قورمه

در حال بارگذاری ...پادکست
4.7

23 اسفند 1395

قُرمه . از ترکی قاوورماق بمعنی بریان کردن است . خصوصاً گوشت بریان . در زمان های گذشته که وسایلی مثل یخچال و فریزر برای نگهداری مواد خوراکی نبود، بخصوص در خطه ی آذربایجان و مناطق ترک نشین، برای آنکه همیشه گوشت آماده داشته باشند گوشت را بصورت قورمه آماده می کردند. گوشت را خرد کرده و سرخ می کردند، و درون کوزه ای بزرگ (خُم) می ریختند و در سرد خانه یا زیر زمین می گذاشتند. این روش با کمی تغییر هنوز هم در میان آذری ها متداول است. با این روش می توانید هر وقت لازم بود گوشت آماده برای پخت و پز داشته باشید. قورمه در آذری یا ترکی به معنی سرخ شده می باشد.این غذا به عنوان یکی از غذاهای سنتی مردم خراسان در فرهنگ و رسومشان جای گرفته است.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
استقبال از نوروز در مهدیشهر
استقبال از نوروز در مهدیشهر
مدت ويدئو : 07:36
بازدید : 1939
چنده و لرزه
چنده و لرزه
مدت ويدئو : 2:22
بازدید : 238
جشن نشا
جشن نشا
مدت ويدئو : 04:56
بازدید : 1806
آئین سنتی سنگ زنی
آئین سنتی سنگ زنی
مدت ويدئو : 01:57
بازدید : 778
شب یلدا در کردستان
شب یلدا در کردستان
مدت ويدئو : 04:56
بازدید : 2406
همه ...
علم گردانی در استان مرکزی
علم گردانی در استان مرکزی
مدت پادکست : 4:50
بازدید : 1728
عروس کشون در یزد
عروس کشون در یزد
مدت پادکست : 5:06
بازدید : 2180
رمضان خوانی
رمضان خوانی
مدت پادکست : 2:03
بازدید : 1370
عقدکنان در یزد
عقدکنان در یزد
مدت پادکست : 5:00
بازدید : 2323
پشت قباله
پشت قباله
مدت پادکست : 4:15
بازدید : 662
همه ...
شبیه خوانی عاشورا در تبریز
شبیه خوانی عاشورا در تبریز
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5950
کوچ اهنگ زندگی در ایل
کوچ اهنگ زندگی در ایل
تعداد تصوير : 12
بازدید : 1149
آداب و رسوم ماه رمضان/گلستان
آداب و رسوم ماه رمضان/گلستان
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1080
روز طبیعت در بوشهر
روز طبیعت در بوشهر
تعداد تصوير : 16
بازدید : 734
غبار روبی ضریح مطهر شاهچراغ
غبار روبی ضریح مطهر شاهچراغ
تعداد تصوير : 20
بازدید : 1492
همه ...