جلوگیری از افت قند مادران باردار در ماه رمضان

در حال بارگذاری ...پادکست

23 مرداد 1396

خانم های باردار در سه ماهه اول با توجه به اینکه اندازه جنین کوچک است و نیازش به کمیت مواد غذایی کم است باید مواظب افت شدید قند و فشار خون خود باشند. هر چند افت قند خون در حد نرمال کاملا طبیعی است و یک مقدار احساس گرسنگی وجود دارد اما با توجه به اینکه منجر به کاهش قند خون جنین می شود و اینکه در بدن مادر نیز چربی ها به شکل ناقصی می سوزند و یکسری مواد تولید می کنند که این مواد در واقع از طریق جریان خون مادر وارد جفت می شود از طریق جفت وارد خون جنین می شود و صدماتی را به مغز جنین می رساند. برای جلوگیری از افت قند خون مادر باید از نان های سبوس دار، نان سنگک، بربری یا نان جو استفاده کند یا اینکه از پلوهایی که مخلوط حبوبات دارند مثل: عدس پلو، لوبیا پلو و مواد پروتئینی مانند: آش رشته، حلیم و انواع میوه ها استفاده لازم را ببرند.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
درمان کیست تخمدان در طب سنتی
درمان کیست تخمدان در طب سنتی
مدت ويدئو : 03:09
بازدید : 899
ورم بدن در دوران بارداری
ورم بدن در دوران بارداری
مدت ويدئو : 04:02
بازدید : 1258
گرفتگی عضلات در دوران بارداری
گرفتگی عضلات در دوران بارداری
مدت ويدئو : 01:48
بازدید : 1268
دیابت بارداری (GDM)
دیابت بارداری (GDM)
مدت ويدئو : 02:30
بازدید : 1428
مراقبتهای بارداری در سه ماهه اول
مراقبتهای بارداری در سه ماهه اول
مدت ويدئو : 02:19
بازدید : 498
همه ...
CVS چیست ؟
CVS چیست ؟
مدت پادکست : 1:55
بازدید : 2134
هفته بیست و چهارم بارداری
هفته بیست و چهارم بارداری
مدت پادکست : 4:34
بازدید : 8307
موارد ضروری سزارین
موارد ضروری سزارین
مدت پادکست : 1:18
بازدید : 23
تغذیه مادر در دوران بارداری
تغذیه مادر در دوران بارداری
مدت پادکست : 2:31
بازدید : 1085
همه ...
تولد
تولد
تعداد تصوير : 14
بازدید : 2729
تولد نوزاد توسط درمان ناباروری
تولد نوزاد توسط درمان ناباروری
تعداد تصوير : 12
بازدید : 2711
همه ...