جلوگیری از افت قند مادران باردار در ماه رمضان

در حال بارگذاری ...پادکست

23 مرداد 1396

خانم های باردار در سه ماهه اول با توجه به اینکه اندازه جنین کوچک است و نیازش به کمیت مواد غذایی کم است باید مواظب افت شدید قند و فشار خون خود باشند. هر چند افت قند خون در حد نرمال کاملا طبیعی است و یک مقدار احساس گرسنگی وجود دارد اما با توجه به اینکه منجر به کاهش قند خون جنین می شود و اینکه در بدن مادر نیز چربی ها به شکل ناقصی می سوزند و یکسری مواد تولید می کنند که این مواد در واقع از طریق جریان خون مادر وارد جفت می شود از طریق جفت وارد خون جنین می شود و صدماتی را به مغز جنین می رساند. برای جلوگیری از افت قند خون مادر باید از نان های سبوس دار، نان سنگک، بربری یا نان جو استفاده کند یا اینکه از پلوهایی که مخلوط حبوبات دارند مثل: عدس پلو، لوبیا پلو و مواد پروتئینی مانند: آش رشته، حلیم و انواع میوه ها استفاده لازم را ببرند.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
کتاب در انتظار کودکی هستم
کتاب در انتظار کودکی هستم
مدت ويدئو : 2:51
بازدید : 88
نحوه صحیح شیردادن
نحوه صحیح شیردادن
مدت ويدئو : 2:06
بازدید : 21
عفونت در دوران بارداری
عفونت در دوران بارداری
مدت ويدئو : 04:31
بازدید : 1714
لکه های دوران بارداری
لکه های دوران بارداری
مدت ويدئو : 01:19
بازدید : 1146
خونریزی های 3 ماهه اول بارداری
خونریزی های 3 ماهه اول بارداری
مدت ويدئو : 06:02
بازدید : 4585
همه ...
هفته نوزدهم بارداری
هفته نوزدهم بارداری
مدت پادکست : 4:57
بازدید : 4653
هفته سی و دوم بارداری
هفته سی و دوم بارداری
مدت پادکست : 5:52
بازدید : 666
غربالگری دوران بارداری
غربالگری دوران بارداری
مدت پادکست : 1:54
بازدید : 3518
تکنیک های کاهش درد زایمان طبیعی
تکنیک های کاهش درد زایمان طبیعی
مدت پادکست : 4:40
بازدید : 308
همه ...
تولد نوزاد توسط درمان ناباروری
تولد نوزاد توسط درمان ناباروری
تعداد تصوير : 12
بازدید : 2906
تولد
تولد
تعداد تصوير : 14
بازدید : 2897
همه ...