بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید

خانه | شهر ها | روستاها | اماکن زیارتی | اماکن تاریخی | جاذبه های طبیعی | موزه ها | فرهنگ محلی | صنایع دستی | مشاهیر استان



بازدید : 5090
15 فروردين 1391
100 / 9.2
 

پخت نان های سنتی و محلی در گیلان از رسم و رسوم مردمان این دیار است که در مناطق مختلف رواج دارد یکی از این نان ها که بیشتر در مناطق شرق گیلان پخت می شود، " نان خرفه یا خلفه" بوده که به "نان کشتا" نیز معروف است. برای پخت این نان که در آستانه اشرفیه رواج زیادی دارد، بعد از پختن کدو و پوست گرفتن آن، آرد گندم و آرد دانه های شنبلیله و گیاه خرفه را همراه با کمی نمک به آن اضافه می کنند. پس از مخلوط کردن این مواد و ورز دادن خمیر، چانه های کوچکی از خمیر تهیه کرده و آن را با وردنه پهن می کنند، برخی ها هم که حرفه ای ترند، با حرکت و چرخش دستانشان، خمیر را پهن می کنند، بعد خمیر را روی یک گمج (ظرف سفالی) وارونه که روی آتش گذاشته شده است، می گذارند تا پخته شود. "کشتا" هم نان شیرین، خوش مزه و خوش طعمی است که عطر و بوی آن مشام هر عابری را نوازش می دهد.

کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
نان كشتا
نان كشتا
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5090
گل سرشور
گل سرشور
مدت پادکست : 1:08
بازدید : 1766
کماج
کماج
مدت پادکست : 0:45
بازدید : 1272
عسل
عسل
مدت پادکست : 1:05
بازدید : 1005
کلوچه فومن
کلوچه فومن
مدت ويدئو : 04:54/1
بازدید : 2969
نان تمیجان
نان تمیجان
مدت پادکست : 0:50
بازدید : 2937
کره محلی گیلان
کره محلی گیلان
مدت پادکست : 1:17
بازدید : 1146
خاویار
خاویار
مدت پادکست : 1:15
بازدید : 2433
رشته خشکار
رشته خشکار
تعداد تصوير : 16
بازدید : 2012
گمج و نوخون
گمج و نوخون
مدت پادکست : 2:09
بازدید : 2320


بژی
بژی
مدت پادکست : 3:25
بازدید : 846
حاج بادام یزد
حاج بادام یزد
مدت پادکست : 2:05
بازدید : 2445
پولکی
پولکی
مدت پادکست : 4:54
بازدید : 2176
ادویه - سوغات آبادان
ادویه - سوغات آبادان
مدت ويدئو : 03:17/1
بازدید : 3159
نان شیرین
نان شیرین
تعداد تصوير : 12
بازدید : 2557