سرشیر یا خامه

در حال بارگذاری ...پادکست

20 مهر 1396

سرشیر یک فراورده لبنی شبیه به خامه است که غلظت و چربی بالاتری دارد. سرشیر را به معنای خامه، قیماق و نمشک دانسته‌اند.چربی سرشیر به طور میانگین ۶۰٪ است. سرشیر نوعی خامه است که از سطح شیر گرفته می‌شود. سرشیر به صورت سنتی با حرارت دادن شیر یا جوشاندن ملایم برای یک تا دو ساعت و سرد کردن تدریجی آن در مدت چندین ساعت و سپس جدا کردن خامه از سطح شیر تهیه می‌شود. سرشیر بافتی منسجم و غیر هموژنیزه و طعمی قویتر از خامه دارد. از آنجا که سرشیر نوعی چربی سبک بوده و به تدریج روی شیر جمع می‌شود می‌تواند مقدار بیشتری از چربی شیر را در خود جای دهد و مصرف آن در درازمدت به رسوب چربی در اطراف رگ‌ها منجر خواهد شد و چون مقدار زیادی کلسترول دارد به تدریج به دیواره عروق لطمه می زند


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
تغذیه دیابتی
تغذیه دیابتی
مدت ويدئو : 04:25
بازدید : 1221
گروه های اصلی مواد غذایی
گروه های اصلی مواد غذایی
مدت ويدئو : 03:21
بازدید : 2224
ت – ت – ت ، رمز سلامتی
ت – ت – ت ، رمز سلامتی
مدت ويدئو : 01:29
بازدید : 1456
کدو حلوایی
کدو حلوایی
مدت ويدئو : 04:53
بازدید : 1202
خواص انار
خواص انار
مدت ويدئو : 05:29
بازدید : 3519
همه ...
خواص خرمالو
خواص خرمالو
مدت پادکست : 2:47
بازدید : 2427
الگوی تغذیه در شرایط گرد وغبار
الگوی تغذیه در شرایط گرد وغبار
مدت پادکست : 2:58
بازدید : 596
جویدن غذا حافظ سلامتی شماست
جویدن غذا حافظ سلامتی شماست
مدت پادکست : 3:23
بازدید : 250
شیرینی نخودچی
شیرینی نخودچی
مدت پادکست : 3:13
بازدید : 1265
عسل درطب اهل بیت
عسل درطب اهل بیت
مدت پادکست : 1:12
بازدید : 887
همه ...
خلاقیت در تغذیه کودکان
خلاقیت در تغذیه کودکان
تعداد تصوير : 12
بازدید : 865
لبو
لبو
تعداد تصوير : 12
بازدید : 1550
شیرینی خشک
شیرینی خشک
تعداد تصوير : 4
بازدید : 503
میوه های خشک شده
میوه های خشک شده
تعداد تصوير : 12
بازدید : 3642
فندق
فندق
تعداد تصوير : 4
بازدید : 2849
همه ...