کته با برنج ایرانی

در حال بارگذاری ...پادکست

19 بهمن 1396

مواد لازم: برنج، آب جوش، نمک و روغن به مقدار لازم. طرز تهیه: برنج را از قبل خیس کرده سپس آن را در قابلمه ریخته و به ازای هر لیوان برنج یک و یک چهارم لیوان آب جوش میریزیم. اکنون به مقدار لازم نمک و روغن اضافه کرده شعله گاز را روی متوسط رو به بالا قرار می دهیم تا برنج سوراخ سوراخ شود. زمانی که مقداری آب برنج ته قابلم مانده در آن را می بندیم تا کاملا مغز پخت شود. سپس شعله را روی دمای متوسط رو به پایین گذاشته آب برنج که کاملا کشیده شد با قاشق کنار ها را جمع کرده و در قابلمه را می بندیم و شعله را کم می کنیم و بعد از یک ساعت آماده می باشد.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
سوپ کلم و لاغری
سوپ کلم و لاغری
مدت ويدئو : 02:20
بازدید : 281
دسر پاناکوتا
دسر پاناکوتا
مدت ويدئو : 04:58
بازدید : 632
دوگوله
دوگوله
مدت ويدئو : 03:33
بازدید : 557
کباب زردک
کباب زردک
مدت ويدئو : 04:42
بازدید : 642
مافین سوسیس
مافین سوسیس
مدت ويدئو : 04:31
بازدید : 1180
همه ...
سبزی پلو با میگو
سبزی پلو با میگو
مدت پادکست : 3:30
بازدید : 234
پاستای پنیر با  بوقلمون
پاستای پنیر با بوقلمون
مدت پادکست : 2:50
بازدید : 701
همبرگر مرغ
همبرگر مرغ
مدت پادکست : 2:31
بازدید : 178
راتاتویی با مایکروفر
راتاتویی با مایکروفر
مدت پادکست : 1:30
بازدید : 394
نان شوید و سیب زمینی
نان شوید و سیب زمینی
مدت پادکست : 3:38
بازدید : 464
همه ...
گراتن مرغ و سیب‌زمینی
گراتن مرغ و سیب‌زمینی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 2822
تزیین کاپ کیک
تزیین کاپ کیک
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1228
شیرینی زنجبیلی
شیرینی زنجبیلی
تعداد تصوير : 20
بازدید : 4603
دسرهای سنتی و مدرن
دسرهای سنتی و مدرن
تعداد تصوير : 20
بازدید : 1046
لوبیاپلو با سالاد شیرازی
لوبیاپلو با سالاد شیرازی
تعداد تصوير : 1
بازدید : 6605
همه ...