خرما بریز

در حال بارگذاری ...پادکست

26 بهمن 1395

خرما بریز دسری خوشمزه است که با استفاده از خرما در استان هرمزگان تهیه می شود. اما در استان هرمزگان مرسوم است که این دسر را با بیشتر غذاها به ویژه ماهی و غذاهای دریایی می خورند. این دسر را می توان برای سفره افطار و مهمانی ها نیز تهیه کرد. مواد لازم : خرما : پانصد گرم آرد گندم : یک و نیم پیمانه روغن : یک پیمانه تخم گشنیز : یک قاشق مربا خوری خلال پسته و بادام : به مقدار لازم پود رنارگیل : یک قاشق مربا خوری تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را اضافه می کنیم صبر می کنیم تا روغن داغ شود . بعد از داغ شدن روغن، آرد را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم خوب سرخ می کنیم .هسته خرماها را جدا می کنیم وخرماها را داخل مواد قبلی می ریزیم . یک قاشق مربا خوری تخم گشنیز را کمی آسیاب کرده و به مواد اضافه می کنیم. درمورد افزودنی های این حلوا همه چیز سلیقه ای است. افزودن انواع مغزها و نارگیل را می توانید به دلخواه انجام دهید. همه مواد را هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود. مواد را درظرفی ریخته و سطح آن را صاف می کنیم و به شکل دلخواه برش می زنیم و با خلال پسته و بادام خرما بریز را تزئین می کنیم .


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
شکر پنیر
شکر پنیر
مدت ويدئو : 01:26
بازدید : 625
پنیرکردی
پنیرکردی
مدت ويدئو : 04:53
بازدید : 2760
نان اسکو
نان اسکو
مدت ويدئو : 03:06
بازدید : 3125
گره عشق
گره عشق
مدت ويدئو : 06:31
بازدید : 627
راحت الحلقوم/ راحتی
راحت الحلقوم/ راحتی
مدت ويدئو : 5:40
بازدید : 2302
همه ...
شکر پنیر
شکر پنیر
مدت پادکست : 3:01
بازدید : 2055
نان خولفه
نان خولفه
مدت پادکست : 1:03
بازدید : 2328
نبات اصفهان
نبات اصفهان
مدت پادکست : 4:52
بازدید : 12625
نقل تویسرکان
نقل تویسرکان
مدت پادکست : 1:31
بازدید : 1539
بژی
بژی
مدت پادکست : 3:25
بازدید : 837
همه ...
نان محلی لنگرود
نان محلی لنگرود
تعداد تصوير : 4
بازدید : 1184
لندو
لندو
تعداد تصوير : 4
بازدید : 2901
باقلوای سنتی کاشان
باقلوای سنتی کاشان
تعداد تصوير : 16
بازدید : 6288
رشته ختایی
رشته ختایی
تعداد تصوير : 12
بازدید : 1586
باسلوق مراغه
باسلوق مراغه
تعداد تصوير : 20
بازدید : 2717
همه ...