تاثیر افزودنی ها در خوراکی

در حال بارگذاری ...پادکست

30 فروردين 1396

به ترکیباتی که به مقدار کم و به منظور بالا بردن کیفیت، رنگ و طعم به انواع غذا افزوده می‌شود، افزودنی‌های غذایی گفته می‌شود. این مواد همچنین برای طولانی تر کردن ماندگاری غذا به خوراکی‌ها اضافه می‌شود.در گذشته بیشتر غذاها به طور مستقیم از منابع طبیعی تولید و مصرف می شد و اغلب بدون هزینه های جانبی به دست مصرف کننده می رسید، اما امروزه برای تهیه محصولات غذایی در کارخانه های صنایع غذایی از افزودنی های شیمیایی و مواد نگهدارنده ضدمیکروبی استفاده می شود. افزودنی های غذایی به ماده یا مخلوطی از مواد اطلاق میشودکه بخشی از مواد غذایی اصلی نبوده و در نتیجه عملیات تولید یا کمک به انجام فرایند و یا طی مدت نگهداری و یا از طریق بسته بندی وارد مواد غذایی می شود. افزودنیهای غذایی به دو دسته عمد و غیر عمد تقسیم می شوند. افزودنی های عمدی به منظور بهبود کیفیت در صنایع غذایی استفاده می شوند. از مواد افزودنی در موارد زیر نمی توان استفاده نمود: در صورت به خطر انداختن سلامتی انسان کاهش ارزش غذایی فریب دادن مصرف کننده مخفی ساختن فرآیند های غیر مجاز در صورتی که بتواند اثر مشابهی را با انجام فرآیند بدست آورد


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
لبو و خواص آن
لبو و خواص آن
مدت ويدئو : 1:22
بازدید : 240
غذا دادن به کودک
غذا دادن به کودک
مدت ويدئو : 02:35
بازدید : 289
دمنوش ترکیبی عناب و آویشن
دمنوش ترکیبی عناب و آویشن
مدت ويدئو : 2:34
بازدید : 152
خواص بادام
خواص بادام
مدت ويدئو : 02:59
بازدید : 1737
همه ...
روغن مغز گردو
روغن مغز گردو
مدت پادکست : 1:17
بازدید : 535
تغذیه و پیری زودرس
تغذیه و پیری زودرس
مدت پادکست : 5:22
بازدید : 639
فواید گوشت قرمز
فواید گوشت قرمز
مدت پادکست : 5:00
بازدید : 891
خواص لپه
خواص لپه
مدت پادکست : 4:37
بازدید : 1011
سنت یامدرنیته درانتخاب غذا
سنت یامدرنیته درانتخاب غذا
مدت پادکست : 3:00
بازدید : 112
همه ...
سیب زمینی سرخ شده
سیب زمینی سرخ شده
تعداد تصوير : 7
بازدید : 1465
فندق
فندق
تعداد تصوير : 4
بازدید : 2815
چای
چای
تعداد تصوير : 1
بازدید : 1543
نان ساجی
نان ساجی
تعداد تصوير : 4
بازدید : 8013
بادام هندی
بادام هندی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 2748
همه ...