آلوئه جوونا یا دندان ببری

آلوئه جوونا یا دندان ببری
1.6

10 فروردين 1394

آلوئه جوونا گیاهی از خانواده سریشیان است .خانواده سریشیان دارای 400 عضو میباشد که اکثرا متعلق به مناطق گرمسیری هستند. این گیاه جزء کاکتوس ها میباشد و امروزه در اکثر مناطق گرمسیری ونیمه گرمسیری کاشته میشود و به عنوان گیاه زینتی و پوششی مورد استفاده قرار میگیرد. نام دیگر این گیاه آلوئه دندان ببری میباشد ، این گیاه مانند سایر کاکتوس ها تیغ ندارد ولی دور برگ ها زائده های تیغ مانندی رشد می کنند. گیاه آلوئه جوونا ، کاکتوسی با سرعت رشد متوسط میباشد که ارتفاع آن بین 45 تا 60 سانتیمتر و عرض آن بین 7 تا 22 سانتیمتر است. این آلوئه به صورت طبقه ای رشد می کند. به مرور که سن گیاه بالاتر می رود برگ های پایینی می ریزند و گیاه دارای ساقه می شود. برگها به صورت خوشه ای ،گوشتی ،دراز و باریک هستند و گاها به صورت خالدار با لکه های سفید مشاهده میشوند. این کاکتوس گلدار میباشد ، گل آذین بسیار ساده بوده و از وسط آن به صورت سنبله ای بیرون می آید و گل های صورتی تیره برروی آن میروید . گیاه آلوئه جوونا برای گلدهی نیاز به گذراندن یک دوره سرد دارد . شرایط نگهداری این گیاه بسیار ساده و به شرح زیر است : خاک مناسب: خاک شنی ، ماسه ای و خوب زهکشی شده. این گیاه در اکثر خاکها رشد میکند. نور مناسب: بهترین نور برای این آلوئه نور مستقیم می باشد ولی پشت پنجره پر نور جنوبی هم رشد خوبی دارد . در روز های گرم تابستان و نور زیاد رنگش به قهوه ای روشن تغییر پیدا خواهد کرد . دمای مناسب: دمای بین 21 تا 34 درجه برای رشد این گیاه مناسب است . آلوئه در برابر خشکی و گرما مقاوم است و لی در برابر سرما ازبین خواهد رفت . بهتر است دما در زمستان از 10 درجه پایین تر نیاید . ( این گیاه مناسب برای نگهداری در منزل نیز میباشد .) آبیاری: در تابستان به طور منظم پس از خشک شدن خاک آبیاری شود. در زمستان آبیاری گیاهی که در حال استراحت است باید بسیار محدود شود. کوددهی: در فصل بهار و تابستان بهتر است به صورت ماهیانه کوددهی صورت گیرد. تکثیر :تکثیر این گیاه به 3 روش صورت میگیرد که روش اول کاربردی تر است : 1- کاشت پاجوشهایی که گیاه به تعداد زیاد تولید میکند. 2- تقسیم ریزوم ، غده 3-کاشت دانه که بهتر است داخل خانه و قبل از زمستان صورت گیرد. (اجازه دهید دانه ها داخل غلاف خشک شوند و سپس اقدام به جمع آوری آنها کنید .) هشدار : هنگام جابه جایی گیاه مراقب باشید. (زائده ها بسیار تیز میباشند .)


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
موسیر
موسیر
مدت ويدئو : 03:42
بازدید : 6260
گل سجافی
گل سجافی
مدت ويدئو : 04:34
بازدید : 1522
گیاه مفراح
گیاه مفراح
مدت ويدئو : 1:42
بازدید : 2643
تنباکوی کوهی
تنباکوی کوهی
مدت ويدئو : 03:48
بازدید : 405
عرق گاوزبان
عرق گاوزبان
مدت ويدئو : 02:19
بازدید : 358
همه ...
نارنج
نارنج
مدت پادکست : 2:02
بازدید : 349
رازک
رازک
مدت پادکست : 1:25
بازدید : 1060
چای
چای
مدت پادکست : 2:15
بازدید : 737
شمعدانی
شمعدانی
مدت پادکست : 3:54
بازدید : 377
سیاهدانه
سیاهدانه
مدت پادکست : 1:00
بازدید : 2539
همه ...
آلو قرمز سمیرم در مرحله رنگ انداختن
آلو قرمز سمیرم در مرحله رنگ انداختن
تعداد تصوير : 29
بازدید : 356
آجیل نان
آجیل نان
تعداد تصوير : 8
بازدید : 444
انواع حسن و یوسف
انواع حسن و یوسف
تعداد تصوير : 13
بازدید : 3192
لوبیا چشم بلبلی
لوبیا چشم بلبلی
تعداد تصوير : 20
بازدید : 1120
سس
سس
تعداد تصوير : 12
بازدید : 1212
همه ...