روش تهیه قهوه ترک حرفه ای

در حال بارگذاری ...پادکست

28 تير 1396

قهوه ترک در واقع به روشی از دم کردن قهوه گفته می شود. برای دم کردن یک فنجان قهوه ترک باید خیلی حساس و با دقت باشید. تمامی کارهایی که انجام می دهید در طعم نهایی قهوه تان تاثیر گذار است. مواد لازم: • قهوه پودر شده مناسب برای دم کردن قهوه ترک به مقدار لازم • قوری مخصوص درست کردن قهوه یا شیرداغ کن • شکر در صورت نیاز برای هر نفر یک فنجان آب سرد را داخل قهوه جوش بریزید و برای هر فنجان یک قاشق مرباخوری سر پر قهوه را نیز داخل آن ریخته و بهم بزنید. برای هر نفر یک فنجان آب سرد و هر فنجان یک قاشق مرباخوری سر پر قهوه در قهوه جوش بریزید مرحله اول درست کردن قهوه ترک اگر قهوه تان را شیرین میل می کنید می توانید شکر را به مقدار مورد نظرتان به آن اضافه کنید. پس از افزودن قهوه و شکر، آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. عجله ای که نداریم پس خیلی کارهایتان را شمرده و دقیق انجام دهید. در هنگام دم کردن قهوه باید کمی حساس و گوش به زنگ باشید.می توانید به جای یک قاشق مرباخوری به ازای هر فنجان قهوه، دو قاشق مرباخوری قهوه در آب بریزید. میزان مواد مصرفی در قهوه به مزاج شما بستگی دارد. برای درست کردن قهوه ترک باید قهوه شما کاملا پودر شده باشد و حالت یکنواخت داشته باشد و بهتر است از قوری مخصوص قهوه جوش (ترجیحا استیل نباشد)، استفاده کرد. دهانه این قوری های مخصوص باریک تر از شیر داغ کن است و باعث جمع شدن بهتر فوم روی قوری می شود که کار را برای شما آسان تر می کند. همچنین بهتر است قهوه شما تازه آسیاب شده باشد که این مساله در طعم نهایی تاثیر بسزایی دارد. پس از گذاشتن قهوه روی گاز با شعله ملایم، اگر آن را بهم بزنید دیگر فوم روی قهوه تان تشکیل نمی شود. یکی از نشانه های یک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روی آن می باشد، البته به یاد داشته باشید تنها وقتی فوم به وجود می اید که از آب سرد استفاده کرده باشید. آب سرد می تواند آب لوله کشی یا آب معدنی و یا آب دستگاه تصفیه باشد. پس از گذاشتن قهوه روی گاز با شعله ملایم کمی صبر کنید قهوه که جوش بیاید مانند شیر بالا می آید. یکی از نشانه های یک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روی آن می باشد. مرحله دوم درست کردن قهوه ترک اجازه ندهید آب در قهوه جوش خیلی قل بزند، تلخی قهوه تان را کمی زننده می کند. آنرا از روی شعله کنار ببرید و کمی صبر کنید. اگر فوم آن را دوست ندارید کمی بیشتر آن را روی گاز نگه دارید در این صورت قهوه ای با طعم یک دست و بدون فوم خواهید داشت. همچنین می توانید فوم را با قاشق داخل فنجان بریزید و سپس قهوه را نیز در فنجان ریخته و سرو کنید. قهوه تان را با یک لیوان آب سرد سرو کنید و آب را قبل از آن بنوشید تا دهانتان تازه شود تا بیشتر بتوانید طعم خوب آنرا بچشید. پس از هر بار دم کردن قهوه به عطر و بو و رنگ آن در فنجان توجه کنید تا احساس خوب قهوه ای که خودتان دم کرده اید به شما منتقل شود. آنچه در ته فنجان می ماند لرد یا تفاله قهوه می باشد که خوردن آنرا توصیه نمی کنیم.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
آموزش برش بلوز شلوار نوزاد
آموزش برش بلوز شلوار نوزاد
مدت ويدئو : 5:00
بازدید : 593
ژله با آبمیوه طبیعی
ژله با آبمیوه طبیعی
مدت ويدئو : 4:06
بازدید : 981
آموزش گل لیلیوم
آموزش گل لیلیوم
مدت ويدئو : 04:50
بازدید : 1839
آموزش ساخت قلک مرغی
آموزش ساخت قلک مرغی
مدت ويدئو : 04:51
بازدید : 1735
آموزش گل بهاری
آموزش گل بهاری
مدت ويدئو : 05:00
بازدید : 484
همه ...
روشهای  تمیز کردن پارکت
روشهای تمیز کردن پارکت
مدت پادکست : 2:27
بازدید : 512
ادب کردن کودکان
ادب کردن کودکان
مدت پادکست : 2:21
بازدید : 516
جا کفشی آویز
جا کفشی آویز
مدت پادکست : 3:36
بازدید : 2517
کوکی فیجت اسپینر
کوکی فیجت اسپینر
مدت پادکست : 2:57
بازدید : 387
لکه گیری لباس های سفید
لکه گیری لباس های سفید
مدت پادکست : 2:24
بازدید : 2308
همه ...
منجوق دوزی روی نمد
منجوق دوزی روی نمد
تعداد تصوير : 8
بازدید : 6191
تزئین قاشق و چنگال
تزئین قاشق و چنگال
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3476
تخم مرغ نوروزی
تخم مرغ نوروزی
تعداد تصوير : 12
بازدید : 918
تزیین دستمال سفره
تزیین دستمال سفره
تعداد تصوير : 12
بازدید : 1680
مدلهایی از سبزه هفت سین
مدلهایی از سبزه هفت سین
تعداد تصوير : 8
بازدید : 2113
همه ...