غذای سنتی ریچال

در حال بارگذاری ...پادکست

30 اسفند 1395

در استان کهگیلویه و بویراحمد گیاهان دارویی بسیاری وجود دارد که مصرف خراکی نیز دارند مثل کنگر بیلهر و توله که فصل بهار در استان ما به وفور پیدا می شود برای استفاده از این گیاهان ابتدا سبزیجات کوهی را می پزیم با مقداری آب سپس آن را آبکش می کنیم و با سیر کوبیده و نمک مخلوط کرده و با ماست مخلوط کرده و درب آن را می بندیم تا مخلوط جا بیفتد


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
كستر موس كیك
كستر موس كیك
مدت ويدئو : 04:29
بازدید : 481
نکته ای برای پوست گرفتن بادمجان
نکته ای برای پوست گرفتن بادمجان
مدت ويدئو : 02:15
بازدید : 1856
پخت سبزی زرشک با برنج
پخت سبزی زرشک با برنج
مدت ويدئو : 02:56
بازدید : 339
اسنک بادمجان
اسنک بادمجان
مدت ويدئو : 05:27
بازدید : 162
نحوه درست کردن ترشی و جلوگیری از کپک آن
نحوه درست کردن ترشی و جلوگیری از کپک آن
مدت ويدئو : 04:44
بازدید : 209
همه ...
سوپ گشنیز
سوپ گشنیز
مدت پادکست : 1:10
بازدید : 689
فتوچینی با سس سبزیجات
فتوچینی با سس سبزیجات
مدت پادکست : 1:42
بازدید : 683
ماکارونی با سویا
ماکارونی با سویا
مدت پادکست : 1:44
بازدید : 1330
کباب تکه ای
کباب تکه ای
مدت پادکست : 3:20
بازدید : 538
سالاد لبو
سالاد لبو
مدت پادکست : 1:49
بازدید : 868
همه ...
پیشنهاد ناهار امروز
پیشنهاد ناهار امروز
تعداد تصوير : 1
بازدید : 718
پخت نان خیتاب
پخت نان خیتاب
تعداد تصوير : 16
بازدید : 4995
آتش سوزی شلم
آتش سوزی شلم
تعداد تصوير : 30
بازدید : 767
کوفته تبریزی
کوفته تبریزی
تعداد تصوير : 12
بازدید : 10269
دسرهای سنتی و مدرن
دسرهای سنتی و مدرن
تعداد تصوير : 20
بازدید : 644
همه ...