلول ها می شوند. چای گل بامیه سرشار از آنتی اکسیدان های قوی است و به همین علت می تواند به پیشگیری از آسیب و بیماری های ناشی از ایجاد رادیکال های آزاد کمک کند. در مطالعه ای روی موش ها، عصاره ی گل بامیه موجب افزایش آنزیم های آنتی اکسیدانی و کاهش تاثیرات مضر رادیکال های آزاد تا حدود 92 درصد شده بود. مطالعه ای دیگر نیز یافته های مشابهی ارائه داد و معلوم شد بخش هایی از گیاه گل بامیه مانند برگ ها، دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی هستند.2-. کاهش فشار خون:یکی از مهمترین و شناخته شده ترین خواص چای گل بامیه، قابلیت آن در کاهش فشار خون است. فشار خون بالا به مرور زمان می تواند فشار زیادی به قلب وارد کرده و موجب ضعف آن شود. فشار خون بالا موجب افزایش ریسک بیماری های قلبی نیز می شود. مطالعات گوناگونی دریافته اند چای گل بامیه می تواند هم فشار خون سیستولیک و هم فشار خون دیاستولیک را پایین بیاورد. در مطالعه ای به 65 فرد دچار فشار خون بالا، چای گل بامیه یا دارونما داده شد. بعد از ۶ هفته، آنهایی که چای گل بامیه نوشیده بودند، نسبت به افرادی که دارونما مصرف کرده بودند کاهش قابل توجهی در فشار خون سیستولیک داشتند.هر چند چای گل بامیه می تواند راهی بی خطر و طبیعی برای کاهش فشار خون بالا باشد، اما مصرف آن به افرادی که هیدروکلروتیازید، دارویی که برای درمان فشار خون بالا تجویز می شود، مصرف می کنند توصیه نمی شود زیرا ممکن است با این دارو تداخل ایجاد کند.3-. کاهش چربی خونبرخی مطالعات دریافته اند که چای گل بامیه علاوه بر کاهش فشار خون، می تواند سطح چربی خون را نیز که ریسک فاکتور دیگری برای بیماری های قلبی است پایین بیاورد. در مطالعه ای 60 فرد مبتلا به دیابت، چای گل بامیه یا چای سیاه نوشیدند. بعد از یک ماه، آنهایی که چای گل بامیه نوشیده بودند، سطح کلسترول HDL شان بالا رفته و کلسترول کلی و کلسترول بد یا همان LDL خون شان کاهش یافته بود.اما بیشتر مطالعات اینگونه نتیجه گرفته اند که فواید نوشیدن چای گل بامیه برای کاهش چربی خون، محدود به افرادی می شود که دچار بیماری های خاصی چون دیابت یا سندرم متابولیک هستند.4-. تقویت سلامت کبدکبد شما عملکردهای بسیار مهمی را در بدن به عهده دارد؛ از تولید پروتئین گرفته تا ترشح زرداب برای تجزیه ی چربی. مطالعات انجام شده نشان داده که چای گل بامیه می تواند سلامت کبد را بهبود بخشیده و به عملکرد موثر آن کمک کند. پژوهشی که روی 19 فرد دچار اضافه وزن انجام شد دریافت مصرف عصاره ی گل بامیه به مدت 12 هفته می تواند استئاتوز کبدی را بهبود بدهد. استئاتوز کبدی در اثر تجمع چربی در کبد ایجاد شده که می تواند منجر به نارسایی کبد شود.یکی از مهمترین و شناخته شده ترین خواص چای گل بامیه، قابلیت آن در کاهش فشار خون است5- کمک به کاهش وزنمطالعات گوناگونی نشان داده اند که چی گل بامیه می تواند به کاهش وزن کمک کرده و با چاقی مبارزه کند. آزمایشی که روی 36 فرد دچار اضافه وزن انجام شد نشان داد بعد از 12 هفته، عصاره ی گل بامیه توانسته بود از وزن بدن، چربی بدن، شاخص توده ی بدنی و نسبت سایز لگن به درو کمر، کم کند.6-. حاوی ترکیباتی است که می تواند به پیشگیری از سرطان کمک کندگل بامیه سرشار از پلی فنول هاست که ترکیباتی هستند با خاصیت ضد سرطانی قوی. مطالعات نشان داده عصاره ی گل بامیه، تاثیرات بالقوه روی سلول های سرطانی دارد؛ یعنی می تواند رشد آنها را مختل کرده و از تهاجم سلول های سرطانی کم کند. ضمنا معلوم شده که عصاره ی گل بامیه می تواند سلول های سرطانی معده را تا حدود 52 درصد مهار کند.7. مبارزه با باکتری ها:باکتری ها میکروارگانیسم های مجزایی هستند که می توانند موجب عفونت های زیادی بشوند، از برونشیت گرفته تا ذات الریه و عفونت های سیستم ادراری. گل بامیه علاوه بر خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی می تواند با عفونت های باکتریایی نیز مبارزه کند.8-. یک چایی خوش طعم که راحت هم درست می شود:چای گل بامیه علاوه بر فوایدی که برای سلامتی شما دارد، خوش طعم بوده و فاقد دردسر به راحتی در خانه تهیه می شود. کافیست کمی از گل های خشک شده ی بامیه را در قوری ریخته و روی آن آب جوش بریزید و بگذارید 5 دقیقه دم بکشد. اگر دوست دارید می توانید با کمی عسل آن را شیرین کنید و بنوشید.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
کلاژ
کلاژ
مدت ويدئو : 4:35
بازدید : 158
آموزش کاردستی صورتک
آموزش کاردستی صورتک
مدت ويدئو : 4:52
بازدید : 201
موشن گرافیک مدیریت منابع آب
موشن گرافیک مدیریت منابع آب
مدت ويدئو : 4:33
بازدید : 56
همه ...
کمپوزیسیون در فیلمسازی
کمپوزیسیون در فیلمسازی
مدت پادکست : 5:07
بازدید : 448
معرفی رشته هنرهای دیجیتالی
معرفی رشته هنرهای دیجیتالی
مدت پادکست : 2:14
بازدید : 467
پدیده گیاه خواری
پدیده گیاه خواری
مدت پادکست : 4:56
بازدید : 62
فرکانسهای موسیقیایی
فرکانسهای موسیقیایی
مدت پادکست : 2:55
بازدید : 308
آیا می دانستیدهای معدنی
آیا می دانستیدهای معدنی
مدت پادکست : 3:16
بازدید : 552
همه ...
مس و آهن نه کوهی
مس و آهن نه کوهی
تعداد تصوير : 9
بازدید : 671
یاقوت سرخ
یاقوت سرخ
تعداد تصوير : 12
بازدید : 9915
آهن و منگنز ویدر
آهن و منگنز ویدر
تعداد تصوير : 9
بازدید : 801
اولین کامپیوتر در ایران
اولین کامپیوتر در ایران
تعداد تصوير : 2
بازدید : 1210
ماده مخدر کراک
ماده مخدر کراک
تعداد تصوير : 8
بازدید : 2361
همه ...