خرما بریز

در حال بارگذاری ...پادکست

26 بهمن 1395

خرما بریز دسری خوشمزه است که با استفاده از خرما در استان هرمزگان تهیه می شود. اما در استان هرمزگان مرسوم است که این دسر را با بیشتر غذاها به ویژه ماهی و غذاهای دریایی می خورند. این دسر را می توان برای سفره افطار و مهمانی ها نیز تهیه کرد. مواد لازم : خرما : پانصد گرم آرد گندم : یک و نیم پیمانه روغن : یک پیمانه تخم گشنیز : یک قاشق مربا خوری خلال پسته و بادام : به مقدار لازم پود رنارگیل : یک قاشق مربا خوری تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را اضافه می کنیم صبر می کنیم تا روغن داغ شود . بعد از داغ شدن روغن، آرد را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم خوب سرخ می کنیم .هسته خرماها را جدا می کنیم وخرماها را داخل مواد قبلی می ریزیم . یک قاشق مربا خوری تخم گشنیز را کمی آسیاب کرده و به مواد اضافه می کنیم. درمورد افزودنی های این حلوا همه چیز سلیقه ای است. افزودن انواع مغزها و نارگیل را می توانید به دلخواه انجام دهید. همه مواد را هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود. مواد را درظرفی ریخته و سطح آن را صاف می کنیم و به شکل دلخواه برش می زنیم و با خلال پسته و بادام خرما بریز را تزئین می کنیم .


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
تاریخچه سوهان قم
تاریخچه سوهان قم
مدت ويدئو : 04:15
بازدید : 5337
گره عشق
گره عشق
مدت ويدئو : 06:31
بازدید : 536
گز انگبینی
گز انگبینی
مدت ويدئو : 03:40
بازدید : 2232
باقلوای دارچینی
باقلوای دارچینی
مدت ويدئو : 5:45
بازدید : 1122
پولکی
پولکی
مدت ويدئو : 01:02
بازدید : 2035
همه ...
نان خولفه
نان خولفه
مدت پادکست : 1:03
بازدید : 2260
کشمش ملایر
کشمش ملایر
مدت پادکست : 4:07
بازدید : 1941
بقچه کرمانی و سوهان
بقچه کرمانی و سوهان
مدت پادکست : 4:58
بازدید : 551
پولکی
پولکی
مدت پادکست : 4:54
بازدید : 2047
رشته خوشکار
رشته خوشکار
مدت پادکست : 1:20
بازدید : 2729
همه ...
سوهان
سوهان
تعداد تصوير : 16
بازدید : 2693
سوغات
سوغات
تعداد تصوير : 16
بازدید : 1797
باقلوای سنتی کاشان
باقلوای سنتی کاشان
تعداد تصوير : 16
بازدید : 6087
مسقطی
مسقطی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 2769
انگشتر شرف‌الشمس
انگشتر شرف‌الشمس
تعداد تصوير : 12
بازدید : 4443
همه ...