سالاد سزار با پاستای پروانه ای

در حال بارگذاری ...پادکست
9.5

30 مرداد 1396

سالاد سزار را حتما همه تان امتحان کرده اید و طرفدارش شده اید. در این مطلب طرز تهیه نوعی سالاد سزار جدید با پاستا را به شما آموزش می دهیم. می توانید از این سالاد به عنوان یک وعده غذایی سبک استفاده کنید. ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: سالاد سزار را حتما همه تان امتحان کرده اید و طرفدارش شده اید. در این مطلب طرز تهیه نوعی سالاد سزار جدید با پاستا را به شما آموزش می دهیم. می توانید از این سالاد به عنوان یک وعده غذایی سبک استفاده کنید. • میزان سرو: 6 الی 8 نفر مواد لازم سالاد: • پاستای پروانه ای: 4 پیمانه • کاهو (خرد شده): 4 الی 5 پیمانه • گوجه گیلاسی: 2 پیمانه • پیازچه (ریز خرد شده): 2 عدد • برگ ریحان تازه (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه • پنیر پارمزان (رنده شده): یک چهارم پیمانه • نمک: به مقدار لازم • سینه مرغ گریل شده (نگینی خرد شده): یک الی 2 پیمانه • نان تست برشته (خرد شده): یک پیمانه (در صورت تمایل) مواد لازم سس: • پنیر کاتیج: یک پیمانه • ماست یونانی (ساده): 2 ق س • پنیر پارمزان (رنده شده): 2 ق س • سس خردل دیژون: یک و یک دوم ق چ • سس ورسترشایر: یک الی 2 ق چ • سیر (ریز خرد شده): 3 حبه • نمک: به مقدار لازم • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم طرز تهیه: 1. پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته بندی آن پخته و کنار بگذارید. برای تهیه سس مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با هم مخلوط کرده تا صاف و یکدست شوند. در صورت سفت شدن بیش از حد سس مقدار کمی آب گرم به آن بیفزایید. 2. پاستا و مقداری سس (حدود یک سوم الی یک دوم پیمانه) را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و حدود 20 دقیقه الی یک ساعت در یخچال قرار دهید. 3. کاهوی خرد شده را کف ظرف مناسبی قرار دهید. روی آن پاستای سسی، گوجه گیلاسی، پیازچه، برگ ریحان، سینه مرغ گریل شده و پنیر پارمزان قرار دهید و نمک و فلفل سیاه بیفزایید. بقیه سس را روی سالاد بریزید و کمی مواد را مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید روی سالاد مقداری پنیر پارمزان رنده شده بپاشید و با نان برشته تزیین کنید. 4. برای تهیه نان برشته 2 عدد نان تست را به ابعاد کوچک برش دهید و به صورت یک لایه در سینی فر قرار دهید. 5. روی آنها یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون فرابکر، یک دوم قاشق چای خوری پودر آویشن، یک دوم قاشق چای خوری ارگانوی خشک، یک دوم قاشق چای خوری پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و مقداری سبزیجات معطر خشک بپاشید و حدود 5 الی 6 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا ترد و برشته شوند


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
آموزش دوخت یقه مدل رگه دوزی
آموزش دوخت یقه مدل رگه دوزی
مدت ويدئو : 04:41
بازدید : 7362
میوه‌آرایی با گوجه
میوه‌آرایی با گوجه
مدت ويدئو : 01:36
بازدید : 704
آموزش بافت چند رنگ
آموزش بافت چند رنگ
مدت ويدئو : 06:15
بازدید : 379
کوسه کاغذی
کوسه کاغذی
مدت ويدئو : 5:00
بازدید : 304
آموزش کاردستی – جعبه کادو مثلثی
آموزش کاردستی – جعبه کادو مثلثی
مدت ويدئو : 5:18
بازدید : 926
همه ...
کوکتل لیمو ترش
کوکتل لیمو ترش
مدت پادکست : 2:35
بازدید : 246
چند راه برای تمیز کردن جواهرات
چند راه برای تمیز کردن جواهرات
مدت پادکست : 1:47
بازدید : 1496
پاک کردن لکه مداد شمعی از روی دیوار
پاک کردن لکه مداد شمعی از روی دیوار
مدت پادکست : 1:26
بازدید : 426
دودی شدن ظروف
دودی شدن ظروف
مدت پادکست : 1:20
بازدید : 1428
همه ...
میوه آرایی
میوه آرایی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3720
مدل جدید کارت عروسی شیک
مدل جدید کارت عروسی شیک
تعداد تصوير : 12
بازدید : 2858
ساخت گل رز با کاعذ کشی
ساخت گل رز با کاعذ کشی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 2508
الگوی کیف
الگوی کیف
تعداد تصوير : 1
بازدید : 5853
گلابتون دوزی
گلابتون دوزی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 2182
همه ...