تاثیر افزودنی ها در خوراکی

در حال بارگذاری ...پادکست

30 فروردين 1396

به ترکیباتی که به مقدار کم و به منظور بالا بردن کیفیت، رنگ و طعم به انواع غذا افزوده می‌شود، افزودنی‌های غذایی گفته می‌شود. این مواد همچنین برای طولانی تر کردن ماندگاری غذا به خوراکی‌ها اضافه می‌شود.در گذشته بیشتر غذاها به طور مستقیم از منابع طبیعی تولید و مصرف می شد و اغلب بدون هزینه های جانبی به دست مصرف کننده می رسید، اما امروزه برای تهیه محصولات غذایی در کارخانه های صنایع غذایی از افزودنی های شیمیایی و مواد نگهدارنده ضدمیکروبی استفاده می شود. افزودنی های غذایی به ماده یا مخلوطی از مواد اطلاق میشودکه بخشی از مواد غذایی اصلی نبوده و در نتیجه عملیات تولید یا کمک به انجام فرایند و یا طی مدت نگهداری و یا از طریق بسته بندی وارد مواد غذایی می شود. افزودنیهای غذایی به دو دسته عمد و غیر عمد تقسیم می شوند. افزودنی های عمدی به منظور بهبود کیفیت در صنایع غذایی استفاده می شوند. از مواد افزودنی در موارد زیر نمی توان استفاده نمود: در صورت به خطر انداختن سلامتی انسان کاهش ارزش غذایی فریب دادن مصرف کننده مخفی ساختن فرآیند های غیر مجاز در صورتی که بتواند اثر مشابهی را با انجام فرآیند بدست آورد


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
خواص درمانی خربزه تلخ
خواص درمانی خربزه تلخ
مدت ويدئو : 3:10
بازدید : 127
عوارض بطری و گول‌زنک
عوارض بطری و گول‌زنک
مدت ويدئو : 04:49
بازدید : 364
خواب کودک
خواب کودک
مدت ويدئو : 04:19
بازدید : 575
لب شکری
لب شکری
مدت ويدئو : 07:27
بازدید : 2396
همه ...
درمان گیاهی فشار خون
درمان گیاهی فشار خون
مدت پادکست : 2:27
بازدید : 708
خواص زردآلو
خواص زردآلو
مدت پادکست : 1:07
بازدید : 5059
تغذیه مادران شیرده
تغذیه مادران شیرده
مدت پادکست : 1:03
بازدید : 465
تخم مرغ
تخم مرغ
مدت پادکست : 2:56
بازدید : 658
همه ...
فندق
فندق
تعداد تصوير : 4
بازدید : 2750
چای
چای
تعداد تصوير : 1
بازدید : 1479
کشک و خواص آن
کشک و خواص آن
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1898
شیرینی خشک
شیرینی خشک
تعداد تصوير : 4
بازدید : 429
بستنی قیفی
بستنی قیفی
تعداد تصوير : 1
بازدید : 1536
همه ...