20 مهر 1396
سالاد سیب مواد لازم: سینه مرغ پخته و نگینی شده یک عدد و حدودا 300 گرم،سیب قرمز و سبز خرد شده 20 عدد بزرگ با پوست،مغز کرفس خرد شده 2 پیمانه،بادام هندی نگینی نصف پیمانه،سرکه سیب 2 قاشق غذا خوری،کشمش نصف پیمانه ،ماست خامه ای دو تا سه قاشق سوپخوری ،سس مایونز یک قاشق غذا خوری،عسل یا شکر یک قاشق مرباخوری،فلفل سائیده کمی،نمک کمی طرز تهیه: وقتی خواستید هر سالادی را تهیه کنید مثل سالاد الویه سالاد شیرین ،سالاد شور اول مواد سس را با هم مخلوط کنید .مواد سس را مخلوط کردید از مواد نشاسته ای کمک می گیرید اگر سالاد شیرین است از سینه مرغ و چیزهای دیگر که پروتئینی است استفاده می کنید. کشمش که استفاده می کنید می توانید یک قاشق کشمش سبز بریزید و بقیه زا کشمش قرمز بریزید.این بستگی به خود شما دارد.بادام را اگر بادام هندی ندارید بادام را گرفته و خیس کرده و پوست بکنید و یک مقدار خرد کنیدو چهار قسمت کنید.می توانید از مغزهایی که دارید استفاده کنید.عسل را که یک قاشق غذاخوری با کمی آب گرم حل کرده و همراه با سرکه مخلوط کرده و ماست خامه ای و سس مایونز را با هم مخلوط کرده نمک و فلفل را اضافه کرده و سینه مرغ را در مواد می ریزیم .سیب قرمز و سبز را تمیز شسته و برش نگینی می دهیم .هسته ها را بیرون آورده و با پوست سالاد شما خیلی زیباتر است.مغز کرفس و قسمت جوانه را خرد کرده و یک و نیم تا دو پیمانه اضافه کرده البته اگر طعم کرفس را دوست ندارید یک و نیم پیمانه استفاده کنید .بادام را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم و در یخچال می گذاریم.یک ساعت که در یخچال بماند سالاد شما آماده است .می توانید سیب را حلقه حلقه برش داده و دور ظرف بچینید و کشمش رویش بریزید.اگر حس کردید سس را بیشتر دوست دارید از ماست خامه ای استفاده کنید.