چورک نان محلی ترکمن

چورک نان محلی ترکمن

23 آبان 1394

طرز تهیه نان سنتی ترکمن (قاووت مچلی چورک): قاووت مچلی چورک نان محلی ترکمن که با دمبه گوسفندی و به دستان زنان منطق طبخ و بسیار لذیذ می باشد. مواد لازم : پیاز درشت 2 عدد نمک و فلفل و زدچوبه به میزان لازم رب گوجه فرنگی یک قاشق سر پر آرد گندم و آب برای تهیه خمیرنان دمبه گوسفند برحسب میزانی که دوست دارید نان شما روغنی شود. طرز تهیه : ابتدا پیاز را رنده می کنیم سپس دمبه ها را در ظرف فلزی قرار داده و روی حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم تا روغن آن خارج شود . سپس روغن اضافی را از مواد جدا کرده، آنچه باقی می ماند را در اصطلاح ترکمنی به آن جزغاله میگویند . جزغاله ها را با پیاز و روب و فلفل و زردچوبه می کوبیم تا مواد یکدستی بدست آید. خمیر نان را که از قبل آماده کرده ایم را با وردنه بازمیکنیم و مواد را روی آن پهن می کنیم سپس خمیر را لوله کرده و به صورت حلزونی شکل در می آوریم و اجازه می دهیم تا چند دقیقه در این حالت بماند . بعد از این مرحله خمیر حلزونی شکل را به آرامی با دست پهن کرده و داخل تنوربا شعله ملایم قرارمی دهیم تا نان طلایی رنگ و خوشمزه ما آماده شود.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
خوراک رول مرغ
خوراک رول مرغ
مدت ويدئو : 03:11
بازدید : 412
گردو اوگشا
گردو اوگشا
مدت ويدئو : 02:36
بازدید : 862
شیرینی خمیری
شیرینی خمیری
مدت ويدئو : 04:44
بازدید : 959
طرزتهیه کاپ کیک
طرزتهیه کاپ کیک
مدت ويدئو : 04:59
بازدید : 283
کوفته ریزه
کوفته ریزه
مدت ويدئو : 4:36
بازدید : 282
همه ...
شارلوت موز
شارلوت موز
مدت پادکست : 2:50
بازدید : 1365
ترشی فلفل ریزه
ترشی فلفل ریزه
مدت پادکست : 1:07
بازدید : 983
آبدوغ انار
آبدوغ انار
مدت پادکست : 1:09
بازدید : 514
آلبالو پلو
آلبالو پلو
مدت پادکست : 2:49
بازدید : 834
آش سیرابی
آش سیرابی
مدت پادکست : 2:04
بازدید : 1224
همه ...
شله زرد
شله زرد
تعداد تصوير : 16
بازدید : 2054
آتش سوزی شلم
آتش سوزی شلم
تعداد تصوير : 30
بازدید : 1119
نان رمضان تبریز
نان رمضان تبریز
تعداد تصوير : 12
بازدید : 3849
طرز تهیه رشته سنتی اردبیل
طرز تهیه رشته سنتی اردبیل
تعداد تصوير : 16
بازدید : 11492
زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5129
همه ...