تفاوت پیتزا ایتالیایی و آمریکایی

در حال بارگذاری ...پادکست
2.5

14 مهر 1397

تفاوت پیتزا ایتالیایی و آمریکایی چیست؟اگر عاشق پیتزا هستید، قطعا تنها نیستید. جالب است بدانید تقریبا ۱۳ درصد جمعیت آمریکا در هر زمانی، در حال پیتزا خوردن هستند. با توجه به محبوبیت این غذا، بسیار تعجب آور است که بعضی از مردم تفاوت پیتزا ایتالیایی و آمریکایی را نمی‌دانند. در واقع پیتزای ایتالیایی و پیتزای آمریکایی در متد پخت، نوع خمیر، پنیر و سس استفاده شده در پیتزا با هم تفاوت دارند. اگر می‌خواهید تفاوت این دو پیتزا که هر دو به طرز قابل توجهی خوشمزه هستند را بدانید، با ما همراه باشید.خمیر پیتزا:اگر هر دو پیتزا را امتحان کرده باشید، فورا تفاوت های‌ قابل توجهی بین نسخه آمریکایی و ایتالیایی مشاهده خواهید کرد. خمیر استفاده شده در پیتزای ایتالیایی در مقابل آمریکایی بسیار نازکتر و تردتر است. همچنین از لحاظ چاشنی این پیتزا با سبزیجات مختلف مثل سیر، ریحان، پونه و فلفل تازه مختلف طعم دار می شود، این در حالی است که پیتزای آمریکایی خمیری ضخیم تر داشته و عموما پر از پنیر، هات داگ و پپرونی است.پیتزا آمریکایی به شدت پر حجم‌تر از پیتزا ایتالیایی است تفاوت پیتزا ایتالیایی و آمریکایی از لحاظ مواد: پیتزا آمریکایی به شدت پر حجم‌تر از پیتزا ایتالیایی است. مواد غذایی زیادی مثل زیتون های سبز یا سیاه، گوشت گاو، مرغ، سوسیس، ژامبون، آناناس، گوجه فرنگی، گیلاس، فلفل دلمه ای، پنیر مازارلا و غیره می توانند گزینه مناسبی برای درست کردن یک پیتزای آمریکایی باشند. اما پیتزا به سبک ایتالیایی یک پیتزا با مواد غذایی خیلی کم‌تر است که معمولا روی خمیر نازک و ترد آن یک لایه پوره گوجه فرنگی، سبزیجات معطر یا ادویه جات و ترشیجات، لایه های نازک از گوشت یا سوسیس و کالباس و قطعات بزرگ مکعبی پنیر موزارلا بسته به نوع پیتزایی که سفارش می دهید یا قصد دارید خودتان درست کنید، به کار رفته می شود.روش پخت: روش پخت پیتزا ایتالیایی و آمریکایی با هم متفاوت است. پیتزای ایتالیایی اغلب با استفاده از اجاق های آجری و شعله باز و به روش کلاسیک پخته می شود. اما پیتزا فروشی های آمریکایی اغلب از اجاق های تجاری استفاده می کنند.این که شما کدام پیتزا را بیشتر می پسندید، کاملا سلیقه ای و بسته به نوع ذائقه شماست ولی قطعا شما و ما را در دسته طرفداران خوش سلیقه ای قرار می دهد که عاشق پیتزا هستیم.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
بامیه
بامیه
مدت ويدئو : 03:22
بازدید : 353
خوراک سیب زمینی با لوبیا سبز
خوراک سیب زمینی با لوبیا سبز
مدت ويدئو : 05:16
بازدید : 249
کاری پلو
کاری پلو
مدت ويدئو : 04:32
بازدید : 264
غذای محلی برنج اناری
غذای محلی برنج اناری
مدت ويدئو : 03:36
بازدید : 297
صبحانه با خمیر فیلو
صبحانه با خمیر فیلو
مدت ويدئو : 04:13
بازدید : 1254
همه ...
باقالی پلوبا مرغ
باقالی پلوبا مرغ
مدت پادکست : 3:07
بازدید : 324
آبگوشت كلم قمری
آبگوشت كلم قمری
مدت پادکست : 1:14
بازدید : 1470
شلکینە
شلکینە
مدت پادکست : 2:20
بازدید : 116
دلمه سیرابی
دلمه سیرابی
مدت پادکست : 1:55
بازدید : 443
سوپ گزنه
سوپ گزنه
مدت پادکست : 3:14
بازدید : 639
همه ...
زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه
تعداد تصوير : 16
بازدید : 3672
کماج و شیرمال
کماج و شیرمال
تعداد تصوير : 12
بازدید : 6205
آتش سوزی شلم
آتش سوزی شلم
تعداد تصوير : 30
بازدید : 1068
چورک نان محلی ترکمن
چورک نان محلی ترکمن
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1793
باقلوای تبریزی
باقلوای تبریزی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 1127
همه ...