دوا سر پی

در حال بارگذاری ...پادکست

30 اسفند 1395

ابتدا کله پاچه را می پزیم و گوشت آن را از استخوان جدا کرده و با مقداری ماست یا دوغ می گزارند تا جوش بخورد سپس به میزان کافی برنج محلی هم در آن می ریزند و وقتی پخته شد و حالت آش مانند شد مقداری پیاز داغ می گیرند و روی آن ادویه می ریزند


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
مسقطی زعفرانی
مسقطی زعفرانی
مدت ويدئو : 03:57
بازدید : 10064
جشنواره آش
جشنواره آش
مدت ويدئو : 02:58
بازدید : 922
بریانی چینی
بریانی چینی
مدت ويدئو : 13:20
بازدید : 273
بنیه مرغ
بنیه مرغ
مدت ويدئو : 05:00
بازدید : 275
سالاد پاستا
سالاد پاستا
مدت ويدئو : 03:02
بازدید : 220
همه ...
راگو
راگو
مدت پادکست : 2:00
بازدید : 906
سالاد رشته فرنگی
سالاد رشته فرنگی
مدت پادکست : 1:50
بازدید : 288
ترشی زرشک
ترشی زرشک
مدت پادکست : 1:21
بازدید : 217
دست پیچ
دست پیچ
مدت پادکست : 3:02
بازدید : 360
شورشورک
شورشورک
مدت پادکست : 3:32
بازدید : 1196
همه ...
کلوچه دزفول
کلوچه دزفول
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3239
آسیاب کردن آرد
آسیاب کردن آرد
تعداد تصوير : 8
بازدید : 661
پخت سنتی رب انار
پخت سنتی رب انار
تعداد تصوير : 16
بازدید : 3135
شیرینی زنجبیلی
شیرینی زنجبیلی
تعداد تصوير : 20
بازدید : 4054
طرز تهیه نان گاتا
طرز تهیه نان گاتا
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1414
همه ...