سالاد سزار با پاستای پروانه ای

در حال بارگذاری ...پادکست
10.2

30 مرداد 1396

سالاد سزار را حتما همه تان امتحان کرده اید و طرفدارش شده اید. در این مطلب طرز تهیه نوعی سالاد سزار جدید با پاستا را به شما آموزش می دهیم. می توانید از این سالاد به عنوان یک وعده غذایی سبک استفاده کنید. ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: سالاد سزار را حتما همه تان امتحان کرده اید و طرفدارش شده اید. در این مطلب طرز تهیه نوعی سالاد سزار جدید با پاستا را به شما آموزش می دهیم. می توانید از این سالاد به عنوان یک وعده غذایی سبک استفاده کنید. • میزان سرو: 6 الی 8 نفر مواد لازم سالاد: • پاستای پروانه ای: 4 پیمانه • کاهو (خرد شده): 4 الی 5 پیمانه • گوجه گیلاسی: 2 پیمانه • پیازچه (ریز خرد شده): 2 عدد • برگ ریحان تازه (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه • پنیر پارمزان (رنده شده): یک چهارم پیمانه • نمک: به مقدار لازم • سینه مرغ گریل شده (نگینی خرد شده): یک الی 2 پیمانه • نان تست برشته (خرد شده): یک پیمانه (در صورت تمایل) مواد لازم سس: • پنیر کاتیج: یک پیمانه • ماست یونانی (ساده): 2 ق س • پنیر پارمزان (رنده شده): 2 ق س • سس خردل دیژون: یک و یک دوم ق چ • سس ورسترشایر: یک الی 2 ق چ • سیر (ریز خرد شده): 3 حبه • نمک: به مقدار لازم • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم طرز تهیه: 1. پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی آن پخته و کنار بگذارید. برای تهیه سس مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با هم مخلوط کرده تا صاف و یکدست شوند. در صورت سفت شدن بیش از حد سس مقدار کمی آب گرم به آن بیفزایید. 2. پاستا و مقداری سس (حدود یک سوم الی یک دوم پیمانه) را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و حدود 20 دقیقه الی یک ساعت در یخچال قرار دهید. 3. کاهوی خرد شده را کف ظرف مناسبی قرار دهید. روی آن پاستای سسی، گوجه گیلاسی، پیازچه، برگ ریحان، سینه مرغ گریل شده و پنیر پارمزان قرار دهید و نمک و فلفل سیاه بیفزایید. بقیه سس را روی سالاد بریزید و کمی مواد را مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید روی سالاد مقداری پنیر پارمزان رنده شده بپاشید و با نان برشته تزیین کنید. 4. برای تهیه نان برشته 2 عدد نان تست را به ابعاد کوچک برش دهید و به صورت یک لایه در سینی فر قرار دهید. 5. روی آنها یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون فرابکر، یک دوم قاشق چای خوری پودر آویشن، یک دوم قاشق چای خوری ارگانوی خشک، یک دوم قاشق چای خوری پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و مقداری سبزیجات معطر خشک بپاشید و حدود 5 الی 6 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا ترد و برشته شوند


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
آموزش رنگ آمیزی  پولی استر
آموزش رنگ آمیزی پولی استر
مدت ويدئو : 3:41
بازدید : 239
آموزش اوریگامی تقویم
آموزش اوریگامی تقویم
مدت ويدئو : 5:13
بازدید : 37
ساخت پاپیون با خمیر فوندانت
ساخت پاپیون با خمیر فوندانت
مدت ويدئو : 04:57
بازدید : 301
کهنه کاری روی قاب عکس
کهنه کاری روی قاب عکس
مدت ويدئو : 04:31
بازدید : 250
دوخت پیش بند
دوخت پیش بند
مدت ويدئو : 5:24
بازدید : 1064
همه ...
کوکی فیجت اسپینر
کوکی فیجت اسپینر
مدت پادکست : 2:57
بازدید : 321
شیوه های تشخیص عسل، شیر و رب تقلبی
شیوه های تشخیص عسل، شیر و رب تقلبی
مدت پادکست : 1:46
بازدید : 457
کاربرد فویل در خانه داری
کاربرد فویل در خانه داری
مدت پادکست : 3:24
بازدید : 794
تمیز کردن دیوار و سرامیک
تمیز کردن دیوار و سرامیک
مدت پادکست : 1:23
بازدید : 353
نکات ریز خانه داری و مدیریت خانه
نکات ریز خانه داری و مدیریت خانه
مدت پادکست : 2:45
بازدید : 400
همه ...
دسته گل رز با برگهای پاییزی
دسته گل رز با برگهای پاییزی
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5370
زندگی کیکه در چاروه
زندگی کیکه در چاروه
تعداد تصوير : 16
بازدید : 609
تخم مرغ نوروزی
تخم مرغ نوروزی
تعداد تصوير : 12
بازدید : 763
تزیین پلو
تزیین پلو
تعداد تصوير : 12
بازدید : 8567
تندیس های صابونی
تندیس های صابونی
تعداد تصوير : 12
بازدید : 1694
همه ...