جلوگیری از افت قند مادران باردار در ماه رمضان

در حال بارگذاری ...پادکست
5.6

23 مرداد 1396

خانم های باردار در سه ماهه اول با توجه به اینکه اندازه جنین کوچک است و نیازش به کمیت مواد غذایی کم است باید مواظب افت شدید قند و فشار خون خود باشند. هر چند افت قند خون در حد نرمال کاملا طبیعی است و یک مقدار احساس گرسنگی وجود دارد اما با توجه به اینکه منجر به کاهش قند خون جنین می شود و اینکه در بدن مادر نیز چربی ها به شکل ناقصی می سوزند و یکسری مواد تولید می کنند که این مواد در واقع از طریق جریان خون مادر وارد جفت می شود از طریق جفت وارد خون جنین می شود و صدماتی را به مغز جنین می رساند. برای جلوگیری از افت قند خون مادر باید از نان های سبوس دار، نان سنگک، بربری یا نان جو استفاده کند یا اینکه از پلوهایی که مخلوط حبوبات دارند مثل: عدس پلو، لوبیا پلو و مواد پروتئینی مانند: آش رشته، حلیم و انواع میوه ها استفاده لازم را ببرند.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
عفونت در دوران بارداری
عفونت در دوران بارداری
مدت ويدئو : 04:31
بازدید : 1581
تغذیه در دوران شیردهی
تغذیه در دوران شیردهی
مدت ويدئو : 04:50
بازدید : 430
مراقبتهای قبل از بارداری
مراقبتهای قبل از بارداری
مدت ويدئو : 03:10
بازدید : 397
تست غربالگری در دوران بارداری
تست غربالگری در دوران بارداری
مدت ويدئو : 1:24
بازدید : 92
همه ...
هفته سی و سوم بارداری
هفته سی و سوم بارداری
مدت پادکست : 5:01
بازدید : 627
بارداری خارج از رحم
بارداری خارج از رحم
مدت پادکست : 5:08
بازدید : 51
هفته سیزدهم بارداری
هفته سیزدهم بارداری
مدت پادکست : 5:17
بازدید : 11130
RH والدین و  جنین
RH والدین و جنین
مدت پادکست : 2:25
بازدید : 1813
همه ...
تولد نوزاد توسط درمان ناباروری
تولد نوزاد توسط درمان ناباروری
تعداد تصوير : 12
بازدید : 2673
تولد
تولد
تعداد تصوير : 14
بازدید : 2690
همه ...