تارت خرمالو

در حال بارگذاری ...پادکست

05 آذر 1396

مواد مورد نیاز: • آرد (الک شده): 185 گرم • پودر قند: 55 گرم • کره: 125 گرم • زرده تخم مرغ: 1 عدد • آب لیمو ترش: 1 ق س • خرمالو (ورقه ای شده): 700 گرم • شکر: 1 ق س • پودر ژلاتین: 1 ق س • خامه فرم گرفته: به میزان لازم روش پخت: 1-آرد و پودر قند را درون ظرفی ریخته و 125 گرم کره (سرد) را به آن بیفزایید و با نوک انگشت مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ و آب لیموترش را به آن اضافه کرده و به وسیله دست ورز دهید تا خمیر یکنواختی حاصل شود. خمیر آماده شده را داخل کاسه ای قرار داده و با استفاده از دستمالی روی آن را پوشانده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. 2-با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده، به ضخامت 4 میلی متر پهن کنید. 3-مقداری کره (ذوب شده) را با استفاده از قلم مویی به قالب های کوچک کنگره دار مخصوص پای بمالید. از خمیر به اندازه قالب برش زده و داخل آن بگذارید و به وسیله دست آن را ثابت کنید. بعد با استفاده از چنگالی چند سوراخ داخل خمیر ایجاد کرده و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و درون آن مقداری حبوبات بریزید (این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود). 4-خمیر آماده شده را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و حبوبات و کاغذ را بردارید. بعد 15 دقیقه دیگر در فر قرار داده و از فر خارج کنید. سپس بگذارید تا خنک شود. 5-خامه فرم گرفته را داخل قیفی با سرماسوره شکوفه ریخته و داخل پای قیف بزنید. سپس خرمالو را روی آن بچینید. 6-پودر ژلاتین را همواره با شکر داخل 1 پیمانه آب جوش ریخته و به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش) حل کرده و با استفاده از قاشقی روی خرمالو ریخته تا براق به نظر آید.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
دلمه برگ مو
دلمه برگ مو
مدت ويدئو : 04:23
بازدید : 1771
روش تهیه معجون
روش تهیه معجون
مدت ويدئو : 04:49
بازدید : 1572
نوشیدنی توت فرنگی
نوشیدنی توت فرنگی
مدت ويدئو : 4:15
بازدید : 205
دلمه مرغ و اسفناج
دلمه مرغ و اسفناج
مدت ويدئو : 05:48
بازدید : 2272
تست کالباس و قارچ
تست کالباس و قارچ
مدت ويدئو : 03:54
بازدید : 1388
همه ...
اسموتی توت فرنگی
اسموتی توت فرنگی
مدت پادکست : 1:52
بازدید : 693
بریانی ماست
بریانی ماست
مدت پادکست : 2:53
بازدید : 514
پلو قنبیت
پلو قنبیت
مدت پادکست : 4:15
بازدید : 3404
کوکوی خاویار - اشپل کوکو
کوکوی خاویار - اشپل کوکو
مدت پادکست : 2:52
بازدید : 1373
کوکو کنجد و سیب زمینی
کوکو کنجد و سیب زمینی
مدت پادکست : 1:28
بازدید : 481
همه ...
آتش سوزی شلم
آتش سوزی شلم
تعداد تصوير : 30
بازدید : 1033
میرزا قاسمی
میرزا قاسمی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1750
تولید ترشی در کارخانه
تولید ترشی در کارخانه
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5144
نان اردک زنجان
نان اردک زنجان
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1903
دیزی ( آبگوشت سنتی )
دیزی ( آبگوشت سنتی )
تعداد تصوير : 20
بازدید : 2481
همه ...