روش تهیه قهوه ترک حرفه ای

در حال بارگذاری ...پادکست

28 تير 1396

قهوه ترک در واقع به روشی از دم کردن قهوه گفته می شود. برای دم کردن یک فنجان قهوه ترک باید خیلی حساس و با دقت باشید. تمامی کارهایی که انجام می دهید در طعم نهایی قهوه تان تاثیر گذار است. مواد لازم: • قهوه پودر شده مناسب برای دم کردن قهوه ترک به مقدار لازم • قوری مخصوص درست کردن قهوه یا شیرداغ کن • شکر در صورت نیاز برای هر نفر یک فنجان آب سرد را داخل قهوه جوش بریزید و برای هر فنجان یک قاشق مرباخوری سر پر قهوه را نیز داخل آن ریخته و بهم بزنید. برای هر نفر یک فنجان آب سرد و هر فنجان یک قاشق مرباخوری سر پر قهوه در قهوه جوش بریزید مرحله اول درست کردن قهوه ترک اگر قهوه تان را شیرین میل می کنید می توانید شکر را به مقدار مورد نظرتان به آن اضافه کنید. پس از افزودن قهوه و شکر، آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. عجله ای که نداریم پس خیلی کارهایتان را شمرده و دقیق انجام دهید. در هنگام دم کردن قهوه باید کمی حساس و گوش به زنگ باشید.می توانید به جای یک قاشق مرباخوری به ازای هر فنجان قهوه، دو قاشق مرباخوری قهوه در آب بریزید. میزان مواد مصرفی در قهوه به مزاج شما بستگی دارد. برای درست کردن قهوه ترک باید قهوه شما کاملا پودر شده باشد و حالت یکنواخت داشته باشد و بهتر است از قوری مخصوص قهوه جوش (ترجیحا استیل نباشد)، استفاده کرد. دهانه این قوری های مخصوص باریک تر از شیر داغ کن است و باعث جمع شدن بهتر فوم روی قوری می شود که کار را برای شما آسان تر می کند. همچنین بهتر است قهوه شما تازه آسیاب شده باشد که این مساله در طعم نهایی تاثیر بسزایی دارد. پس از گذاشتن قهوه روی گاز با شعله ملایم، اگر آن را بهم بزنید دیگر فوم روی قهوه تان تشکیل نمی شود. یکی از نشانه های یک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روی آن می باشد، البته به یاد داشته باشید تنها وقتی فوم به وجود می اید که از آب سرد استفاده کرده باشید. آب سرد می تواند آب لوله کشی یا آب معدنی و یا آب دستگاه تصفیه باشد. پس از گذاشتن قهوه روی گاز با شعله ملایم کمی صبر کنید قهوه که جوش بیاید مانند شیر بالا می آید. یکی از نشانه های یک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روی آن می باشد. مرحله دوم درست کردن قهوه ترک اجازه ندهید آب در قهوه جوش خیلی قل بزند، تلخی قهوه تان را کمی زننده می کند. آنرا از روی شعله کنار ببرید و کمی صبر کنید. اگر فوم آن را دوست ندارید کمی بیشتر آن را روی گاز نگه دارید در این صورت قهوه ای با طعم یک دست و بدون فوم خواهید داشت. همچنین می توانید فوم را با قاشق داخل فنجان بریزید و سپس قهوه را نیز در فنجان ریخته و سرو کنید. قهوه تان را با یک لیوان آب سرد سرو کنید و آب را قبل از آن بنوشید تا دهانتان تازه شود تا بیشتر بتوانید طعم خوب آنرا بچشید. پس از هر بار دم کردن قهوه به عطر و بو و رنگ آن در فنجان توجه کنید تا احساس خوب قهوه ای که خودتان دم کرده اید به شما منتقل شود. آنچه در ته فنجان می ماند لرد یا تفاله قهوه می باشد که خوردن آنرا توصیه نمی کنیم.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
نگهداری از انواع نان ها
نگهداری از انواع نان ها
مدت ويدئو : 03:31
بازدید : 487
آموزش سبزه 7سین
آموزش سبزه 7سین
مدت ويدئو : 12:57
بازدید : 1018
تمیز کردن مخلوط کن
تمیز کردن مخلوط کن
مدت ويدئو : 3:40
بازدید : 232
روش ساخت کیف موبایل با چرم
روش ساخت کیف موبایل با چرم
مدت ويدئو : 04:41
بازدید : 10782
دوخت تزیینی گرید
دوخت تزیینی گرید
مدت ويدئو : 4:50
بازدید : 374
همه ...
کاربرد پودر بچه در خانه داری
کاربرد پودر بچه در خانه داری
مدت پادکست : 2:03
بازدید : 1150
روش صحیح بسته بندی گوشت
روش صحیح بسته بندی گوشت
مدت پادکست : 2:17
بازدید : 2562
ظرف مناسب پخت و پز
ظرف مناسب پخت و پز
مدت پادکست : 2:01
بازدید : 1414
دسر ماست وخامه
دسر ماست وخامه
مدت پادکست : 1:13
بازدید : 264
همه ...
تزیین ماست
تزیین ماست
تعداد تصوير : 8
بازدید : 6860
سبزه
سبزه
تعداد تصوير : 1
بازدید : 4665
مدل جدید کارت عروسی شیک
مدل جدید کارت عروسی شیک
تعداد تصوير : 12
بازدید : 2645
میوه آرایی
میوه آرایی
تعداد تصوير : 4
بازدید : 2804
هنر کوئیلینگ یا ملیله کاغذی
هنر کوئیلینگ یا ملیله کاغذی
تعداد تصوير : 12
بازدید : 9062
همه ...