کته با برنج ایرانی

در حال بارگذاری ...پادکست

19 بهمن 1396

مواد لازم: برنج، آب جوش، نمک و روغن به مقدار لازم. طرز تهیه: برنج را از قبل خیس کرده سپس آن را در قابلمه ریخته و به ازای هر لیوان برنج یک و یک چهارم لیوان آب جوش میریزیم. اکنون به مقدار لازم نمک و روغن اضافه کرده شعله گاز را روی متوسط رو به بالا قرار می دهیم تا برنج سوراخ سوراخ شود. زمانی که مقداری آب برنج ته قابلم مانده در آن را می بندیم تا کاملا مغز پخت شود. سپس شعله را روی دمای متوسط رو به پایین گذاشته آب برنج که کاملا کشیده شد با قاشق کنار ها را جمع کرده و در قابلمه را می بندیم و شعله را کم می کنیم و بعد از یک ساعت آماده می باشد.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
دسر کرم لیمو
دسر کرم لیمو
مدت ويدئو : 04:06
بازدید : 534
فسنجان بادنجان
فسنجان بادنجان
مدت ويدئو : 04:54
بازدید : 256
شیر پلو
شیر پلو
مدت ويدئو : 04:48
بازدید : 1415
غذای محلی (شیرینی پلو)
غذای محلی (شیرینی پلو)
مدت ويدئو : 05:16
بازدید : 232
طرز تهیه کلوچه میوه ای
طرز تهیه کلوچه میوه ای
مدت ويدئو : 06:00
بازدید : 410
همه ...
پاستا با سس قارچ
پاستا با سس قارچ
مدت پادکست : 3:45
بازدید : 865
خورش خلال بادام
خورش خلال بادام
مدت پادکست : 4:38
بازدید : 930
چیپس جوجه
چیپس جوجه
مدت پادکست : 5:46
بازدید : 340
پیتزا فوری
پیتزا فوری
مدت پادکست : 2:29
بازدید : 154
طرز تهیه آش یارما (آش بلغور)
طرز تهیه آش یارما (آش بلغور)
مدت پادکست : 3:31
بازدید : 3069
همه ...
پتی بزه نون
پتی بزه نون
تعداد تصوير : 20
بازدید : 2936
غذای سنتی چکدرمه
غذای سنتی چکدرمه
تعداد تصوير : 16
بازدید : 7284
نان سنتی گرده
نان سنتی گرده
تعداد تصوير : 12
بازدید : 1709
پخت نان خیتاب
پخت نان خیتاب
تعداد تصوير : 16
بازدید : 6539
پیشنهاد ناهار امروز
پیشنهاد ناهار امروز
تعداد تصوير : 1
بازدید : 1100
همه ...