بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

نگهداری از روغن ها

بازدید : 1510
03 ارديبهشت 1392
100 / 4.2
 

برای نگهداری صحیح روغنها و چربیها، باید به این نكات توجه کرد : ۱) هنگام خرید: لازم است که مشخصاتی روی ظروف بسته بندی روغن از هر جنس كه باشد درج شود. این مشخصات شامل نام تجاری كالا، نوع فرآورده، شماره پرونده ساخت كالا، شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت، نام شركت سازنده و نشانی آن، شرایط نگهداری و مصرف، تاریخ تولید و تاریخ انقضا است. روی بسته بندی انواع روغن نباتی جامد هیدروژنه، باید میزان اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب ترانس را ذكر کرد. هرچه میزان اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب ترانس روغن نباتی جامد كمتر باشد روغن بهتر و سالمتر است. ▪ هیچ گونه آثار زنگ زدگی روی قوطی آن مشاهده نشود. ▪ هیچ گونه آثار نشت روغن در بسته بندی آن مشاهده نشود. ▪ در محل مرطوب نگهداری نشده باشد. ▪ در معرض مستقیم نور قرار نگرفته باشد.▪ در معرض حرارت و دمای بالا قرار نگرفته باشد. ۲) در منزل : ▪ به هنگام طبخ با روغن، از حرارت كم استفاده كنید. ▪ برای سرخ كردن، از حرارت ملایم با مدت زمان كمتر استفاده كنید؛ زیرا حرارت بیش از حد سبب ایجاد بوی تند و زننده در روغن می‌شود. ▪ روغن سوخته بیماری زاست؛ از مصرف آن جدا خودداری فرمایید. ▪ روغنهای مایع را حرارت ندهید، مگر آنكه مخصوص سرخ كردن باشد. ▪ از مصرف مجدد روغنی كه حرارت دیده است پرهیز كنید. ▪ پس از هر بار مصرف ، در ظرف روغن را ببندید تا اكسیژن وارد آن نشود. ▪ اگر مقداری روغن از ظرفی بزرگ مصرف شده باشد، برای جلوگیری از تند شدن آن، بهتر است باقیمانده روغن را در ظرفی كوچكتر بریزید و در آن را كاملا ببندید تا روغن كمترین تماس را با هوا داشته باشد. ▪ روغنهای مایع را به مدت طولانی در منزل نگهداری نکنید. ▪ سس‌های سالاد و مایونز را - به علت داشتن چربی زیاد - بویژه پس از باز شدن باید در یخچال نگهداری کرد. امروزه، روغنهای گوناگونی در فروشگاهها و مراكز خرید عرضه می شود، ولی باید توجه داشت كه از هر روغنی باید برای مصرفی خاص استفاده کرد . برای مثال، روغنهای مخصوص سرخ كردن - به علت بالا بودن آنتی اكسیدان های صنعتی در مقابل عوامل فساد روغن- مقاومتر است و بر اثر حرارت اعمال شده روی ‌آنها ‌مواد ‌سرطا‌نزا ‌تولید نمی‌كند. بنابر این، می‌توان آنها را ۲ تا 3 بار استفاده کرد.

مجموعه : کودک، زن و خانواده/خانه و خانه داری
ارسال کننده: صدا و سیمای مرکز خوزستان
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (1506)
اوریگامی ساخت شرشره
اوریگامی ساخت شرشره
مدت ويدئو : 00:53
بازديد : 1761
شال بافتنی
شال بافتنی
مدت ويدئو : 04:22
بازديد : 4898
ساخت عروسک گلی
ساخت عروسک گلی
مدت ويدئو : 05:04
بازديد : 7531
تکنیک نما کویر
تکنیک نما کویر
مدت ويدئو : 6:08
بازديد : 551
آموزش دوخت شال
آموزش دوخت شال
مدت ويدئو : 05:09
بازديد : 2696
پادکست (288)
مراقبت تشک خواب
مراقبت تشک خواب
مدت پادکست : 3:24
بازدید : 1193
نخودک
نخودک
مدت پادکست : 2:57
بازدید : 529
از بین بردن خط روی دیوار
از بین بردن خط روی دیوار
مدت پادکست : 1:12
بازدید : 2110
اسراف کار
اسراف کار
مدت پادکست : 5:47
بازدید : 980
سالاد تربچه
سالاد تربچه
مدت پادکست : 3:49
بازدید : 505
عکس (56)
ساخت گل رز با کاعذ کشی
ساخت گل رز با کاعذ کشی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 2875
آثار هنری سیده مرضیه رحمانی
آثار هنری سیده مرضیه رحمانی
تعداد تصوير : 20
بازدید : 1187
میوه آرایی
میوه آرایی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 4410
تزیین غذای کودک
تزیین غذای کودک
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5061
تخم مرغ رنگی
تخم مرغ رنگی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 1352

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir