تاثیر افزودنی ها در خوراکی

در حال بارگذاری ...پادکست

30 فروردين 1396

به ترکیباتی که به مقدار کم و به منظور بالا بردن کیفیت، رنگ و طعم به انواع غذا افزوده می‌شود، افزودنی‌های غذایی گفته می‌شود. این مواد همچنین برای طولانی تر کردن ماندگاری غذا به خوراکی‌ها اضافه می‌شود.در گذشته بیشتر غذاها به طور مستقیم از منابع طبیعی تولید و مصرف می شد و اغلب بدون هزینه های جانبی به دست مصرف کننده می رسید، اما امروزه برای تهیه محصولات غذایی در کارخانه های صنایع غذایی از افزودنی های شیمیایی و مواد نگهدارنده ضدمیکروبی استفاده می شود. افزودنی های غذایی به ماده یا مخلوطی از مواد اطلاق میشودکه بخشی از مواد غذایی اصلی نبوده و در نتیجه عملیات تولید یا کمک به انجام فرایند و یا طی مدت نگهداری و یا از طریق بسته بندی وارد مواد غذایی می شود. افزودنیهای غذایی به دو دسته عمد و غیر عمد تقسیم می شوند. افزودنی های عمدی به منظور بهبود کیفیت در صنایع غذایی استفاده می شوند. از مواد افزودنی در موارد زیر نمی توان استفاده نمود: در صورت به خطر انداختن سلامتی انسان کاهش ارزش غذایی فریب دادن مصرف کننده مخفی ساختن فرآیند های غیر مجاز در صورتی که بتواند اثر مشابهی را با انجام فرآیند بدست آورد


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
فواید نارنگی
فواید نارنگی
مدت ويدئو : 01:30
بازدید : 1463
خواص لوبیا سبز
خواص لوبیا سبز
مدت ويدئو : 05:33
بازدید : 1430
تغذیه و سلامت دندان ها
تغذیه و سلامت دندان ها
مدت ويدئو : 3:05
بازدید : 41
شوید
شوید
مدت ويدئو : 04:44
بازدید : 1276
آموزش دمنوش مرزه
آموزش دمنوش مرزه
مدت ويدئو : 02:50
بازدید : 143
همه ...
دمنوش گلپر
دمنوش گلپر
مدت پادکست : 1:50
بازدید : 539
خواص گوجه فرنگی
خواص گوجه فرنگی
مدت پادکست : 4:59
بازدید : 2421
خواص خرمالو
خواص خرمالو
مدت پادکست : 2:47
بازدید : 2325
میوه ستاره‌ای (کارامبولا)
میوه ستاره‌ای (کارامبولا)
مدت پادکست : 5:16
بازدید : 438
خواص پسته
خواص پسته
مدت پادکست : 1:34
بازدید : 1404
همه ...
میوه های خشک شده
میوه های خشک شده
تعداد تصوير : 12
بازدید : 3288
فندق
فندق
تعداد تصوير : 4
بازدید : 2626
چای
چای
تعداد تصوير : 1
بازدید : 1365
بادام منقا
بادام منقا
تعداد تصوير : 7
بازدید : 2774
بادام هندی
بادام هندی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 2482
همه ...