19 بهمن 1396
مواد لازم: برنج، آب جوش، نمک و روغن به مقدار لازم. طرز تهیه: برنج را از قبل خیس کرده سپس آن را در قابلمه ریخته و به ازای هر لیوان برنج یک و یک چهارم لیوان آب جوش میریزیم. اکنون به مقدار لازم نمک و روغن اضافه کرده شعله گاز را روی متوسط رو به بالا قرار می دهیم تا برنج سوراخ سوراخ شود. زمانی که مقداری آب برنج ته قابلم مانده در آن را می بندیم تا کاملا مغز پخت شود. سپس شعله را روی دمای متوسط رو به پایین گذاشته آب برنج که کاملا کشیده شد با قاشق کنار ها را جمع کرده و در قابلمه را می بندیم و شعله را کم می کنیم و بعد از یک ساعت آماده می باشد.