جلوگیری از افت قند مادران باردار در ماه رمضان

در حال بارگذاری ...پادکست
1.9

23 مرداد 1396

خانم های باردار در سه ماهه اول با توجه به اینکه اندازه جنین کوچک است و نیازش به کمیت مواد غذایی کم است باید مواظب افت شدید قند و فشار خون خود باشند. هر چند افت قند خون در حد نرمال کاملا طبیعی است و یک مقدار احساس گرسنگی وجود دارد اما با توجه به اینکه منجر به کاهش قند خون جنین می شود و اینکه در بدن مادر نیز چربی ها به شکل ناقصی می سوزند و یکسری مواد تولید می کنند که این مواد در واقع از طریق جریان خون مادر وارد جفت می شود از طریق جفت وارد خون جنین می شود و صدماتی را به مغز جنین می رساند. برای جلوگیری از افت قند خون مادر باید از نان های سبوس دار، نان سنگک، بربری یا نان جو استفاده کند یا اینکه از پلوهایی که مخلوط حبوبات دارند مثل: عدس پلو، لوبیا پلو و مواد پروتئینی مانند: آش رشته، حلیم و انواع میوه ها استفاده لازم را ببرند.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
مراقبتهای بارداری در سه ماهه دوم و سوم
مراقبتهای بارداری در سه ماهه دوم و سوم
مدت ويدئو : 04:59
بازدید : 542
تهوع بارداری و درمان گیاهی
تهوع بارداری و درمان گیاهی
مدت ويدئو : 03:28
بازدید : 1457
زایمان زودرس
زایمان زودرس
مدت ويدئو : 04:04
بازدید : 340
لکه های دوران بارداری
لکه های دوران بارداری
مدت ويدئو : 01:19
بازدید : 914
علائم هشدار در بارداری
علائم هشدار در بارداری
مدت ويدئو : 05:12
بازدید : 3707
همه ...
هفته بیست و هفتم بارداری
هفته بیست و هفتم بارداری
مدت پادکست : 4:01
بازدید : 3928
بارداری
بارداری
مدت پادکست : 3:42
بازدید : 193
ترک پوست در دوران بارداری
ترک پوست در دوران بارداری
مدت پادکست : 1:19
بازدید : 1164
مصرف دارو در دوران بارداری
مصرف دارو در دوران بارداری
مدت پادکست : 1:05
بازدید : 1003
CVS چیست ؟
CVS چیست ؟
مدت پادکست : 1:55
بازدید : 2238
همه ...
تولد
تولد
تعداد تصوير : 14
بازدید : 2790
تولد نوزاد توسط درمان ناباروری
تولد نوزاد توسط درمان ناباروری
تعداد تصوير : 12
بازدید : 2789
همه ...