روش تهیه قهوه ترک حرفه ای

در حال بارگذاری ...پادکست

28 تير 1396

قهوه ترک در واقع به روشی از دم کردن قهوه گفته می شود. برای دم کردن یک فنجان قهوه ترک باید خیلی حساس و با دقت باشید. تمامی کارهایی که انجام می دهید در طعم نهایی قهوه تان تاثیر گذار است. مواد لازم: • قهوه پودر شده مناسب برای دم کردن قهوه ترک به مقدار لازم • قوری مخصوص درست کردن قهوه یا شیرداغ کن • شکر در صورت نیاز برای هر نفر یک فنجان آب سرد را داخل قهوه جوش بریزید و برای هر فنجان یک قاشق مرباخوری سر پر قهوه را نیز داخل آن ریخته و بهم بزنید. برای هر نفر یک فنجان آب سرد و هر فنجان یک قاشق مرباخوری سر پر قهوه در قهوه جوش بریزید مرحله اول درست کردن قهوه ترک اگر قهوه تان را شیرین میل می کنید می توانید شکر را به مقدار مورد نظرتان به آن اضافه کنید. پس از افزودن قهوه و شکر، آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. عجله ای که نداریم پس خیلی کارهایتان را شمرده و دقیق انجام دهید. در هنگام دم کردن قهوه باید کمی حساس و گوش به زنگ باشید.می توانید به جای یک قاشق مرباخوری به ازای هر فنجان قهوه، دو قاشق مرباخوری قهوه در آب بریزید. میزان مواد مصرفی در قهوه به مزاج شما بستگی دارد. برای درست کردن قهوه ترک باید قهوه شما کاملا پودر شده باشد و حالت یکنواخت داشته باشد و بهتر است از قوری مخصوص قهوه جوش (ترجیحا استیل نباشد)، استفاده کرد. دهانه این قوری های مخصوص باریک تر از شیر داغ کن است و باعث جمع شدن بهتر فوم روی قوری می شود که کار را برای شما آسان تر می کند. همچنین بهتر است قهوه شما تازه آسیاب شده باشد که این مساله در طعم نهایی تاثیر بسزایی دارد. پس از گذاشتن قهوه روی گاز با شعله ملایم، اگر آن را بهم بزنید دیگر فوم روی قهوه تان تشکیل نمی شود. یکی از نشانه های یک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روی آن می باشد، البته به یاد داشته باشید تنها وقتی فوم به وجود می اید که از آب سرد استفاده کرده باشید. آب سرد می تواند آب لوله کشی یا آب معدنی و یا آب دستگاه تصفیه باشد. پس از گذاشتن قهوه روی گاز با شعله ملایم کمی صبر کنید قهوه که جوش بیاید مانند شیر بالا می آید. یکی از نشانه های یک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روی آن می باشد. مرحله دوم درست کردن قهوه ترک اجازه ندهید آب در قهوه جوش خیلی قل بزند، تلخی قهوه تان را کمی زننده می کند. آنرا از روی شعله کنار ببرید و کمی صبر کنید. اگر فوم آن را دوست ندارید کمی بیشتر آن را روی گاز نگه دارید در این صورت قهوه ای با طعم یک دست و بدون فوم خواهید داشت. همچنین می توانید فوم را با قاشق داخل فنجان بریزید و سپس قهوه را نیز در فنجان ریخته و سرو کنید. قهوه تان را با یک لیوان آب سرد سرو کنید و آب را قبل از آن بنوشید تا دهانتان تازه شود تا بیشتر بتوانید طعم خوب آنرا بچشید. پس از هر بار دم کردن قهوه به عطر و بو و رنگ آن در فنجان توجه کنید تا احساس خوب قهوه ای که خودتان دم کرده اید به شما منتقل شود. آنچه در ته فنجان می ماند لرد یا تفاله قهوه می باشد که خوردن آنرا توصیه نمی کنیم.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
آموزش مقنعه بیتا
آموزش مقنعه بیتا
مدت ويدئو : 05:00
بازدید : 6863
آموزش برش بلوز شلوار نوزاد
آموزش برش بلوز شلوار نوزاد
مدت ويدئو : 5:00
بازدید : 434
مراحل معرق کاری روی شیشه
مراحل معرق کاری روی شیشه
مدت ويدئو : 04:46
بازدید : 532
آموزش جا شمعی
آموزش جا شمعی
مدت ويدئو : 05:01
بازدید : 2604
آموزش بافت فرشینه با تور
آموزش بافت فرشینه با تور
مدت ويدئو : 7:08
بازدید : 460
همه ...
چگونگی استفاده از وایتکس
چگونگی استفاده از وایتکس
مدت پادکست : 1:26
بازدید : 352
سالاد سزار با پاستای پروانه ای
سالاد سزار با پاستای پروانه ای
مدت پادکست : 2:56
بازدید : 263
عدسی ورازهای خوشمزه شدن آن
عدسی ورازهای خوشمزه شدن آن
مدت پادکست : 3:33
بازدید : 346
کاربرد آرد ذرت در خانه داری
کاربرد آرد ذرت در خانه داری
مدت پادکست : 2:18
بازدید : 724
پاک کردن لکه مداد شمعی از روی دیوار
پاک کردن لکه مداد شمعی از روی دیوار
مدت پادکست : 1:26
بازدید : 384
همه ...
کیک عروسی
کیک عروسی
تعداد تصوير : 20
بازدید : 2327
تندیس های صابونی
تندیس های صابونی
تعداد تصوير : 12
بازدید : 1689
کلاه نوزاد
کلاه نوزاد
تعداد تصوير : 20
بازدید : 4127
تخم مرغ رنگی
تخم مرغ رنگی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 956
ساخت گل رز با کاعذ کشی
ساخت گل رز با کاعذ کشی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 2327
همه ...