بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید

خانه | شهر ها | روستاها | اماکن زیارتی | اماکن تاریخی | جاذبه های طبیعی | موزه ها | فرهنگ محلی | صنایع دستی | مشاهیر استان



بازدید : 5062
15 فروردين 1391
100 / 9.3
 

پخت نان های سنتی و محلی در گیلان از رسم و رسوم مردمان این دیار است که در مناطق مختلف رواج دارد یکی از این نان ها که بیشتر در مناطق شرق گیلان پخت می شود، " نان خرفه یا خلفه" بوده که به "نان کشتا" نیز معروف است. برای پخت این نان که در آستانه اشرفیه رواج زیادی دارد، بعد از پختن کدو و پوست گرفتن آن، آرد گندم و آرد دانه های شنبلیله و گیاه خرفه را همراه با کمی نمک به آن اضافه می کنند. پس از مخلوط کردن این مواد و ورز دادن خمیر، چانه های کوچکی از خمیر تهیه کرده و آن را با وردنه پهن می کنند، برخی ها هم که حرفه ای ترند، با حرکت و چرخش دستانشان، خمیر را پهن می کنند، بعد خمیر را روی یک گمج (ظرف سفالی) وارونه که روی آتش گذاشته شده است، می گذارند تا پخته شود. "کشتا" هم نان شیرین، خوش مزه و خوش طعمی است که عطر و بوی آن مشام هر عابری را نوازش می دهد.

کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
نان خولفه
نان خولفه
مدت پادکست : 1:03
بازدید : 2328
گمج و نوخون
گمج و نوخون
مدت پادکست : 2:09
بازدید : 2310
واویشته برنج
واویشته برنج
مدت پادکست : 0:55
بازدید : 2232
خاویار
خاویار
مدت پادکست : 1:15
بازدید : 2395
عسل
عسل
مدت پادکست : 1:05
بازدید : 981
رشته خشکار
رشته خشکار
مدت ويدئو : 02:34/1
بازدید : 3852
برگ سیر
برگ سیر
مدت پادکست : 1:05
بازدید : 1080
صابون چوناقی
صابون چوناقی
مدت پادکست : 1:37
بازدید : 2220
نان تمیجان
نان تمیجان
مدت پادکست : 0:50
بازدید : 2880
بادام سوخته
بادام سوخته
مدت پادکست : 1:14
بازدید : 2272


بقچه کرمانی و سوهان
بقچه کرمانی و سوهان
مدت پادکست : 4:58
بازدید : 642
باقلوای سنتی کاشان
باقلوای سنتی کاشان
مدت پادکست : 3:23
بازدید : 2904
باقلوای سنتی کاشان
باقلوای سنتی کاشان
تعداد تصوير : 16
بازدید : 6283
صابون مراغه
صابون مراغه
مدت پادکست : 1:46
بازدید : 1916
چای قنادی
چای قنادی
مدت پادکست : 3:57
بازدید : 3884