جلوگیری از افت قند مادران باردار در ماه رمضان

در حال بارگذاری ...پادکست

23 مرداد 1396

خانم های باردار در سه ماهه اول با توجه به اینکه اندازه جنین کوچک است و نیازش به کمیت مواد غذایی کم است باید مواظب افت شدید قند و فشار خون خود باشند. هر چند افت قند خون در حد نرمال کاملا طبیعی است و یک مقدار احساس گرسنگی وجود دارد اما با توجه به اینکه منجر به کاهش قند خون جنین می شود و اینکه در بدن مادر نیز چربی ها به شکل ناقصی می سوزند و یکسری مواد تولید می کنند که این مواد در واقع از طریق جریان خون مادر وارد جفت می شود از طریق جفت وارد خون جنین می شود و صدماتی را به مغز جنین می رساند. برای جلوگیری از افت قند خون مادر باید از نان های سبوس دار، نان سنگک، بربری یا نان جو استفاده کند یا اینکه از پلوهایی که مخلوط حبوبات دارند مثل: عدس پلو، لوبیا پلو و مواد پروتئینی مانند: آش رشته، حلیم و انواع میوه ها استفاده لازم را ببرند.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
بارداری
بارداری
مدت ويدئو : 2:37
بازدید : 31
کتاب در انتظار کودکی هستم
کتاب در انتظار کودکی هستم
مدت ويدئو : 2:51
بازدید : 631
اثرات ورزش در دوران بارداری
اثرات ورزش در دوران بارداری
مدت ويدئو : 3:17
بازدید : 145
تقویت هوش جنین در دوران بارداری
تقویت هوش جنین در دوران بارداری
مدت ويدئو : 4:25
بازدید : 174
مادری و اکسیر جوانی
مادری و اکسیر جوانی
مدت ويدئو : 1:14
بازدید : 51
همه ...
تغذیه در بارداری
تغذیه در بارداری
مدت پادکست : 2:43
بازدید : 3456
تغذیه با شیر مادر و شیردهی
تغذیه با شیر مادر و شیردهی
مدت پادکست : 4:44
بازدید : 1502
هفته دوازدهم بارداری
هفته دوازدهم بارداری
مدت پادکست : 3:51
بازدید : 1797
افزایش وزن در دوران بارداری
افزایش وزن در دوران بارداری
مدت پادکست : 3:15
بازدید : 2476
هفته سی و پنجم بارداری
هفته سی و پنجم بارداری
مدت پادکست : 5:50
بازدید : 3503
همه ...
تولد
تولد
تعداد تصوير : 14
بازدید : 3614
تولد نوزاد توسط درمان ناباروری
تولد نوزاد توسط درمان ناباروری
تعداد تصوير : 12
بازدید : 3605
همه ...