بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید

خانه | شهر ها | روستاها | اماکن زیارتی | اماکن تاریخی | جاذبه های طبیعی | موزه ها | فرهنگ محلی | صنایع دستی | مشاهیر استان



بازدید : 5016
15 فروردين 1391
100 / 9.9
 

پخت نان های سنتی و محلی در گیلان از رسم و رسوم مردمان این دیار است که در مناطق مختلف رواج دارد یکی از این نان ها که بیشتر در مناطق شرق گیلان پخت می شود، " نان خرفه یا خلفه" بوده که به "نان کشتا" نیز معروف است. برای پخت این نان که در آستانه اشرفیه رواج زیادی دارد، بعد از پختن کدو و پوست گرفتن آن، آرد گندم و آرد دانه های شنبلیله و گیاه خرفه را همراه با کمی نمک به آن اضافه می کنند. پس از مخلوط کردن این مواد و ورز دادن خمیر، چانه های کوچکی از خمیر تهیه کرده و آن را با وردنه پهن می کنند، برخی ها هم که حرفه ای ترند، با حرکت و چرخش دستانشان، خمیر را پهن می کنند، بعد خمیر را روی یک گمج (ظرف سفالی) وارونه که روی آتش گذاشته شده است، می گذارند تا پخته شود. "کشتا" هم نان شیرین، خوش مزه و خوش طعمی است که عطر و بوی آن مشام هر عابری را نوازش می دهد.

کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
نان روغنی ماسوله
نان روغنی ماسوله
تعداد تصوير : 8
بازدید : 5846
حلوای سنتی
حلوای سنتی
مدت ويدئو : 05:57/1
بازدید : 3142
مکرومه
مکرومه
مدت پادکست : 1:09
بازدید : 3124
کولوشی جارو
کولوشی جارو
مدت پادکست : 1:25
بازدید : 945
خاویار
خاویار
مدت پادکست : 1:15
بازدید : 2312
تخم مرغ محلی
تخم مرغ محلی
مدت پادکست : 1:06
بازدید : 1392
نان برنجی گیلان
نان برنجی گیلان
مدت پادکست : 1:08
بازدید : 1526
نان كشتا
نان كشتا
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5016
پنیر محلی گیلان
پنیر محلی گیلان
مدت پادکست : 1:51
بازدید : 3008
صابون چوناقی
صابون چوناقی
مدت پادکست : 1:37
بازدید : 2205


سوغاتی های رودبار
سوغاتی های رودبار
مدت ويدئو : 3:29/1
بازدید : 261
حلوای سنتی خراشاد
حلوای سنتی خراشاد
مدت پادکست : 2:10
بازدید : 1996
شیرینی لوز یزدی
شیرینی لوز یزدی
مدت پادکست : 5:07
بازدید : 5963
حلوای گردو
حلوای گردو
مدت ويدئو : 03:55/1
بازدید : 5915
شیرینی گل در چمن یزد
شیرینی گل در چمن یزد
مدت پادکست : 3:12
بازدید : 1612