چگونگی مصرف مایعات در ماه مبارک رمضان

در حال بارگذاری ...پادکست

29 خرداد 1396

افطار را با مایعات گرمی مانند، چای کم رنگ، آب جوش، فرنی، شیر، سوپ به همراه چند عدد خرما شروع کنید. - از آشامیدن آب سرد در شروع افطار خودداری نمائید. مقدار آن بیشتر از یک الی یک ونیم لیوان نباشد . - از نوشیدن نوشابه های گازدار در افطار بپرهیزید . - دو ساعت بعد از افطار باید 3-2 عدد میوه متوسط مصرف کنید .


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
خواص درمانی کنجد
خواص درمانی کنجد
مدت ويدئو : 02:04
بازدید : 4376
خواص برنج
خواص برنج
مدت ويدئو : 04:05
بازدید : 1865
خواص غذایی گوجه ‌فرنگى
خواص غذایی گوجه ‌فرنگى
مدت ويدئو : 05:08
بازدید : 1934
خلال پوست پرتقال
خلال پوست پرتقال
مدت ويدئو : 01:47
بازدید : 1277
فرنی برای کودک
فرنی برای کودک
مدت ويدئو : 02:50
بازدید : 304
همه ...
فندال (سیب زمینی شیرین)
فندال (سیب زمینی شیرین)
مدت پادکست : 2:34
بازدید : 1093
خیار
خیار
مدت پادکست : 2:48
بازدید : 1062
تغذیه و سلامت دهان و دندان
تغذیه و سلامت دهان و دندان
مدت پادکست : 4:23
بازدید : 688
مضرات نان برشته و سوخته
مضرات نان برشته و سوخته
مدت پادکست : 5:03
بازدید : 474
غذاهای ارگانیک
غذاهای ارگانیک
مدت پادکست : 5:03
بازدید : 1232
همه ...
خلاقیت در تغذیه کودکان
خلاقیت در تغذیه کودکان
تعداد تصوير : 12
بازدید : 826
شکلات كاكائوی
شکلات كاكائوی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 2398
بستنی قیفی
بستنی قیفی
تعداد تصوير : 1
بازدید : 1591
سیب زمینی سرخ شده
سیب زمینی سرخ شده
تعداد تصوير : 7
بازدید : 1462
چای
چای
تعداد تصوير : 1
بازدید : 1540
همه ...