خرما بریز

در حال بارگذاری ...پادکست

26 بهمن 1395

خرما بریز دسری خوشمزه است که با استفاده از خرما در استان هرمزگان تهیه می شود. اما در استان هرمزگان مرسوم است که این دسر را با بیشتر غذاها به ویژه ماهی و غذاهای دریایی می خورند. این دسر را می توان برای سفره افطار و مهمانی ها نیز تهیه کرد. مواد لازم : خرما : پانصد گرم آرد گندم : یک و نیم پیمانه روغن : یک پیمانه تخم گشنیز : یک قاشق مربا خوری خلال پسته و بادام : به مقدار لازم پود رنارگیل : یک قاشق مربا خوری تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را اضافه می کنیم صبر می کنیم تا روغن داغ شود . بعد از داغ شدن روغن، آرد را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم خوب سرخ می کنیم .هسته خرماها را جدا می کنیم وخرماها را داخل مواد قبلی می ریزیم . یک قاشق مربا خوری تخم گشنیز را کمی آسیاب کرده و به مواد اضافه می کنیم. درمورد افزودنی های این حلوا همه چیز سلیقه ای است. افزودن انواع مغزها و نارگیل را می توانید به دلخواه انجام دهید. همه مواد را هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود. مواد را درظرفی ریخته و سطح آن را صاف می کنیم و به شکل دلخواه برش می زنیم و با خلال پسته و بادام خرما بریز را تزئین می کنیم .


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
نقل
نقل
مدت ويدئو : 05:03
بازدید : 9789
پیچ زنجبیلی مشهد
پیچ زنجبیلی مشهد
مدت ويدئو : 5:51
بازدید : 1711
گلاب
گلاب
مدت ويدئو : 01:45
بازدید : 2391
رشته خشکار
رشته خشکار
مدت ويدئو : 02:34
بازدید : 3768
سوهان کنجدی
سوهان کنجدی
مدت ويدئو : 03:19
بازدید : 3375
همه ...
چای قنادی
چای قنادی
مدت پادکست : 3:57
بازدید : 3663
بقچه کرمانی و سوهان
بقچه کرمانی و سوهان
مدت پادکست : 4:58
بازدید : 574
مکرومه
مکرومه
مدت پادکست : 1:09
بازدید : 3101
شیرینی بساق
شیرینی بساق
مدت پادکست : 1:45
بازدید : 977
بژی
بژی
مدت پادکست : 3:25
بازدید : 791
همه ...
دسرهای گیلانی
دسرهای گیلانی
تعداد تصوير : 4
بازدید : 1766
سوغات
سوغات
تعداد تصوير : 16
بازدید : 1824
سفال طرح جدید
سفال طرح جدید
تعداد تصوير : 27
بازدید : 2965
رشته ختایی
رشته ختایی
تعداد تصوير : 12
بازدید : 1490
باقلوای سنتی کاشان
باقلوای سنتی کاشان
تعداد تصوير : 16
بازدید : 6135
همه ...