کته با برنج ایرانی

در حال بارگذاری ...پادکست

19 بهمن 1396

مواد لازم: برنج، آب جوش، نمک و روغن به مقدار لازم. طرز تهیه: برنج را از قبل خیس کرده سپس آن را در قابلمه ریخته و به ازای هر لیوان برنج یک و یک چهارم لیوان آب جوش میریزیم. اکنون به مقدار لازم نمک و روغن اضافه کرده شعله گاز را روی متوسط رو به بالا قرار می دهیم تا برنج سوراخ سوراخ شود. زمانی که مقداری آب برنج ته قابلم مانده در آن را می بندیم تا کاملا مغز پخت شود. سپس شعله را روی دمای متوسط رو به پایین گذاشته آب برنج که کاملا کشیده شد با قاشق کنار ها را جمع کرده و در قابلمه را می بندیم و شعله را کم می کنیم و بعد از یک ساعت آماده می باشد.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
سس سیب
سس سیب
مدت ويدئو : 01:53
بازدید : 297
نان نخودچی
نان نخودچی
مدت ويدئو : 03:58
بازدید : 1275
نوشیدنی کیوی
نوشیدنی کیوی
مدت ويدئو : 02:28
بازدید : 877
چنگال ماست
چنگال ماست
مدت ويدئو : 02:51
بازدید : 1433
مرغ کبابی
مرغ کبابی
مدت ويدئو : 05:02
بازدید : 1516
همه ...
ته چین عدس
ته چین عدس
مدت پادکست : 2:24
بازدید : 163
قارچ پلو با مرغ
قارچ پلو با مرغ
مدت پادکست : 1:37
بازدید : 873
سیر ترشی
سیر ترشی
مدت پادکست : 1:46
بازدید : 967
دسر نسكافه
دسر نسكافه
مدت پادکست : 3:06
بازدید : 411
ماست وشنگ
ماست وشنگ
مدت پادکست : 0:45
بازدید : 665
همه ...
کشک زابلی
کشک زابلی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 5692
زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه
تعداد تصوير : 12
بازدید : 4913
کماج
کماج
تعداد تصوير : 12
بازدید : 4247
شیرینی كاكا
شیرینی كاكا
تعداد تصوير : 8
بازدید : 7363
آبگوشت زابلی
آبگوشت زابلی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 6329
همه ...