تاثیر افزودنی ها در خوراکی

در حال بارگذاری ...پادکست

30 فروردين 1396

به ترکیباتی که به مقدار کم و به منظور بالا بردن کیفیت، رنگ و طعم به انواع غذا افزوده می‌شود، افزودنی‌های غذایی گفته می‌شود. این مواد همچنین برای طولانی تر کردن ماندگاری غذا به خوراکی‌ها اضافه می‌شود.در گذشته بیشتر غذاها به طور مستقیم از منابع طبیعی تولید و مصرف می شد و اغلب بدون هزینه های جانبی به دست مصرف کننده می رسید، اما امروزه برای تهیه محصولات غذایی در کارخانه های صنایع غذایی از افزودنی های شیمیایی و مواد نگهدارنده ضدمیکروبی استفاده می شود. افزودنی های غذایی به ماده یا مخلوطی از مواد اطلاق میشودکه بخشی از مواد غذایی اصلی نبوده و در نتیجه عملیات تولید یا کمک به انجام فرایند و یا طی مدت نگهداری و یا از طریق بسته بندی وارد مواد غذایی می شود. افزودنیهای غذایی به دو دسته عمد و غیر عمد تقسیم می شوند. افزودنی های عمدی به منظور بهبود کیفیت در صنایع غذایی استفاده می شوند. از مواد افزودنی در موارد زیر نمی توان استفاده نمود: در صورت به خطر انداختن سلامتی انسان کاهش ارزش غذایی فریب دادن مصرف کننده مخفی ساختن فرآیند های غیر مجاز در صورتی که بتواند اثر مشابهی را با انجام فرآیند بدست آورد


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
خواص مرکبات
خواص مرکبات
مدت ويدئو : 04:00
بازدید : 193
مولتی ویتامین طبیعی
مولتی ویتامین طبیعی
مدت ويدئو : 02:12
بازدید : 232
تغذیه کودک از 6 ماهگی تا 2 سالگی
تغذیه کودک از 6 ماهگی تا 2 سالگی
مدت ويدئو : 04:40
بازدید : 1057
تشخیص طبع
تشخیص طبع
مدت ويدئو : 03:13
بازدید : 527
کالری تخم مرغ
کالری تخم مرغ
مدت ويدئو : 05:05
بازدید : 1137
همه ...
مراقبت از موها
مراقبت از موها
مدت پادکست : 3:13
بازدید : 407
مولتی ویتامین
مولتی ویتامین
مدت پادکست : 3:59
بازدید : 829
فواید بستنی
فواید بستنی
مدت پادکست : 5:46
بازدید : 1256
رابطه نوشیدنی های تگری و دیابت
رابطه نوشیدنی های تگری و دیابت
مدت پادکست : 1:27
بازدید : 144
همه ...
شیرینی خشک
شیرینی خشک
تعداد تصوير : 4
بازدید : 310
خاویار
خاویار
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1156
چای
چای
تعداد تصوير : 1
بازدید : 1397
شکلات كاكائوی
شکلات كاكائوی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 2261
بادام منقا
بادام منقا
تعداد تصوير : 7
بازدید : 2837
همه ...