کلوچه دزفول

کلوچه دزفول

24 فروردين 1395

(طرز تهیه کلوچه دزفولی) [طرز تهیه کلوچه دزفولی] طرز تهیه کلوچه شکلاتی برنج – آموزش آشپزیغذاهای ایرانی و دزفول – دیسون narenjiii دیسون – طرز تهیه كلوچه دزفولی طرز تهیه فلافل دزفولی طرز تهیه ی كلوچه صبحانه – شیرینی ایرانی (طرز تهیه کلوچه دزفولی) »طرز تهیه کلوچه دزفولی… آموزش طرز تهیه کلوچه خوزستانی / کلوچه دزفولی مواد لازم: 1کیلو گرم آرد 200 گرم روغن 300 گرم شکر ماست 1 لیوان تخم مرغ 1 عدد مایه خمیر 1 قاشق غذا خوری یا میتوانید باندازه خمیر یک نان ،نانوایی بجای آن استفاده کنید البته باید چند ساعتی قبل از تهیه کلوچه آن را کنار بگذارید تا پف کند ) زیره به میزان دلخواه کنجد به میزان دلخواه طرز تهیه: ابتدا آرد و زیره را مخلوط میکنیم / میتوانید شکرها را در آب ولرم حل کرده و به آرد و زیره اضافه کنید / ما در اینجا برای اینکه خمیر شل نشود شکر را حل نکرده اضافه میکنیم. روغن را کمی گرم کرده و به مخلوط اضافه می کنیم هم میزنیم بطوری که گلوله گلوله شود مایه خمیر را در آب ولرم حل میکنیم و کمی نمک به آن اضافه کرده و به مخلوط اضافه می کنیم. حال ماست و تخم مرغ را که با هم مخلوط کردیم را به مواد قبلی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز میدهیم در این بین اگر آرد هنوز باقی مانده میتوانید کم کم به آن آب ولرم اضافه کنید + در آخر پس از ورز دادن کمی روغن گرم کرده داشته باشید تا بتوانید خمیر را از دستتان جدا کنید. خمیر 3 تا 5 ساعت میگذاریم استراحت کند سپس خمیر را به هر شکلی که دوست دارید(لوزی یا مربعی به اندازه ۵-۴ سانتیمتر) برش دهید. میتوانید قبل از در در فر گذاشتن روی کلوچه ها را کمی با برس تخم مرغ بزنید (برای براق شدن ) و کنجد روی آن بپاشید. سپس در فری که درجه ی آن ۱۹۰-۱۷۰ سانتیگراد است، به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید.( این نوع کلوچه عمدتا در تنور پخته میشود) اگر مایلید کلوچه را با مغز خرمایی درست کنید : می بایست از وزن شکر کم کرده و سپس خرماهای بدون هسته را با ادویه (ادویه مخصوص این شیرینی شامل: زیره، رازیانه، فلفل سیاه، تخم گشنیز، پودر زنجبیل و دارچین است.) مخلوط کرده و خوب با دست له می کنیم. سپس خمیر را بصورت لایه ای نازک، به قطر نان پهن می کنیم و مخلوط خرما را به قطر ۲ سانتی متر روی خمیر می گذاریم. دو طرف خمیر را به هم می چسبانیم.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
آموزش سوپ دال عدس
آموزش سوپ دال عدس
مدت ويدئو : 05:01
بازدید : 261
خوراک کنگر
خوراک کنگر
مدت ويدئو : 04:30
بازدید : 344
طرز تهیه پلوی دمی نخود فرنگی و هویج
طرز تهیه پلوی دمی نخود فرنگی و هویج
مدت ويدئو : 05:53
بازدید : 324
آش رشته
آش رشته
مدت ويدئو : 04:23
بازدید : 1889
کیک اسفنجی
کیک اسفنجی
مدت ويدئو : 05:00
بازدید : 324
همه ...
دسر توت فرنگی
دسر توت فرنگی
مدت پادکست : 2:03
بازدید : 711
ماکارونی با کوفته قلقلی
ماکارونی با کوفته قلقلی
مدت پادکست : 3:05
بازدید : 447
آش کارده
آش کارده
مدت پادکست : 2:48
بازدید : 5286
پلو قالبی با مرغ و بادمجان
پلو قالبی با مرغ و بادمجان
مدت پادکست : 2:00
بازدید : 1039
اسنک گوشت و قارچ
اسنک گوشت و قارچ
مدت پادکست : 2:36
بازدید : 1526
همه ...
لوبیاپلو با سالاد شیرازی
لوبیاپلو با سالاد شیرازی
تعداد تصوير : 1
بازدید : 6526
زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه
تعداد تصوير : 16
بازدید : 3506
حلوا زرده
حلوا زرده
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5785
شیرینی زنجبیلی
شیرینی زنجبیلی
تعداد تصوير : 20
بازدید : 4578
تزئین سالاد الویه
تزئین سالاد الویه
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5475
همه ...