نان محلی شل شلی

در حال بارگذاری ...پادکست

30 اسفند 1395

ابتدا تابه را گرم می کنیم و یک خمیر رقیق هم آماده می کنیم این خمیر با مقداری آرد گندم و نمک درست کرده ایم و اینقدر خمیر را می زنیم تا کشدار شود هر بار با ملاقه مقداری خمیر رقیق را روی تابه میر یزیم تا بپزد


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
تک تکو آش
تک تکو آش
مدت ويدئو : 01:53
بازدید : 861
کیک پنیر
کیک پنیر
مدت ويدئو : 05:00
بازدید : 481
عرق بادرنجبو
عرق بادرنجبو
مدت ويدئو : 03:49
بازدید : 4171
طرز تهیه سوپ چغندر
طرز تهیه سوپ چغندر
مدت ويدئو : 03:58
بازدید : 174
خورشت آلو
خورشت آلو
مدت ويدئو : 03:02
بازدید : 1307
همه ...
کباب قفقازی در تابه
کباب قفقازی در تابه
مدت پادکست : 1:15
بازدید : 2220
آب قلم گاو وگوسفند
آب قلم گاو وگوسفند
مدت پادکست : 1:42
بازدید : 244
کروکت ماهی
کروکت ماهی
مدت پادکست : 3:23
بازدید : 1486
راگوی سبزیجات
راگوی سبزیجات
مدت پادکست : 1:15
بازدید : 437
چلو دیزی
چلو دیزی
مدت پادکست : 1:50
بازدید : 1929
همه ...
بریانی
بریانی
تعداد تصوير : 7
بازدید : 5125
شیرینی كاكا
شیرینی كاكا
تعداد تصوير : 8
بازدید : 6554
آبگوشت بزباش
آبگوشت بزباش
تعداد تصوير : 20
بازدید : 2481
تچگی (سمنو محلی سیستان )
تچگی (سمنو محلی سیستان )
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3128
آسیاب کردن آرد
آسیاب کردن آرد
تعداد تصوير : 8
بازدید : 661
همه ...