غذای سنتی گونه

در حال بارگذاری ...پادکست

30 اسفند 1395

گونه غذای سنتی استان کهگیلویه و بویراحمد اس که از بلغور گندم پیاز سرخ شده و انار تشکیل شده اول بلغور گندم را یه مقدار بو میدهد تا له نشود سپس می خیساند و پیاز داغ می گیرد و با ناردونه مخلوط می کند


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
شارلوت انار
شارلوت انار
مدت ويدئو : 04:33
بازدید : 567
تیرامیسو
تیرامیسو
مدت ويدئو : 03:18
بازدید : 178
گونه
گونه
مدت ويدئو : 04:30
بازدید : 348
رب انار
رب انار
مدت ويدئو : 04:21
بازدید : 1369
کشمش پلو با گردو
کشمش پلو با گردو
مدت ويدئو : 03:42
بازدید : 748
همه ...
ترشی موسیر
ترشی موسیر
مدت پادکست : 3:02
بازدید : 168
باقالا کوکو با باقلای مازندرانی
باقالا کوکو با باقلای مازندرانی
مدت پادکست : 2:19
بازدید : 1129
یتیمچه شیرازی
یتیمچه شیرازی
مدت پادکست : 1:59
بازدید : 773
قلیه دزفولی
قلیه دزفولی
مدت پادکست : 3:25
بازدید : 1274
مرغ بریان
مرغ بریان
مدت پادکست : 1:44
بازدید : 718
همه ...
چورک نان محلی ترکمن
چورک نان محلی ترکمن
تعداد تصوير : 8
بازدید : 838
کلوچه دزفول
کلوچه دزفول
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1224
قماق
قماق
تعداد تصوير : 16
بازدید : 2216
دیزی ( آبگوشت سنتی )
دیزی ( آبگوشت سنتی )
تعداد تصوير : 20
بازدید : 1892
نان فطیر آستاکل
نان فطیر آستاکل
تعداد تصوير : 8
بازدید : 689
همه ...