دوا سر پی

در حال بارگذاری ...پادکست
7.9

30 اسفند 1395

ابتدا کله پاچه را می پزیم و گوشت آن را از استخوان جدا کرده و با مقداری ماست یا دوغ می گزارند تا جوش بخورد سپس به میزان کافی برنج محلی هم در آن می ریزند و وقتی پخته شد و حالت آش مانند شد مقداری پیاز داغ می گیرند و روی آن ادویه می ریزند


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
فلافل
فلافل
مدت ويدئو : 04:56
بازدید : 2288
قیمه یزدی
قیمه یزدی
مدت ويدئو : 5:00
بازدید : 165
طرز تهیه ته چین گوشت چرخ کرده و خرما
طرز تهیه ته چین گوشت چرخ کرده و خرما
مدت ويدئو : 05:45
بازدید : 279
كیك كلمانتین
كیك كلمانتین
مدت ويدئو : 03:52
بازدید : 401
پلو گیاهی
پلو گیاهی
مدت ويدئو : 04:12
بازدید : 618
همه ...
بیشت واش
بیشت واش
مدت پادکست : 1:17
بازدید : 389
نوشیدنی کیوی
نوشیدنی کیوی
مدت پادکست : 0:38
بازدید : 422
سوپ بذرک آذربایجان
سوپ بذرک آذربایجان
مدت پادکست : 1:19
بازدید : 393
کافه کلاسه
کافه کلاسه
مدت پادکست : 3:44
بازدید : 1003
آش خیار
آش خیار
مدت پادکست : 1:11
بازدید : 567
همه ...
تزئین سالاد الویه
تزئین سالاد الویه
تعداد تصوير : 12
بازدید : 4805
پخت نان خیتاب
پخت نان خیتاب
تعداد تصوير : 16
بازدید : 5865
زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه
تعداد تصوير : 12
بازدید : 4616
چورک نان محلی ترکمن
چورک نان محلی ترکمن
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1207
کماج و شیرمال
کماج و شیرمال
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5427
همه ...